Trumpin lääkäri vakuuttaa: Presidentin mielenterveyttä ei ole syytä epäillä – kertoo seuranneensa Trumpia päivittäin MTV 05:48 17.01

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump pysynee terveenä koko presidenttikautensa ajan, kertoi Valkoisen talon lääkäri Ronny Jackson tiedotustilaisuudessa, joka koski Trumpin terveystarkastuksen tuloksia.


Lääkärit vaativat, että Trumpin mielenterveys tutkitaan - mahtaileva puhe ja impulsiiviset päätökset viestivät muistisairaudesta iltalehti 10:51 14.01

Perjantaisessa terveystarkastuksessa ei tutkittu mielenterveyttä tai mahdollisia muistisairauksia. Trumpin kykyä muistaa Yhdysvaltojen kansallislaulun sanoja on herättänyt ihmetystä. Videolla hän epäröi useissa kohdissa. Lukuisat lääkärit ja terveydenhuollon ammattilaiset vetoavat kirjeellä Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin lääkäriin Ronny Jacksoniin, jotta presidentin mielenterveys tutkittaisiin perinpohjaisesti. Trumpille tehtiin perjantaina terveystarkastus, mutta siinä tutkittiin vain fyysinen kunto. Sen mukaan Trump on fyysisesti varsin hyvässä kunnossa.


Lääkärintarkastuksen tulos: Trump on erinomaisessa kunnossa iltalehti 03:50 13.01

71-vuotias valtionpäämies kävi virkakautensa ensimmäisessä lääkärintarkastuksessa. Presidentti Donald Trump (71) on erinomaisessa kunnossa. Näin toteaa presidentin terveydentilan tutkinut lääkäri Ronny Jackson. Tarkastus tehtiin Walter Reed-sotilassairaalassa Washingtonin lähellä.


Yhteisvastuukeräyksen potti jäi aiempia vuosia pienemmäksi iltasanomat 21:24 14.11

Suomalaisten kukkaronnyörit olivat aiempia vuosia tiukemmalla yhteisvastuukeräyksen aikana.


Uutiset