Muistatko vielä ikimuistoiset Tanssii tähtien kanssa -hetket? Näin repesi Jethro Rostedtin asu: ”Voiko tämän yli päästä koskaan?”

iltalehti 07:01 24.09

Sunnuntaina MTV3-kanavalla alkavat Tanssii tähtien kanssa -ohjelman 12. kauden suorat lähetykset. Tanssii tähtien kanssa -ohjelma on tuonut tanssin taikaa kotikatsomoihin jo vuosikausien ajan. Sunnuntaina tanssiparketille suorissa lähetyksissä astelee jälleen joukko uusia tanssitaitojaan kehittämään pyrkiviä julkkiksia tanssinopettajineen. Uudet parit ovat: Veronica Verho ja Jani Rasimus, entinen pikaluistelija Mika Poutala ja Ansku Bergström, laulaja Eini ja Sami Helenius, näyttelijä Timo Lavikainen ja Kia Lehmuskoski, laulaja Jannika B ja Aleksi Seppänen, valokuvaaja, journalisti ja dokumentaristi Meeri Koutaniemi ja Matti Puro, rocklaulaja Olli Herman ja Katri Mäkinen, entinen taitoluistelija Laura Lepistö ja Marko Keränen, näyttelijä Christoffer Strandberg ja Jutta Helenius sekä entinen poliitikko ja viestintäjohtaja Mikael Jungner ja Saana Akiola.


Jethro Rostedt tarjosi iäkkäälle isoäidilleen nuuskaa – julkaisi roisin videon mummon tärinästä: "Hän itse halusi”

iltalehti 18:15 22.09

Rostedtin julkaisema video on hämmentänyt Instagramissa sunnuntaina. Televisiosta tuttu kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt julkaisi perin erikoisen videon sunnuntaina Instagramissa. – Mitä tapahtuu kun tarjoat (hänen pyynnöstään) isoäidille eka kertaa odenssii eli nuuskaa? Aivan. Älkää edes kokeilko. Kirvelee hieman, kuten videosta huomaatte, Jethro kirjoittaa videon saatteena.


Vesa Keskisen ja Jethro Rostedtin havittelemalla tornilla 5 ostaja­ehdokasta – näihin tarkoituksiin sitä kaavaillaan

iltasanomat 19:33 16.09

Turussa sijaitseva 135-metrinen Pääskyvuoren linkkitorni on edelleen myynnissä.


Jethro Rostedt tilasi netistä kengät – paketin sisältö yllätti täysin

mtv 06:56 10.09

Jethro Rostedt julkaisi Instagram-tilillään videon, jolla hän kertoo epäonnistuneesta nettikauppatilauksestaan.


Jethro Rostedtin kenkätilaus ei mennyt putkeen: hongkongilainen kenkä yllätti pienuudellaan – ”Kiinassa käytetään rusettiluistelussa jotain omia kokoja”

iltasanomat 22:28 09.09

Jethro Rostedt ei hetkeen tilanne kenkiä netistä.


Jethro Rostedt pudotti painoaan 33 kiloa – kertoo nyt niksinsä laihduttamiseen: ”Ensimmäiset 21 päivää ovat täyttä tuskaa”

iltasanomat 17:59 31.08

Jethro Rostedt kertoo omat vinkkinsä siihen, kuinka voi päästä eroon kesäpöhöstä.


Jethro Rostedt sai yli 400 000 euron Ferrarillaan ylinopeussakot: ”Kiihdytin vähän reippaammin”

iltalehti 17:40 31.08

Kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt osti itselleen pari kuukautta sitten uuden, erikoisvarusteisen Ferrari California T:n. Jethro Rostedt hankki itselleen pari kuukautta sitten erikoisvarusteisen Ferrari California T:n. Hevosvoimia autossa on 560 ja se kiihtyy nollasta sataan 3,6 sekunnissa. Tänään lauantaisella ajelulla kaasujalka oli kuitenkin turhan herkillä, sillä Rostedt sai ylinopeussakot Stålarminkadulla Turussa.


Jethro Rostedt laihtui 38 kiloa yksinkertaisella kikalla – taustalla lääkärin tyly arvio: ”Viiden vuoden päästä saat kaikki taudit”

iltalehti 06:30 23.08

Jethro Rostedtin heikkoutena oli sipsit, joita viikonloppuna saattoi mennä kolmekin pussia. Kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt, 43, on laihduttanut koko ikänsä. Hän on ollut erilaisilla dieeteillä ja turvautunut myös personal trainereiden apuun.


Vesa Keskinen ja Jethro Rostedt havittelevat Turun 130-metristä tornia – Juhani Tammiselta tiukka kannanotto asiaan: ”Ö-luokan viritys”

iltasanomat 16:14 22.08

Aurinkokuninkaan mielestä tornissa on parikin asiaa pielessä.


Jethro Rostedt kuuli Vesa Keskisen aikeista ostaa Turun korkein rakennus ja päätti panna paremmaksi – kipusi tornin huipulle punomaan suunnitelmaa

iltasanomat 21:29 20.08

Pilvenpiirtäjä osoittautui sen verran kalliiksi ratkaisuksi, että tällainen torni käy pahemman puutteessa, toteaa Jethro Rostedt. Myös hän on kiinnostunut ostamaan Turun korkeimman rakennuksen.


