Enni Rukajärven kisat ohi: ”Olympialaiset ei ole minulle tärkein asia” uusisuomi 12:08 19.02

Enni Rukajärvi ei onnistunut pääsemään olympiafinaaliin lumilautailun big air-kisassa Pyeongchangissa. Hän oli karsinnassa 16:s.


Enni Rukajärven mieli muuttui – ”Olympialaisissa on coolia” MTV 07:32 19.02

Toisiin olympiakisoihinsa osallistunut Enni Rukajärvi kehuu olympiakokemustaan, vaikka karsiutuminen big air-finaalista oli hänelle pettymys.


Enni Rukajärven riskinotolle ylistystä: ”Valtavasti kunnioitusta” iltasanomat 05:47 19.02

Enni Rukajärvi ei pelannut varman päälle big air -kisan ratkaisuhetkellä.


Enni Rukajärvi jakoi kritiikkiä tuomaristolle – epäselvyys johti riskinottoon MTV 05:11 19.02

Lumilautailun slopestylessä pronssia ottanut Enni Rukajärvi ei onnistunut selvittämään tietänsä jatkoon big airin karsinnasta Pyeongchangin olympialaisissa. Rukajärven mukaan tuomariston toiminnan epäselvyys johti riskinottoon, joka kostautui toisella kierroksella kaatumisen muodossa.


Voi harmi! Enni Rukajärvi karsiutui big airin finaalista - toinen hyppy oli näyttävä, mutta alastulo meni mönkään iltalehti 04:57 19.02

Enni Rukajärven ensimmäisen kierroksen hyppy sujui melko hyvin, mutta hän ei yltänyt 12 parhaan joukkoon ja tippui finaalista. Enni Rukajärvi karsiutui big airin finaalista Pyeongchangin kisoissa. Suomalaislautailija nappasi karsintakierroksella ensimmäisestä hypystä pisteet 68,75.


Hauska sattuma: Kristan ja Ennin olympiamitaleilla on yllättävä yhteinen nimittäjä iltalehti 00:53 14.02

Mitä yhteistä on Krista Pärmäkosken ja Enni Rukajärven olympiapronsseilla Pyeongchangissa? Taikauskokoon ken tahtoo, mutta näemmä Leijonien kannattaa istua bussissa! Video: Eurosport. Enni Rukajärven hieno pronssilasku. Kun Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue reissasi lauantaina pääkaupunki Souliin Tshekki-harjoituspeliä varten, Pärmäkoski avasi Suomen mitalitilin yhdistelmähiihdon riemukkaalla pronssillaan. Riemu repesi myös Leijonien bussissa. Tilanteesta julkaistu video kohosi nopeasti somehitiksi.


Olympialaisten sankari Enni Rukajärvi on rinteiden anarkisti – tehnyt kovia ratkaisuja: ”Sokerikuorrutetut litkut eivät oikein kuulu siihen maailmaan” iltasanomat 19:47 13.02

Eettiset valinnat ovat ohjanneet pronssimitalisti Enni Rukajärven ratkaisuja viime vuosina.


Hymy palaamassa Enni Rukajärven mitalista raivonneen norjalaislautailijan kasvoille – kiekkoileva poikaystävä lohdutti iltasanomat 14:13 13.02

Alexander Bonsaksen lohdutti Silje Norendalia nelossijan jälkeen.


Tiesitkö? Enni Rukajärven pronssista järkyttynyt norjalainen on Tapparan SM-kultamitalistin tyttöystävä iltalehti 22:38 12.02

Enni Rukajärvelle slopestylen pronssitaistelun hävinnyt Silje Norendal on käväissyt Suomessa otsikoissa aiemminkin. Video: Eurosport. Enni Rukajärven hieno pronssilasku. Norjalaislautailija ja hänen taustajoukkonsa aiheuttivat maanantaina pienimuotoisen kohun, kun he kokivat, että pronssi ryöstettiin Rukajärven liian suurilla pisteillä.


