Korona iskee kovalla kädellä Ruotsin yleisurheilutähden tilipussiin: menettää valtaosan tuloistaan – "Se vähän harmittaa"

MTV 15:15 24.05

Kiekonheiton ruotsalainen maailmanmestari Daniel Ståhl arvioi, että korona-aika verottaa 70–80 prosenttia hänen ansioistaan. Pandemian typistämällä kilpailukaudella on tarjolla vain muutama kansainvälinen kilpailu, eivätkä sponsoritulotkaan pysy välttämättä ennallaan uhkaavassa taloustilanteessa.


Ruotsalaisurheiija menetti tajunnan kotonaan, tyttöystävän ripeä toiminta saattoi pelastaa jopa hengen: "Olin aivan sininen"

MTV 13:40 24.05

Ruotsalainen Siriusta edustava pääsarjajalkapalloilija Simon Gefvert, 23, pyörtyi hengitysharjoitusta tehdessään kotonaan ja joutui ambulanssikuljetuksella sairaalahoitoon. Tapaus sattui viime maanantaina.


Ruotsalaisnyrkkeilijän painajainen käynnistyi viimeisestä ottelusta – keho ajautunut henkeä uhkaavaan tilaan: "En tule enää elämään normaalia elämää"

MTV 09:45 24.05

Ruotsalaistähti Frida Wallberg nyrkkeili vuonna 2013 uransa viimeiseksi jääneen ottelun, jolla on ollut raskas hinta. 37-vuotias ruotsalainen sanoo nyt, ettei hän tule elämään normaalia elämää enää koskaan.


Ruotsalainen Stanley Cup -voittaja ei muista omaa uraansa – kaukalon välikohtaukset jättivät peruuttamattoman jäljen

MTV 11:05 23.05

Useat aivotärähdykset jättivät peruuttamattoman jäljen jääkiekon Stanley Cup -voittaja Andreas Liljaan. 44-vuotias ruotsalainen ei muista enää omaa uraansa.


Ruotsalainen TV-juontaja kärähti seksin ostamisesta – Kohu alkoi, kun mies puolusteli itseään televisiossa

yle 20:49 19.05

Seksin ostaminen voidaan Ruotsissa tuomita oikeudessa tuottamukselliseksi raiskaukseksi.


HUS: Koronaviruksen vuodehoito- ja tehohoitotarve on laskenut

yle 10:38 19.05

Infossa aiheista puhuvat johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi ja kehittämisjohtaja Visa Honkanen sekä apulaisylilääkäri Eeva Ruotsalainen.


Koronaviruksen ennusteet ja varautuminen epidemian toiseen aaltoon HUSin infon aiheena – katso kello 11 alkaen

yle 10:38 19.05

Infossa aiheista puhuvat johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi ja kehittämisjohtaja Visa Honkanen sekä apulaisylilääkäri Eeva Ruotsalainen.


Epäily: Ruotsalainen kone loukkasi Suomen ilmatilaa maanantaiaamuna

iltasanomat 13:59 18.05

Ruotsin valtion ilma-aluksen epäillään loukanneen Suomen ilmatilaa Merenkurkussa Vaasan edustalla aamulla, tiedottaa puolustusministeriö.


Ruotsalainen pörssifirma ostaa valtaosan kuukuppeja valmistavasta Lunettesta – kasvanut yhden naisen keksinnöstä

yle 10:45 15.05

Juupajokelaisen Lunetten valmistamia kuukautiskuppeja myydään yli sadassa maassa.


Mies väitti olevansa lapseton ja jätti koko perintönsä koirille: Nyt jälkikasvua etsitään tv:ssä

iltalehti 07:09 15.05

Ruotsalaisella Jan Mottlilla oli todellisuudessa kaksi lasta, poika ja tytär. Vuonna 2018 kuollut ruotsalainen Jan Mottl jätti koko perintönsä koirille. Testamenttia laatiessaan hän väitti olevansa lapseton. Oikeasti lähes 96-vuotiaaksi eläneellä Janilla oli kaksi, tätä nykyä jo seitsemänkymppistä lasta. Isä ei kuitenkaan ollut pitänyt yhteyttä poikaansa ja tyttäreensä enää vuosikausiin eikä kukaan hänen lähipiiristään tiennyt heidän olemassaolostaan, kuten Tuntematon perillinen -sarjassa Teemalla \& Femillä tänään kerrotaan. Lapsensa kieltäneen isän toiveesta huolimatta jälkeläisillä on silti laillinen oikeus perintöön.


Dopingsaaga päätökseen: EM-kultaa juossut ruotsalainen sai pitkän kilpailukiellon

iltasanomat 22:34 13.05

Robel Fsiha jäi kiinni testosteronin käytöstä marraskuussa.


Huippuhiihtäjä lopettaa uransa 30-vuotiaana – 40 asteen kuume ja koronavirus veivät keväällä sairaalaan

iltalehti 22:26 13.05

Ruotsin Jennie Öberg kokee, ettei paloa huippu-urheiluun enää ole. Urallaan yhden maastohiihdon maailmancupin kisan voittanut Jennie Öberg lopettaa uransa 30-vuotiaana. Ruotsalainen kertoi Kuriren-lehdelle, että motivaatio huippu-urheiluun on hiipunut. Öbergin kevät on ollut vaikea, sillä hän sai koronavirustartunnan ja joutui sairaalaan.


