Mikko Korhonen otti loppukirin, kärsivällisyys palkitsi Rooman golfissa

iltasanomat 19:41 13.10

Mikko Korhonen nousi päätöspäivänä parhaaksi suomalaiseksi golfin Euroopan-kiertueen kilpailussa Roomassa.


Mikko Korhosen loppukiri toi 25. sijan Roomassa

yle 18:24 13.10

Mikko Korhonen nousi päätöspäivänä parhaaksi suomalaiseksi golfin Euroopan-kiertueen kilpailussa Roomassa.


Suomalaisgolfarilta mainio loppukiri Euroopan-kiertueen kisassa – "Lopussa tuli palkinto"

MTV 18:07 13.10

Mikko Korhonen nousi päätöspäivänä parhaaksi suomalaiseksi golfin Euroopan-kiertueen kilpailussa Roomassa. Korhonen taikoi kierroksensa loppupuolelle kolme birdieä ja eaglen.


Mikko Korhosen peruslauantai pudotti asemia Italiassa, Tapio Pulkkanen jakaa 18. sijaa

iltasanomat 20:03 12.10

Suomalaiset menettivät asemiaan golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailussa Roomassa.


Suomalainen golftähti huippulyönnissä Euroopan-kiertueella – viisi peräkkäistä birdietä tauluun

MTV 21:17 11.10

Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen ovat kahden kierroksen jälkeen jaetulla kahdeksannella sijalla golfin miesten Euroopan-kiertueen kisassa Roomassa. Korhonen ja Pulkkanen ovat kahdeksan muun golfarin tavoin tuloksessa –6.


Tapio Pulkkanen hyvissä asemissa Italian Openissa – johtaa kahdella lyönnillä Justin Rosea

iltalehti 01:14 11.10

Pulkkanen teki ensimmäisellä yhdeksällä reiällä viisi birdietä. Suomalainen ammattilaisgolffari Tapio Pulkkanen johtaa Roomassa pelattavassa Italian Open -golfturnauksessa maailmanlistan entistä ykköspelaajaa englantilaista Justin Rosea kahdella lyönnillä. Hattu-Tapio -lempinimellä tunnetun Pulkkasen, 29, lyönti oli torstain avauskierroksella tikissä, sillä hän teki ensimmäisellä yhdeksällä reiällä peräti viisi birdietä (lyöntimäärä, joka alittaa yhdellä reiän parin).


Tapio Pulkkanen hyvissä asemissa Italian Openissa – johtaa kahdella lyönnillä maailmanlistan ykköstä

iltalehti 01:14 11.10

Pulkkanen teki ensimmäisellä yhdeksällä reiällä viisi birdietä. Suomalainen ammattilaisgolffari Tapio Pulkkanen johtaa Roomassa pelattavassa Italian Open -golfturnauksessa maailmanlistan ykköspelaajaa englantilaista Justin Rosea kahdella lyönnillä. Hattu-Tapio -lempinimellä tunnetun Pulkkasen, 29, lyönti oli torstain avauskierroksella tikissä, sillä hän teki ensimmäisellä yhdeksällä reiällä peräti viisi birdietä (lyöntimäärä, joka alittaa yhdellä reiän parin).


Suomen Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja tapasi IIHF:n kongressissa paavin – "René Fasel piti paaville puheen"

jatkoaika.com 14:14 30.09

Kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n puolivuotiskongressi Roomassa sisälsi muun muassa tapaamisen paavin kanssa.


Meghan Markle saapui ystävänsä ökyhäihin prinssi Harryn kanssa – myös Ivanka Trump ilmaantui paikalle

mtv 10:38 24.09

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry juhlistivat muotisuunnittelija Misha Nonoosin häitä viikonloppuna Roomassa.


Eurooppa-liigan tapahtumat karkasivat käsistä – Roomassakin tärähti "komea" oma maali

MTV 23:52 19.09

Jalkapallon Eurooppa-liigan torstain ottelukierroksella nähtiin valtoimenaan omia maaleja. Yhden niistä ohjasi "komeasti" turkkilaisen Basaksehirin Junior Caicara vieraissa AS Romaa vastaan.


Meghanin ja Harryn yhyttänyt ystävä menee naimisiin: hulppeat häät Roomassa - Meghan ja Harry bongattu Italiasta

iltalehti 15:55 19.09

Meghanin ja Harryn toisilleen esitellyt, Meghanin hyvä ystävä, muotisuunnittelija Misha Nonoo avioituu viikonloppuna öljypohatta Michael Hessin kanssa Italiassa. Brittilehdet kertovat, että prinssi Harry ja herttuatar Meghan on bongattu Roomasta torstaina ilman Archie-vauvaansa. Pariskunta osallistuu lauantaina muotisuunnittelija Misha Nonoon häihin. Aiemmin spekuloitiin, voisiko Sussexin herttuapari edes osallistua häihin, sillä aikataulu on tiukka. Pariskunta on nimittäin suuntaamassa kymmenen päivän Afrikan-kiertueelle jo 23. syyskuuta. Myös Archie matkustaa vanhempiensa kera Afrikkaan. Cosmopolitan-lehti veikkasi, että herttuapari ei ehtisi häihin, sillä heillä on edessään ainakin 13 tunnin lento Kapkaupunkiin maanantaina. Hääseremonia on lauantaina ja sunnuntaina luvassa ovat jatkobileet. Aiemmin Alexander Gilkesin kanssa naimisissa ollut Misha Nonoo esitteli julkisuudessa uuden miehensä Michael Hessin Sussexin herttuaparin häissä. Misha oli myös mukana Meghanin vauvakutsuilla New Yorkissa. Vastikään Britanniassa julkistettiin Meghanin ja Mishan yhdessä suunnittelema vaatemallisto Smart Works -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka antaa työttömille naisille työhaastatteluun sopivia vaatteita. Mallisto pitää sisällään klassisia, ajattomia ja laadukkaita perusvaatteita.


