Jalonen pääosin tyytyväinen Norja-voittoon - "Vain ylivoima oli meiltä heikkoa" yle 20:41 18.04

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue kaatoi Norjan 3-1 Rovaniemellä.


Leijonien nihkeät MM-harjoituspelit jatkuivat – Norja kaatui vaivoin Rovaniemellä iltasanomat 20:35 18.04

Suomi kukisti Norjan 3–1.


Nihkeä voitto, Leijonat! Suomi kaatoi pikkumaa Norjan vain vaivoin iltalehti 18:43 18.04

Slovakian MM-kisoihin valmistautuva Suomi voitti Norjan 3-1 Rovaniemellä pelatussa harjoitusottelussa. Suomen MM-kisoihin valmistautuva leiriryhmä kohtaa harjoitusottelussa Rovaniemen Lappi-areenalla Norjan. Suomi voitti avauserän pikamaalien turvin niukasti 3-1. Leijonat aloitti salaman lailla, kun Arttu Ruotsalainen ja Sakari Manninen osuivat vain minuutin ja seitsemän sekunnin sisällä toisistaan. Osumat syntyivät ajoissa 6.57 ja 8.04.


Kaksi maalia hieman yli minuutissa! Leijonat iski salaman lailla Norjaa vastaan iltalehti 18:43 18.04

Slovakian MM-kisoihin valmistautuva Suomi kohtaa harjoitusottelussa Norjan Rovaniemellä. Suomen MM-kisoihin valmistautuva leiriryhmä kohtaa harjoitusottelussa Rovaniemen Lappi-areenalla Norjan. Avauserän jälkeen tilanne oli 2-1. Leijonat aloitti salaman lailla, kun Arttu Ruotsalainen ja Sakari Manninen osuivat vain minuutin ja seitsemän sekunnin sisällä toisistaan. Osumat syntyivät ajoissa 6.57 ja 8.04.


Leijonat aloitti räväkästi Norjaa vastaan – iski kaksi maalia reilun minuutin sisään MTV 18:26 18.04

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue valmistautuu paraikaa MM-kilpailuihin kohtaamalla Norjan Nordic Cup -ottelussa Rovaniemellä. Leijonat aloitti ottelun räväkästi iskemällä kaksi maalia reilun minuutin sisään. 


Yksi Leijonien vahvistuksista vielä sivussa – tässä kentälliset Norja-otteluun MTV 13:23 18.04

Leijonat iskee yhteen Norjan kanssa harjoitusottelussa Rovaniemellä torstaina. 


Tuleeko NHL-vahvistuksia? Leijonien lopulliset MM-valinnat lähestyvät - tässä kokoonpano tällä hetkellä iltalehti 14:38 17.04

Leijonien matka kohti Slovakian MM-kisoja jatkuu, kun Suomi kohtaa Rovaniemellä torstaina ja Kokkolassa perjantaina pelattavissa Nodic Cup -otteluissa Norjan. Kokoonpano on kasvanut ensimmäisestä leiriviikosta kolmella pelaajalla, kun puolustajat Mikko Lehtonen ja Petteri Lindbohm sekä hyökkääjä Harri Pesonen ovat liittyneet maajoukkueen vahvuuteen. – Pannaan peliä kuosiin ja otetaan vähän mittaa enemmän pelaajista. Pelaajia vertaillaan toisiinsa, koska homma tiivistyy ensi viikolla, kun ehkä joitain uusia pelaajia tulee mukaan, päävalmentaja Jukka Jalonen kuvailee Norja-pelien merkitystä Leijonien prosessissa.


Broileripasta vie nälän nopeasti – nappaa helppo resepti talteen mtv 15:34 16.04

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa vieraillaan Rovaniemellä.


Mitä nuorten miesten kaapista löytyy? Omituinen selitys naurattaa huippukokkia: ”Aika ajoin ajautuu sellaiseen tilanteeseen…” mtv 16:06 15.04

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa vieraillaan Rovaniemellä, johon liikunnanohjaajaksi opiskelevat Eetu ja Jesse ovat kutsuneet huippukokki Kari Aihisen.


Suora lähetys: Assi Koivisto voitti painonnoston SM-kultaa iltasanomat 16:46 12.04

Presidentti Mauno Koiviston tytär Assi Koivisto-Allonen kilpailee tänään painonnoston SM-kisoissa Rovaniemellä.


Assi Koivisto voitti painonnoston SM-kultaa – tämä oli hänen tuloksensa iltasanomat 16:36 12.04

Presidentti Mauno Koiviston tytär Assi Koivisto-Allonen onnistui hienosti painonnoston Masters SM-kisoissa Rovaniemellä perjantaina.


Assi Koivisto painonnoston SM-lavalla – suora lähetys kello 16 alkaen iltasanomat 11:33 12.04

Presidentti Mauno Koiviston tytär Assi Koivisto-Allonen kilpailee tänään painonnoston SM-kisoissa Rovaniemellä.


Kourtney Kardashian poreammeessa Rovaniemellä - moikkaa somessa suomeksi iltalehti 10:02 12.04

Seurapiirikaunotar Kourtney Kardashian vieraili Arctic Tree House -hotellissa Rovaniemellä. Kourtney Kardashian lienee jo palannut Yhdysvaltoihin, mutta hän mehustelee Lapin-matkaansa sosiaalisessa mediassa. Ensi viikolla 40 vuotta täyttävä seurapiirikaunotar otti varaslähdön synttärijuhlintaan ja lensi huhtikuun alkupuolella Rovaniemelle yhdessä kolmen lapsensa, Masonin, 9, Penelopen, 6, ja Reignin, 4, kanssa. Mukana matkalla ovat olleet myös ex-miesystävä Scott Disick, 35, ja hänen naisystävänsä Sofia Richie, 20, Daily Mail kertoo. Nyt Kourtney hehkuttaa Lapin-lomaansa Instagramissa. Hän on julkaissut itsestään kuvan porealtaassa luonnon helmassa. Kultaisissa bikineissä poreiden syleilyssä kylpevän naisen taustalla näkyy luminen talvimaisema korkeine havupuineen. Taustalla on myös hirsimökki.


Torille! Kourtney Kardashian lekottelee Rovaniemellä kultaisissa pikkubikineissä – yllätti faninsa suomenkielisellä tervehdyksellä iltasanomat 09:36 12.04

Kourtney Kardashian juhli suomalaisissa maisemissa syntymäpäiviään. Tarkkaan yksityisyyttään varjellut tähti julkaisi nyt ensimmäisen virallisen potretin Rovaniemeltä.


Raju tulipalo Rovaniemellä – akkumyymälä tuhoutui teollisuusalueella yle 06:19 12.04

Tulipalo syttyi puoli kymmenen aikaan illalla. Sammutustöissä oli 10 pelastuslaitoksen yksikköä.


Raju tulipalo Rovaniemellä – akkumyymälä tuhoutui täysin yle 06:19 12.04

Tulipalo syttyi puoli kymmenen aikaan illalla. Sammutustöissä oli 10 pelastuslaitoksen yksikköä.


Rovaniemellä suuri tulipalo – IS:n lukija: Akkukauppa paloi sinisellä liekillä, musta savupatsas nousi taivaalle iltasanomat 23:55 11.04

Rovaniemellä syttyi iso tulipalo.


Uutiset