Tässä on Jethro Rostedtin vanhin poika Jerome – isä ja poika saapuivat yhdessä Arttu Wiskarin uuden ravintolan avajaisiin: ”Hän juhlii ja minä ajan”

iltasanomat 17:46 03.08

Jethro Rostedt juhlisti Arttu Wiskarin uuden ravintolan avajaisia.


Jethro Rostedt saapui Arttu Wiskarin uuden ravintolan avajaisiin – esitteli vanhimman poikansa Jeromen: ”Hän juhlii ja minä ajan”

iltasanomat 17:46 03.08

Jethro Rostedt juhlisti Arttu Wiskarin uuden ravintolan avajaisia.


Vene upposi Suomenlinnassa – samaa merkkiä kuin Jethro Rostedtin viime kesänä uponnut vene

iltasanomat 21:27 28.07

Tällä hetkellä veneestä on näkyvissä vain tuulilasi.


Ruutuysin Jorma Pulkkinen, 79, ei voi sietää tv-juontajien tapoja – valitti Jethro Rostedtin kiroilusta: ”Suorastaan vihaan sitä”

iltalehti 12:11 23.07

Monista tv-ohjelmista tuttu toimittaja-juontaja asuu nykyisin puolet vuodesta Espanjassa. Kesät hän viihtyy erinomaisesti Suomessa, missä tv-juontajien tavat saavat hänet hiiltymään. Tv-toimittaja Jorma Pulkkinen, 79, vastaa puhelimeen kotonaan Vantaalla. Pirteältä kuulostava mies on heti valmiina kertomaan kuulumisiaan. Voisi kuvitella, että Pulkkinen haluaisi jo nauttia leppoisista eläkepäivistä ja jättäisi kalenteriinsa enemmän tilaa vapaa-ajalle. Mutta ei, etenkin kesät Suomessa ovat täynnä tapahtumia, joissa Pulkkinen käy tekemässä vielä juonto- tai kuuluttajakeikkoja.


Jethro Rostedt toimii seremoniamestarina ystävänsä Toivo Sukarin hulppeissa häissä – paljasti IS:lle tuoreen avioparin yllättävän lahjatoiveen

iltasanomat 19:15 20.07

Jethro Rostedt toimii seremoniamestarina Toivo Sukarin ja Nadja Eerolan pian Turun Linnassa alkavassa hääjuhlassa.


Julkkikset kertovat hulluimmat mökkimuistonsa: Mökki paloi, mökkimyyjä ahdisteli, mökillä kummitteli...

iltalehti 16:16 13.07

Tunnetut suomalaiset kertovat mieleen painuneimpia kesämökki­kokemuksistaan vuosien varrelta. Tv:stäkin tuttu kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt muistaa erikoisen mökkikokemuksen talvelta 2005. Tuolloin Rostedt oli kutsuttu arvioimaan kesämökkiä Turun talousalueelta, ja mökkimyyjä kävi hänen kimppuunsa. –?Lunta oli tullut muniin saakka, oli pimeää kuin vintissä ja mökille hankala löytää. Kun lopulta löysin perille, siellä odotti seniori-ikäinen rouva, Rostedt aloittaa kertomuksensa.


Satuhäät lähestyvät - kaikki yksityiskohdat Topi Sukarin ja Nadja-rakkaan häistä: "Häitä on jännitetty paljon”

iltalehti 08:54 11.07

Topi Sukari ja Nadja-rakas saavat toisensa pian, kun häät koittavat. Sukari osti rakkaalleen timanttisormuksen Milanosta. Neljä vuotta sitten Facebookissa alkanut rakkaustarina saa uuden luvun Turun tuomiokirkossa kymmenen päivän kuluttua, kun liikemies Topi Sukari ja fitness -urheilija ja kemisti Nadja Eerola sanovat tahdon. Häävieraita on kutsuttu 200. Seremonian jälkeen häät huipentuvat Turun linnan kuninkaan saliin, jossa nautitaan illallinen ja tanssitaan. Seremoniamestarina linnassa toimii Jetro Rostedt, ja puheen pitää Tuomas Enbuske.


Iivo Niskasen ja Jethro Rostedtin ravuri saa hienon revanssimahdollisuuden – paikka St. Micheliin varmistui

iltasanomat 20:53 01.07

Suur-Hollola-ajossa epäonninen Cameron Evo saa nopeasti uuden näytön paikan.


Jethro Rostedtin ja Iivo Niskasen hevonen kompastui, 120 000 euroa haihtui hetkessä näpeistä – Jethro: ”Taisi tulla kallis laukka”

iltasanomat 19:21 30.06

Cameron Evo lankesi väärälle askellajille arvokkaassa paikassa. Juttu sisältää videon lähdöstä.


Day on ex-vartija joutuu hyökkää ihmisoikeuksia Korisliigan ottelun loukkantui päivänä, kun

Hot topics