Meghanin ja Harryn yhyttänyt ystävä menee naimisiin: hulppeat häät Roomassa - tekeekö Meghan oharit?

iltalehti 15:55 19.09

Meghanin ja Harryn toisilleen esitellyt, Meghanin hyvä ystävä, muotisuunnittelija Misha Nonoo avioituu viikonloppuna öljypohatta Michael Hessin kanssa Italiassa. Lehtitietojen mukaan Meghan ja Harry olisivat osallistumassa häihin, mikäli ajankohta vain sopii heidän aikatauluihinsa. Pariskunta on nimittäin suuntaamassa kymmenen päivän Afrikan-kiertueelle jo 23. syyskuuta. Myös Archie matkustaa vanhempiensa kera Afrikkaan. Cosmopolitan-lehti kuitenkin veikkaa, että herttuapari ei ehtisi häihin, sillä heillä on edessään ainakin 13 tunnin lento Kapkaupunkiin maanantaina. Hääseremonia on lauantaina ja sunnuntaina luvassa ovat jatkobileet. Aiemmin Alexander Gilkesin kanssa naimisissa ollut Misha Nonoo esitteli julkisuudessa uuden miehensä Michael Hessin Sussexin herttuaparin häissä. Misha oli myös mukana Meghanin vauvakutsuilla New Yorkissa. Vastikään Britanniassa julkistettiin Meghanin ja Mishan yhdessä suunnittelema vaatemallisto Smart Works -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka antaa työttömille naisille työhaastatteluun sopivia vaatteita. Mallisto pitää sisällään klassisia, ajattomia ja laadukkaita perusvaatteita.


Norwegianin moottori hajosi kesken lennon Italiassa – osia sinkoutui talojen ja autojen päälle: ”Menin terassille ja näin teräs- ja rautamyrskyn”

iltasanomat 22:42 11.08

Norjalaisen lentoyhtiön Norwegianin lentokone joutui ongelmiin pian nousunsa jälkeen Italian Roomassa lauantaina.


Lazion ultrakannattajaryhmän johtaja tapettiin keskellä päivää Roomassa

MTV 08:53 08.08

Italialaisen jalkapalloseuran Lazion ultrakannattajaryhmän johtaja on tapettu roomalaisessa puistossa kirkkaassa päivänvalossa, raportoi italialaismedia poliisilähteisiin nojaten keskiviikkona.


Lazion ultrakannattajaryhmän johtaja tapettiin keskellä päivää Roomassa

iltasanomat 08:16 08.08

Serie A:ssa pelaavan Lazion ultrakannattajaryhmän johtaja on tapettu.


Yhdysvaltalaisia turisteja epäillään poliisimurhasta Roomassa – uhri oli juuri palannut häämatkalta

yle 15:35 27.07

Italian viranomaisten mukaan kaksi 19-vuotiasta yhdysvaltalaista miestä on tunnustanut rikoksen.


Miljoonaperijättären kanssa avioitunut Spekti avoimena häistä ja rakkaudesta - elää taloudellisesti riippumatonta elämää: "Olen tässä suhteessa onnellisempi kuin koskaan"

iltalehti 12:53 12.07

Avioituminen ei kuulunut räppäri Spektin, eli Samuli Huhtalan, haaveisiin nuorempana. Hän sanoo toivovansa rakkaudelta eniten tasaista yhteistä arkea kuin intohimon räiskyntää. Helsinkiläisen mediatalon aulaan saapunut Spekti, eli Samuli Huhtala, 39, on ollut mediahuomion keskiössä hulppeiden Roomassa järjestettyjen seurapiirihäidensä tiimoilta. Tyylikkäässä Schoffan puvussa Iltalehden haastatteluun tulleen kevyesti päivettyneen räppärin nimettömässä kimaltelee platinasormus ja ranteessa komeilee Rolex-kello. Tämän kesän Samuli on pyhittänyt hääjuhlille, matkailulle ja harrastuksille.


Seppo Räty latasi täyslaidallisen yleisurheilun ”pellesarjalle” – Suomen nuoret mitalitoivot eivät legendan puheita purematta niele

iltalehti 06:09 10.07

Suomen nuoret naishuiput vastaavat Seppo Rädyn tyrmäävään kritiikkiin. Keihäslegenda Seppo Räty kirosi alle 23-vuotiaiden ikäkausiarvokisat alimpaan helvettiin pari vuotta sitten Iltalehdelle antamassaan haastattelussa. Räty oli 25-vuotias voittaessaan maailmanmestaruuden Roomassa 1987, ja muun muassa Usain Bolt rikkoi 100:n ja 200 metrin maailmanennätykset ensimmäisen kerran alle 22-vuotiaana.


Roomassa muhii valtava roskakriisi – ”Täällä on vaarana saada jokin tauti”

iltasanomat 15:37 08.07

Rooman kaduilla mätänevät sekajätteet uhkaavat kansalaisten terveyttä ja saavat pinnan kiristymään.


Kalevi matkusti määrätyt vaahterat mielenosoitusten uhataan yltyvän päivän ainoassa ottelussa Tervo juuttui usein lihavat

Hot topics