Luksuselämää viettänyt bloggari Isabella Löwengrip menetti 100 000 euroa kuukaudessa - paljasti tukevansa Donald Trumpia

iltalehti 10:14 11.05

Ruotsalainen bloggari paljasti menettäneensä huiman summan rahaa. Blondibellana tunnettu ruotsalainen bloggari Isabella Löwengrip, 29, ajautui syksyllä pahoihin taloudellisiin vaikeuksiin vaikka tavoitteet olivat korkealla. – Iso tavoitteeni on olla maailman vaikutusvaltaisin liikenainen. Haluan olla kuin uusi Estée Lauder, sillä se on kauneusbrändi, jota ihailen, Löwengrip sanoi Iltalehdelle vielä vuosi sitten, kun hänen suunnitelmansa oli valloittaa Yhdysvallat.


Liiga osaksi MTV:n urheilutarjontaa – "Kiekkoviihteen katselukokemus paranee entisestään"

MTV 09:30 11.05

Pohjoismaiden suurin tv-yhtiö Telia Company on keskittänyt laajentuneen tv-sisällöntuotantonsa Pohjoismaissa ja Baltiassa uuteen TV/Media-liiketoimintayksikköön. Siihen kuuluvat Telia TV, MTV ja C More Suomessa sekä ruotsalainen TV4 ja C More. Tiivistyvän yhteistyön myötä myös jääkiekon Liigan tv-tuotanto siirtyy Suomessa MTV:lle ja Liiga liittyy osaksi MTV:n näyttävää urheilutarjontaa.


Huima muutos neljässä kuukaudessa! Leijonia kurittanut ruotsalaislegenda karisti pömppövatsan ja esittelee nyt lihaksiaan

MTV 07:05 11.05

Ruotsalainen jääkiekkosuuruus Anders "Masken" Carlsson on onnistunut laihdutuskuurissaan hatunnoston arvoisesti. 


Korkeushypyn ME-naisen leikkisuukolla yllättävä seuraus: ”Siitä se lähti”

iltalehti 21:37 10.05

Korkeushypyn maailmanmestari ja sisäratojen ME-nainen kertoi, miten rakkaus nykyiseen kumppaniin syttyi. Vuonna 2008 aktiiviuransa lopettanut ruotsalainen korkeushyppääjä Kajsa Bergqvist saavutti urallaan olympiapronssia (2000 Sydney), MM-kultaa (2005 Helsinki), MM-pronssia (2001 Edmonton ja 2003 Pariisi), EM-kultaa (2002 München), EM-pronssia (2006 Göteborg), sisäratojen MM-kultaa (2001 Lissabon ja 2003 Birmingham) sekä sisäratojen EM-kultaa (2000 Gent) ja EM-hopeaa (2002 Wien). Helmikuussa 2006 Bergqvist hyppäsi Saksan Arnstadtissa yhä voimassa olevan sisäratojen ME:n 208.


Zlatan Ibrahimovic kruisaili Tukholmassa harvinaisella öky-Ferrarilla – "Tuo auto on suurempi kuin hänen saavutuksensa"

MTV 12:22 10.05

Ruotsalainen jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic herätti ohikulkijoiden huomion Tukholmassa ajaessaan kaupungin kaduilla Ferrarin uudella Monza SP2 -ökyautolla. 


Ruotsalainen urheilulegenda rahaongelmissa: "En pysty maksamaan vuokraani"

MTV 07:32 09.05

Korkeushypyn entinen maailmanennätysmies Patrik Sjöberg on avautunut rahaongelmistaan.  


”En pysty maksamaan vuokraani” – ruotsalainen urheilulegenda avautui karusta tilanteestaan

iltalehti 07:59 08.05

Patrik Sjöberg on taloudellisesti ahtaalla. – Minulla ei ole mitään tuloja, mutta melko suure menot, Patrik Sjöberg kertoo. Vuonna 1987 korkeushypyn maailmanmestaruuden voittanut ruotsalaislegenda on taloudellisesti ahtaalla. Miehellä on ollut viime vuosina yrityksensä kautta tv-töitä, luentoja ja kirjaprojekteja, mutta kun koronakriisi tuli, Sjöbergin työkalenteri tyhjeni kokonaan.


Ruotsin hiihtotähti sai taloudellisen jättipotin – mukava lisä pieniin palkintorahoihin

iltalehti 15:37 06.05

Frida Karlssonille sponsorisopimus takaa taloudellisen selkänojan huippukunnon hiomisessa. Ruotsalainen maastohiihtotähti Frida Karlsson on solminut sponsorisopimuksen urheiluvälineyhtiö Adidaksen kanssa. Yhteistyö takaa Ruotsin nuorelle hiihtosensaatiolle mukavan selkänojan tulevia kausia ajatellen – Totta kai tämä merkitsee paljon. Tämä antaa minulle lisäluottamusta satsata harjoitteluuni. Nyt voin myös sanoa ei sellaisille tarjouksille, jotka olisin joutunut ottamaan vastaan ilman tätä yhteistyötä, Karlsson kertoo Aftonbladetille.


Hot topics