Kärppien puolustaja kertoo tuskien tiestään Kalevalle: ”En pystynyt välillä kipujen takia istumaan koko peliä katsomossa”

iltasanomat 12:34 08.04

Kärppien puolustaja Taneli Ronkainen pelasi SM-liigassa edellisen kerran vuosi sitten huhtikuussa.


Korona pysäytti suomalaisurheilijat - urheilupsykologi kertoo: ”Yhteydenottoja on alkanut tulla enenevässä määrin”

iltalehti 11:03 07.04

Urheilijoiden arki on kokenut poikkeusoloissa suuren muutoksen. Olympiakomitean urheilupsykologi Hannaleena Ronkainen näkee tilanteessa positiivisia puolia. Korona-aika on tuonut uusia haasteita urheilijan elämään. Vielä äsken kirkkaana lähitulevaisuudessa näkyneet tavoitteet ovat loitonneet tai jopa kadonneet. Hetki siis vaatii aiempaa enemmän mentaalista työtä.


"Se on ollut käsinkosketeltavaa" – urheilupsykologit kertovat, miten koronakriisi myllää urheilijoiden mieltä ja elämää

MTV 07:30 22.03

Koronaviruspandemia myllää monin tuntuvin tavoin myös urheilijoiden elämää uusiksi. Urheilupsykologit Päivi Frantsi ja Hannaleena Ronkainen avaavat MTV Urheilulle, millaisia vaikutuksia poikkeuksellisella tilanteella voi olla urheilijoiden mieleen.


”Se on ollut käsinkosketeltavaa” – urheilupsykologit kertovat, miten koronakriisi myllää urheilijoiden mieltä ja elämää

MTV 07:30 22.03

Koronaviruspandemia myllää monin tuntuvin tavoin myös urheilijoiden elämää uusiksi. Urheilupsykologit Päivi Frantsi ja Hannaleena Ronkainen avaavat MTV Urheilulle, millaisia vaikutuksia poikkeuksellisella tilanteella voi olla urheilijoiden mieleen.


Muistatko täynnä draamaa olleen Au pairit Lontoossa -sarjan? Iltalehti selvitti, mitä aikuistuneille tähdille kuuluu

iltalehti 11:33 02.01

Au pairit Lontoossa -ohjelman tähdet elävät nykyään varsin erilaisessa elämäntilanteessa kuin aikoinaan Lontoossa. Iltalehti selvitti, mitä heille kuuluu nyt. Au pairit Lontoossa -sarjaa kuvattiin vuonna 2013. Matkaan lähtivät Hilla-Maria Herttuainen, Mira Lepistö, Jasmiina Ronkainen ja Anna Mattila. Kuvauksista on nyt kuusi vuotta. Kukin naisista on aikuistunut ja löytänyt oman polkunsa. Toisin oli vielä kuusi vuotta sitten. Neljä toisilleen tuntematonta naista suuntasivat Lontooseen, jossa vastassa oli monenlaisia uusia haasteita - ihastumisia vaikeisiin tapauksiin, perheiden erikoisia pyyntöjä ja villiä hostellielämää, kun alkuperäisestä au pair -perheestä piti lähteä muualle.


Tutkija: Sdp:n ja keskustan peliliikkeet tehdään ennen välikysymystä

iltasanomat 21:21 02.12

Antti Ronkainen ei usko, että tilanne johtaa uusiin vaaleihin.


HPK-nuorukaisen debyytti alkoi upeasti – maalitili aukesi näyttävästi jo avauserässä

MTV 19:56 08.10

HPK:n kokoonpanoon ensimmäistä kertaa urallaan noussut Miska Ronkainen kiitti vastuusta hienosti iskemällä heti avausmaalinsa.


Suomella rankka jatko-ohjelma EM-kisoissa – Ronkainen ja Kaurto nauttivat fanien tuesta ja paineesta

yle 13:46 14.09

Suomi hakee viikonloppuna toista voittoaan lentopallon EM-turnauksessa. Vastassa ovat isäntämaa Slovenian lisäksi Valko-Venäjä ja ykkössuosikki Venäjä.


Hot topics