Päivän veto- ja vakiovihjeet: Raumalla yli 4,5 maalia - ostetaan Peliitat-arpa iltalehti 11:10 16.02

Lukon ja JYPin kauden kaikissa kolmessa aikaisemmassa keskinäisessä kohtaamisessa on tehty yli 4,5 maalia. Perjantain vetovihje uskoo runsasmaalisuustrendin jatkuvan tänäänkin. Lukko ei ole tilastojen valossa ollut mitenkään erityisen runsasmaalinen joukkue, mutta silti senkin otteluista, sekä yhteensä että kotona, noin puolet on päättynyt yli 4,5 maalin tulokseen. Veto perustuukin tässä keskinäisen historian (pelien luonne) ohella JYPin tilastolliseen runsasmaalisuuteen. JYP on 4,5 maalin linjalla mitaten tämän kauden maalirikkain liigajoukkue. Sen kaikista otteluista 69 prosenttia (36/52) on päättynyt overiin, ja vieraspeleissäkin lukema on 65 prosenttia (17/26).


Päivän veto- ja vakiovihje: Runsasmaalisuutta Lahteen iltalehti 13:38 01.02

Torstain vetovihje luottaa Pelicansin runsasmaalisuuden jatkuvan myös TPS:aa vastaan. Pelicans on nyt pelannut kahdeksan peräkkäistä sellaista ottelua, joissa on tehty yli 4,5 maalia. Myös koko kauden tasolla Pelicans kuuluu Liigan runsasmaalisiin joukkueisiin. Sen kaikista otteluista 64% ja kotiotteluista 70% on päättynyt overiin 4,5 maalin linjalla. TPS ei koko kauden katsannossa ole ollut yhtä runsasmaalinen (kaikki pelit 60% ja vieraspelit 54% yli 4,5 maalia). Viime aikojen ailahtelu on tehnyt kuitenkin myös TPS:sta tällä hetkellä kiinnostavan runsasmaalisuushakujoukkueen.


Päivän veto- ja vakiovihjeet: Lukko-Kärpät, yli 4,5 maalia kiinnostaa iltalehti 15:20 11.01

Torstain vetovihje on kiinnostunut sijoittamaan muutaman latin Lukko-Kärpät-pelin overiin. Joukkueet eivät koko kauden tilastoissa erotu mitenkään poikkeuksellisen runsasmaalisina, mutta aivan viime aikoina kummatkin ovat kunnostautuneet maalirikkaiden otteluiden saralla. Joulutauon jälkeen Lukon kuudessa ottelussa maaleja on tehty 35 (5,83 / peli) ja Kärppien kuudessa ottelussa 39 kappaletta (6,5 / peli). 4,5 maalin linjalla Lukon kuudesta viime pelistä neljä on päättynyt overiin. Kärpillä vastaava luku on viisi kuudesta. Näistä lähtökohdista runsasmaalisuus kutittelee keskinäiseenkin kohtaamiseen. Veikkauksen 1,88 yli 4,5 maalista on käytännössä markkinoiden paras tarjous ja se kelpaakin peleihin arviolla 55%.


Uutiset