Ruotsalainen olympiavoittaja avautuu seksuaalisesta ahdistelusta: "Miehet kilpailivat, kuka pystyy tarttumaan rintoihini tai takapuoleeni" iltalehti 13:29 17.10

Torinon olympialaisissa pujottelukultaa voittanut Anja Pärson osallistuu seksuaalisesta häirintää vastustavaan #metoo-kampanjaan Instagram-tilillään. Ruotsalainen alppimestari kertoo kokeneensa ahdistelua juhlimassa ollessaan. - Jossain vaiheessa miehet kilpailivat, kuka pystyy tarttumaan rintoihini tai takapuoleeni ja painautumaan minua vasten tanssilattialla tai baarissa. Lopetin täysin ulkona käymisen. Siitä tuli arkea, että miehet ottivat oikeuden harhauttaa minua haluamalla kuvaan, ja kun he kävivät kiinni, yritin vain välttää hämminkiä, Pärson kirjoittaa.


Hämmentävät kuvat: Nyrkkeilytähti suuteli vastustajaansa! iltalehti 20:54 16.10

Viiden liiton välisarjan maailmanmestaruusotteluun valmistautuvat Mikaela Laurén ja Cecilia Brækhus tarjosivat jokseenkin erikoisen lehdistötilaisuuden. Brækhus puolustaa mestaruusvöitään Oslossa ensi lauantaina. Ruotsalaisiskijä Laurén ja hallitseva mestari ovat kohdanneet kerran aiemmin, vuonna 2010. Tuolloin Brækhus kukisti Laurénin teknisellä tyrmäyksellä 7. erässä. Nyt Laurén tavoittelee tyrmäysvoittoa, ymmärrettävistä syistä. - Luulen, että on mahdotonta voittaa Ceciliaa kotikentällään pisteillä, ruotsalainen sanoi Aftonbladetin mukaan.


Paidanjäädytyksessään romahtanut kiekkolegenda joutuikin jäämään sairaalaan: Kärsii sydänvaivasta iltalehti 16:45 16.10

Ruotsalaisen liigakiekon ikoni Nichlas Falk on vastoin aiempia tietoja edelleen sairaalassa, kertoo Expressen. Falk säikäytti kiekkoväen viime viikolla pahanpäiväisesti, kun hän tuupertui omassa paidanjäädytysseremoniassaan kahdesti. Falk vietiin hetimmiten sairaalaan tutkittavaksi. Falkin pyörtymisen syyksi tarkentyi sydämen eteisvärinä, joka aiheutti verenpaineen äkillisen laskun. Ruotsalainen viestitti perjantaina Aftonbladetille, että hänen oli määrä päästä sairaalasta pois lauantaina.


Hiihtotähtien sanasota leimahti taas liekkeihin - Petter Northug latasi täyslaidallisen ruotsalaiselle iltalehti 13:30 16.10

Petter Northug ja Calle Halfvarsson ovat sivaltaneet toisiaan useaan otteeseen. Tuorein sanasota alkoi Halfvarssonin Expressenille antamasta haastattelusta, jossa ruotsalainen kuvaili kilpakumppaniaan entiseksi tähdeksi, jonka kannattaisi harkita jatkoaan lajin parissa. Hänen mielestään Northug pitää aivan liian kovaa meteliä sosiaalisessa mediassa verrattuna saavutuksiinsa. - Se tuhoaa brändisi, Halfvarsson napautti Northugia, joka jäi viime kaudella voitoitta maailmancupissa.


Uutiset