Enni Rukajärven seuraava olympiahaaste: "Voisi mennä katsomaan ja menettämään yöunet" MTV 21:01 12.02

Lumilautailun slopestylessa pronssia voittanut Enni Rukajärvi jatkaa kisaurakkaansa vielä big air -kilpailussa. Karsinnat siihen ovat ohjelmassa maanantaina 19. helmikuuta ja finaali hypätään perjantaina 23. helmikuuta.


Video: Enni Rukajärven mitaliseremoniassa hauska kommellus - ”Sillä miehellä oli vähän ongelmia siinä” iltalehti 18:15 12.02

Pronssimitalisti repesi nauruun. Video: Eurosport. Näin sujui aavistuksen vaivaannuttava palkitseminen. Naisten slopestylen palkintojaossa oli hauska hetki. Enni Rukajärvi sai pronssimitalinsa kylkeen muistolaatan, jonka jakajan kanssa ei löytynyt heti yhteistä kieltä.


Enni Rukajärven kilpakumppanit eri linjoilla kisan järkevyydestä – "Teen kaikkeni päästäkseni laskemaan" MTV 17:39 12.02

Yhdysvaltojen Jamie Anderson voitti Pyeongchangissa toisen olympiakultansa lumilautailun slopestylessa. Sotshissa hän oli ykkönen neljä vuotta sitten, kun laji oli ensi kertaa olympiaohjelmassa.


Enni Rukajärveltä napakka vastakuitti mitalisijalta pudonneen norjalaisen kitinään iltasanomat 15:21 12.02

Ilta-Sanomat oli paikalla seuraamassa, kun Enni Rukajärven kaulaan pujotettiin pronssinen olympiamitali.


Rukajärven ja kumppaneiden rajuun kritiikkiin virallinen vastine MTV 14:46 12.02

Kansainvälinen hiihtoliitto FIS on taipunut antamaan virallisen lausunnon naisten slopestyle-kisan läpiviennistä.


Norjalaiset lähettivät kitkerät terveiset Enni Rukajärvelle: Enniltä kylmänviileä vastaus iltalehti 14:26 12.02

Norjan Silje Norendal ja hänen taustajoukkonsa olivat melkoisen katkeria, kun pronssimitali karkasi Enni Rukajärvelle. Video: Eurosport. Enni Rukajärven hieno pronssilasku. Rukajärven komea kakkoslasku pudotti norjalaistähden niukasti mitaleilta. Norendal laukoi kotimaansa mediassa tylyjä väitteitä siitä, että mitali ryövättiin häneltä.


Kuvat: Iloinen Enni Rukajärvi sai olympiamitalinsa ja terveiset kotoa - ”Äidille soitin” iltalehti 13:29 12.02

Suomen Enni Rukajärvi on saanut kaulaansa pronssimitalin Pyeongchangin olympialaisissa. Video: Eurosport. Tältä näytti Enni Rukajärven pronssilasku. Naisten lumilautailun slopestylen palkintojenjakotilaisuus järjestettiin Pyeongchangin Medal Plazalla. Enni Rukajärvi sai pronssimitalinsa noin ennen kello yhtä Suomen aikaa.


Enni Rukajärvi sai olympiamitalinsa! - Upeat kuvat palkintoseremoniasta iltalehti 13:02 12.02

Suomen Enni Rukajärvi on saanut kaulaansa pronssimitalin Pyeongchangin olympialaisissa. Video: Eurosport. Tältä näytti Enni Rukajärven pronssilasku. Naisten lumilautailun slopestylen palkintojenjakotilaisuus järjestettiin Pyeongchangin Medal Plazalla. Enni Rukajärvi sai pronssimitalinsa noin ennen kello yhtä Suomen aikaa.


Hirvittävät olosuhteet kisan aikana pelottivat myös Enni Rukajärven isää – ”Kyllä sen saapi sanoa” iltasanomat 12:15 12.02

Vanhemmat jännittivät Enni Rukajärven kilpailua aamuyöllä Suomessa.


Uutiset