Salainen tapaaminen Roomassa - Tästä syystä Italian populistit antoivat periksi uusisuomi 11:13 06.10

Italian populistihallitus taipui keskiviikkona ja yllättäen viilaamaan budjettiesitystään, joka on aiheuttanut kaaoksen valtionlainamarkkinoilla.


Video hävityksestä: Historiallisen kirkon katto romahti Roomassa – massiiviset vahingot MTV 12:35 31.08

San Giuseppe dei Falegnamin -kirkon katto on romahtanut Roomassa. Asiasta kertoo muun muassa Sky News.


Tykittääkö Qatarin aitajuoksijatähti hirmuajan Rooman Timanttiliigassa? Mertaranta: "Potentiaalia lähennellä maailmanennätystä" MTV 15:52 31.05

Yleisurheilun Timanttiliiga jatkuu tänään torstaina Italian pääkaupungissa Roomassa. C Moren selostaja Antero Mertaranta odottaa erityisesti miesten 400 metrin aikajuoksusta huippuaikaa.


Italian pääministeriksi tulossa täysin tuntematon professori iltalehti 21:02 21.05

Kyseessä on kompromissiehdokas. Italian uudeksi pääministeriksi on nousemassa julkisuudessa täysin tuntematon oikeustieteen professori Giuseppe Conte. Asiasta sopivat hallitusta muodostavat populistinen Viiden tähden liike ja tiukan linjan oikeistolainen Pohjoisen liitto. Conte on 54-vuotias professori, joka opettaa lakia Firenzessä ja Roomassa. Hän ei ole kansanedustaja eikä ole ollut ennen mukana politiikassa.


Kontinen ja Peers kääntävät kurssiaan –? etenivät puolivälieriin Roomassa iltasanomat 15:01 17.05

Henri Kontinen ja John Peers etenivät Roomassa puolivälieriin.


Bussit roihahtelevat yhtenään tuleen Roomassa - ”Joka päivä riski on suurempi” iltalehti 08:22 09.05

Rooman kaupungin liikennelaitoksen bussi numero 63 syttyi räjähdysmäisesti tuleen vilkkaalla ostoskadulla kesken matkan maanantaina. Syyttävät sormet osoittivat sen sijaan Rooman kaupungin liikennelaitoksen Atacin suuntaan. Maanantainen, räjähdysmäisesti bussin takaosasta syttynyt palo oli yhdeksäs tänä vuonna. Viime vuonna bussipaloja oli 22. Atacin bussien tulipalot ovat niin tavallisia, että twitterissä niille on jo oma hashtaginsakin #flambus.


Panoksena Valioliigan neljäs sija - Chelsea tarvitsee voiton Liverpoolista tänään iltalehti 14:13 06.05

Keskiviikkona Liverpool varmisti paikkansa Mestarien liigan finaalissa. Koska välierä Roomassa oli raskas sekä fyysisesti että henkisesti, osuu kärkikamppailu Chelseaa vastaan keskelle Pool-miehistön menestyskrapulaa. Kaiken pahan lisäksi ottelu tarjoaa Sinisille vielä ohuen oljenkorren taistella Mestarien liiga -paikosta. Voitto kotoisella Stamford Bridgellä kaventaisi eron Liverpooliin jo kolmeen pisteeseen - ja Chelsealla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Toki Chelsean maaliero on selvästi huonompi, joten se tarvitsee joka tapauksessa apuja liigan päätöskierroksella.


IL seuraa livenä: Liverpool marssii kohti Mestarien liigan finaalia! Roomassa avointen ovien päivä iltalehti 22:16 02.05

Liverpool voitti Mestarien liigan välierän ensimmäisen osan 5-2. AS Roman tekemät kaksi kavennusmaalia antoivat vielä Giallorossi-yhdistelmälle pienen oljenkorren. Sen pitää voittaa kotonaan vähintään kolmen maalin erolla 3-0 tai 4-1, jotta se pääsisi Real Madridia vastaan Mestarien liigan finaaliin. Välierän ratkaisuosa alkaa 21.45 ja Iltalehden live-seuranta pyörähtää käyntiin noin 20 minuuttia ennen sitä.


IL seuraa livenä: Melkoinen alku Roomassa! Liverpool rokotti järkyttävästä virheestä, heti perään oma maali iltalehti 22:06 02.05

Liverpool voitti Mestarien liigan välierän ensimmäisen osan 5-2. AS Roman tekemät kaksi kavennusmaalia antoivat vielä Giallorossi-yhdistelmälle pienen oljenkorren. Sen pitää voittaa kotonaan vähintään kolmen maalin erolla 3-0 tai 4-1, jotta se pääsisi Real Madridia vastaan Mestarien liigan finaaliin. Välierän ratkaisuosa alkaa 21.45 ja Iltalehden live-seuranta pyörähtää käyntiin noin 20 minuuttia ennen sitä.


Yltääkö Barcelonan kyykyttäjä uuteen ihmeeseen? Liverpoolissa on kuohunut ennen elintärkeää koitosta iltasanomat 13:55 02.05

Liverpool yrittää välttää Roomassa Barcelonan kohtalon.


Roomassa juhlittiin villisti koko yö – seuran puheenjohtaja sukelsi huiman voltin suihkualtaaseen iltasanomat 08:24 11.04

James Pallotta mukana Roman kannattajien juhlissa Barcelona-voiton jälkeen.


Kieroutunutta ja kylmäävää menoa: Uusi sarja kertoo Gettyjen mahtisuvun tositarinan iltalehti 13:17 26.03

Trustin tapahtumat sijoittuvat vuoteen 1973, kun Gettyjen perijä kidnapattiin. Maksullisen netti-tv:n HBO Nordicin uusi sarja perustuu tositapahtumiin. Trust kertoo amerikkalaisen mahtisuvun, Gettyjen, monimutkaisista perhesuhteista ja vastoinkäymisistä. Kieroutuneet ja kylmäävät tapahtumat alkavat vuodesta 1973. Italialaismafia kidnappaa Roomassa oleskelevan Gettyjen perijän John Paul Getty III:n (1956-2011). Hänestä esitetään miljoonien lunnasvaatimus, jonka yhden maailman rikkaimman perheen oletetaan maksavan tuossa tuokiossa. Niin ei kuitenkaan käy. Mafiosot ovat ymmällään, sillä kukaan ei tunnu haluavan Paulin nimellä kulkevaa poikaa takaisin. Prosessi kestää - ja kesti oikeastikin - kuukausikaupalla. Lopulta puikkoihin astuu Paulin pennitön Gail-äiti, sillä lähes varaton Paul-isä on kadonnut Lontooseen eikä vastaa puhelimeen.


pani valmentajan poliisilta selkään syyllisiä vastuuseen Khashoggin Teatria löysi uudet

Uutiset