Aftonbladet: Kaksivuotias ruotsalaispoika kuoli pudottuaan kahdeksannen kerroksen ikkunasta MTV 20:05 23.09

Ruotsissa kaksivuotias poika on kuollut pudottuaan alas ikkunasta Tumban taajamassa. Taajama sijaitsee Tukholmasta lounaaseen. Tapauksesta uutisoi muun muassa Aftonbladet.


Ihana video: Syysmyrsky laantui – nuori hylje nousi nauttimaan auringonpaisteesta laiturille MTV 22:51 22.09

Syksyn ensimmäinen myrsky on riepotellut Suomea, Ruotsia ja Norjaa tänä viikonloppuna. Ruotsissa julkisuuteen on myrskyn jälkimainingeissa noussut nuori hylje, joka on nauttinut silminnähden kelin rauhoittumisesta.


Video: Syysmyrsky laantui – nuori hylje nousi nauttimaan auringonpaisteesta laiturille MTV 22:51 22.09

Syksyn ensimmäinen myrsky on riepotellut Suomea, Ruotsia ja Norjaa tänä viikonloppuna. Ruotsissa julkisuuteen on myrskyn jälkimainingeissa noussut nuori hylje, joka on nauttinut silminnähden kelin rauhoittumisesta.


Ruotsissa Knud-myrsky kaatanut puita, aiheuttanut sähkökatkoja ja häirinnyt junaliikennettä MTV 05:52 22.09

Ruotsissa Knud-myrsky on katkonut puita, aiheuttanut sähkökatkoja ja häirinnyt junaliikennettä. Tuulten odotetaan kuitenkin vielä entisestään voimistuvan Skagerrakissa ja Götanmaan luoteisosissa.


IS vertaili alkoholin hinnat naapurimaissa: Ruotsissa jopa halvempaa kuin Tallinnassa – ”Kannattaa ehdottomasti hakea” iltasanomat 05:32 22.09

Suomalaiset poikkeavat alkoholiostoksilla edullisessa Ruotsin Systembolagetissa.


Lukio-opiskelija vangittiin epäiltynä opettajansa raiskauksesta – opettaja kirjoitti tapahtuneesta sosiaalisessa mediassa MTV 06:18 21.09

Ruotsissa 20-vuotias lukio-opiskelija on vangittu epäiltynä opettajansa raiskauksesta, kertoo tietotoimisto TT. Poliisin mukaan epäilty raiskaus tapahtui Smoolannissa sijaitsevan koulun tiloissa viime perjantaina. Epäilty mies on kiistänyt teon.


Lukiolaisen epäillään raiskanneen opettajansa Ruotsissa – ”Olemme shokissa, järkyttyneitä ja närkästyneitä” iltasanomat 23:03 20.09

Raiskauksen epäillään tapahtuneen viime perjantaina Smålandin maakunnassa sijaitsevassa lukiossa.


Tommi Mäkinen naureskeli kuljettajahuhulle – "Minä lähden itse Monteen ja Grönholm ajaa Ruotsissa" MTV 19:00 18.09

Tommi Mäkinen oli huumorituulella, kun MTV Sport kysyi Toyotan tallipäälliköltä rallin MM-sarjan tuoreimmasta kuljettajahuhusta.


Kiinalaisturistien väitetään joutuneen ”brutaalin väkivallan” kohteeksi tukholmalaisessa hotellissa – jupakka johti diplomaattiseen selkkaukseen iltasanomat 20:48 15.09

Kiina kehottaa Ruotsissa matkustavia kansalaisiaan varovaisuuteen.


Kiinalaisturistien väitetään joutuneen ”brutaalin väkivallan” kohteeksi Tukholmalaisessa hotellissa – jupakka johti diplomaattiseen selkkaukseen iltasanomat 20:48 15.09

Kiina kehottaa Ruotsissa matkustavia kansalaisiaan varovaisuuteen.


Ruotsissa poliisioperaatio: Naamioituneet henkilöt ampuivat teiniä jalkoihin useita kertoja lukion lähellä MTV 16:24 14.09

Ruotsissa Huddingessa on tapahtunut ampumatapaus lähellä lukiota.


Ruotsissa poliisioperaatio: Naamioituneet henkilöt ampuivat teiniä lukion lähellä MTV 16:24 14.09

Ruotsissa Huddingenissa on tapahtunut ampumatapaus lähellä lukiota.


Kruununkalleuksien varkaudesta epäilty vangittiin Ruotsissa – syyttäjä arvioi tilaustyöksi iltasanomat 15:30 14.09

Ruotsissa 21-vuotias mies vangittiin perjantaina Eskilstunan käräjäoikeudessa epäiltynä osallisuudesta historiallisten kruununkalleuksien varkauteen. Mies kiistää rikosepäilyt.


Ruotsin ääntenlasku viimeinkin valmis – tässä syy viivytykseen uusisuomi 20:06 13.09

Pitkään ja hartaasti odotettu alustava vaalitulos on lopulta saatu Ruotsissa. Alustavan tuloksen perusteella perinteiset blokit ovat edelleen lähes tasoissa, vaikka punaviherblokki on hieman suurempi kuin porvariallianssiblokki.


Ruotsissa ryöstettiin kruununjalokiviä – yksi pidätetty iltasanomat 13:08 13.09

Kruununjalokivien ryöstö tapahtui heinäkuussa.


Halla-ahon perussuomalaisten kanssa hallitukseen? – 2 puolueelta suora ”ei”, 2 voisi harkita uusisuomi 16:06 12.09

Ruotsissa valmistaudutaan vaikeisiin hallitusneuvotteluihin perinteisten blokkien menetettyä kannatustaan mutta kieltäydyttyä hallitusyhteistyöstä ruotsidemokraattien kanssa. Suomessa perussuomalaisia, joka kokee itsensä ruotsidemokraattien ”kaveripuolueeksi”, ei suljeta yhtä yksimielisesti hallitusyhteistyön ulkopuolelle.


Ruotsin porvaripuolueet kutsuvat demarit hallitusneuvotteluihin iltasanomat 10:13 12.09

Ruotsissa porvaripuolueet haluavat kutsua sosiaalidemokraattien puheenjohtajan, pääministeri Stefan Löfvenin neuvotteluihin.


Ruotsissa jännitetään: Jopa 180 000 ääntä laskematta uusisuomi 09:34 12.09

Ruotsin alustava vaalitulos on niin täpärä, että keskiviikkona laskettavat viimeiset puuttuvat äänet voivat vaikuttaa siihen ratkaisevasti. Sveriges Radion mukaan keskiviikkona lasketaan arviolta jopa noin 180 000 ääntä.


Ruotsin vaalien loputkin äänet lasketaan tänään – hallituksen kasaaminen pitkässä puussa MTV 06:18 12.09

Ruotsissa lasketaan tänään loputkin sunnuntain valtiopäivävaaleissa annetut äänet. Kyseessä ovat viikonvaihteen viime hetken ennakkoäänet kotimassa sekä noin 50? 000:n ulkomailla asuvan ruotsalaisen ääni.


Ruotsin vaalien loputkin äänet lasketaan tänään iltasanomat 01:20 12.09

Ruotsissa lasketaan tänään loputkin sunnuntain valtiopäivävaaleissa annetut äänet.


ja Ria Novosti KRPn laajan Miesten lentopallomaajoukkueen MM-turnaus Schumacher on uskomattomassa työteliäs vaihe” uusi versio kaksintaistelusta

Uutiset