Kuvat: Kimi Räikkönen kiidättää jo uutta mystisesti puettua Alfa Romeota

MTV 12:02 14.02

Kimi Räikkönen on ajannut ensimmäiset kilometrinsä uudella Alfa Romeon F1-autolla Fioranon radalla Italiassa.


Mikä ihme Kimi Räikkösen Alfa Romeota oikein vaivaa? Taustalta paljastuu masentava fakta

MTV 10:19 03.11

F1-sarjassa Kimi Räikkösen edustama Alfa Romeo on ollut tuoreeltaan enemmän kuin isoissa vaikeuksissa. Kaikki "huipentui" lauantaina, kun molemmat Alfa Romeo -kuskit tipahtivat jatkosta jo USA:n GP:n aika-ajojen ensimmäisessä osiossa. Mistä tällainen alakulo johtuu?


Yle Urheilun asiantuntija valittelee huteraa Alfa Romeota – "On selvää, että Kimiä pännii"

yle 10:34 28.10

Yle Urheilun F1-asiantuntija Jukka Mildh uskoo, että Alfa Romeossa on tällä hetkellä kireyttä. Kimi Räikkösen kisa Meksikossa päättyi keskeytykseen.


Nyt vilkkuu raivomittari punaisella! Kimi Räikkönen laukoi radioon suorat sanat floppikuskin tempusta, kisainsinööriltä mahtava murjaisu

iltalehti 12:27 11.09

Toro Rosson Pierre Gaslyn toiminta ei ilahduttanut Kimi Räikköstä. Gasly järjesti Räikköselle vaaratilanteen Monzan radalla tekemällä äkillisen liikkeen kohti Alfa Romeota ennen mutkaa. –Mitä v****a hän tekee! Räikkönen huudahtaa radioon.


Kimi Räikkönen ei saanut Alfa Romeota iskuun - sade häiritsi myös Monzan kakkostreeniä

iltalehti 17:32 06.09

Italian GP:n toinen vapaa harjoitus ajettiin varsin epävakaissa olosuhteissa. Charles Leclerc pommitti toisenkin treenin parhaan kierrosajan. Tällä kertaa sekkarit pysähtyivät aikaan 1.20,978. Monacolaisen vauhtia hidasti varsin kostea asfaltti, mutta hänen kisainsinöörinsä halusi nuorukaisen kuitenkin pysyvän radalla. Ferrari-meteorologien mukaan samanlainen epävakaa sää värittää myös sunnuntain kisapäivää.


Kimi Räikkönen kolhi Alfa Romeotaan Monzan ratareunukseen – auton perä vaatii korjausta

yle 13:05 06.09

Monzan GP:n ensimmäiset harjoitukset keskeytyivät suomalaiselta.


Tallipomo syyttää Alfa Romeota Kimi Räikkösen jalkavamman liioittelusta – ”Sanottiin, että hän on poissa koko viikonlopun”

iltasanomat 14:05 03.09

Ruotsalaiskuljettaja Marcus Ericssonin komennuskeikka Belgian GP-kisaan on aiheuttanut parranpärinää autourheilupiireissä.


Jenkkipomo syyttää Alfa Romeota Kimi Räikkösen jalkavamman liioittelusta – ”Sanottiin, että hän on poissa koko viikonlopun”

iltasanomat 14:05 03.09

Ruotsalaiskuljettaja Marcus Ericssonin komennuskeikka Belgian GP-kisaan on aiheuttanut parranpärinää autourheilupiireissä.


Hot topics