Sydänleikkauksesta toipuva 75-vuotias Mick Jagger liikkui tunnistamattomana New Yorkissa - operaatio saattoi pelastaa hengen iltalehti 00:30 20.04

Mick Jagger, 75, on toipunut leikkauksesta toivotunlaisesti. Rolling Stones joutui perumaan koko kiertueensa, kun Mick Jaggerin sydämestä löytyi poikkeama lääkärintarkastuksessa. Jaggerin sydän leikattiin tämän kuun alussa, ja sekä leikkaus että toipuminen ovat sujuneet hyvin. Jagger nähtiin puistossa New Yorkissa eilen torstaina. Myöhemmin samana päivänä Jagger nähtiin seuraamassa Rolling Stones -aiheista balettia, jossa hänen tyttöystävänsä Melanie Hamrick, 32, tanssi. Hamrick on itse käsikirjoittanut kyseisen balettiesityksen.


Madonna vihjaa salaperäisestä Madame X -hahmosta - onko tätä luvassa Euroviisuissa? iltalehti 00:30 16.04

Popin kuningatar Madonna on julkaissut videon, jolla hän kertoo salaperäisestä Madame X -hahmosta. Madonna, 60, on kiusoitellut fanejaan jo pitkään uudella materiaalilla, ja nyt popkuningatar on vihdoin tarjonnut jotain konkreettista nähtävää ja kuultavaa. Muun muassa Rolling Stone kertoo Madonnan julkaisseen somekanavillaan minuutin mittaisen videon, jossa hän kertoo mysteerihahmosta, jota hän kutsuu nimellä Madame X. Madonnan kuullaan myös laulavan lyhyesti videolla.


Mick Jagger toipuu hengen pelastaneesta sydänleikkauksesta – julkaisi kuvan puistokävelystä stara 09:20 13.04

Rockin suurnimi Rolling Stones joutui taannoin siirtämään suunniteltua kiertuettaan. Syynä


Viihdelehti Stara.fi stara 09:20 13.04

Rockin suurnimi Rolling Stones joutui taannoin siirtämään suunniteltua kiertuettaan. Syynä


Mick Jagger lähti kävelylle puistoon – julkaisi valokuvan itsestään sydänleikkauksen jälkeen iltasanomat 20:43 12.04

Rolling Stones -yhtyeen keulakuvalle tehtiin runsas viikko sitten sydänläpän vaihtoleikkaus.


Mick Jaggerin terveydentilasta lisätietoa: hengenvaarallinen löydös vei hätäleikkaukseen, samasta vaivasta äkkilähtöjä kollegoille iltalehti 09:29 07.04

The Rolling Stones -yhtyeen keikat peruttiin solisti Mick Jaggerin äkillisen leikkauksen takia. Nyt Mick Jaggerin veli, Chris Jagger, 71, kertoo People-lehdelle, mistä rokkarin terveydentilassa on kyse. Hänen mukaansa Mick olisi voinut kuolla, mutta hätäleikkaus pelasti hänen henkensä. Operaatiossa operoitiin tähden sydänläppä viime viikolla New Yorkissa sairaalassa. Vika sydänläpässä huomattiin 75-vuotiaan tähden rutiinitarkastuksessa.


Mick Jagger puhkui tarmoa leikkausoperaation jälkeen: ”Voin paljon paremmin” iltalehti 00:29 06.04

Laulaja kertoi olevansa tyytyväinen saamaansa hoitoon. Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jagger, 75, on kertonut olleensa ”korjattavana” ja voivansa paremmin sairaalahoidon jälkeen. Laulaja tviittasi kohentuneesta voinnistaan myöhään perjantai-illalla. Jagger myös kiitti fanejaan saamastaan tuesta ja kertoi hoitohenkilökunnan tehneen erinomaista työtä.


Mick Jagger sydänleikkaukseen – Rolling Stonesin kiertue siirtyy stara 22:40 02.04

Pitkän linjan rocksuuruus Rolling Stones joutuu siirtämään suunniteltua kiertuettaan. Syynä


Mick Jagger joutuu sydänleikkaukseen – Rolling Stones siirsi kiertuettaan mtv 07:48 02.04

Rock-yhtye Rolling Stonesin laulaja Mick Jagger joutuu sydänleikkaukseen. Yhtyeen tulevan kiertue siirtyy leikkauksen vuoksi.


Mick Jagger, 75, joutuu sydänleikkaukseen - perui keikat, yrittää paluuta kesäksi iltalehti 21:06 01.04

Rolling Stones -yhtye ilmoitti lauantaina peruvansa kevääksi ja kesäksi suunnitellun kiertueensa. Nyt syy on selvinnyt. Rolling Stone -yhtye perui yllättäen keikkansa, syyksi kerrottiin Mick Jaggerin terveydentila ja lääkärin kehotus jättää kiertue väliin. Nyt 75-vuotiaan Jaggerin terveydentilasta on saatu lisätietoa.


Game of Thrones -tähti Sophie Turner kihlautumisestaan vain 21-vuotiaana: ”Tunnen eläneeni tarpeeksi tietääkseni” iltalehti 00:00 01.04

Game of Thrones -sarjan tähtiin lukeutuva Sophie Turner meni kihloihin vain 21-vuotiaana. Turnerin kihlattu on Jonas Brothers -poptriosta kuuluisuuteen noussut laulaja Joe Jonas. Pari aloitti seurustelun vuonna 2016 ja meni kihloihin lokakuussa 2017. Rolling Stone -lehden haastattelussa Turner kommentoi päätöstään mennä kihloihin niin nuorena. Hän kertoo olleensa täysin valmistautunut pysymään sinkkuna koko elämänsä, kunnes Jonasin tapaaminen muutti kaiken.


Lehtiväite: Mick Jaggerin lääkärintarkastus paljasti poikkeavan löydöksen - keikat peruttu: Rolling Stones -fanit järkyttyivät iltalehti 17:03 31.03

Lääkärintarkastuksessa selvisi, että Mick Jagger ei hetkeen pysty keikkailemaan. Rolling Stones -yhtye ilmoitti eilen peruvansa kevääksi ja kesäksi suunnitellun kiertueensa. Syyksi kerrottiin Mick Jaggerin terveydentila ja lääkärin kehotus jättää kiertue väliin. Nyt sisäpiirilähteistä kerrotaan, että Mick Jagger olisi ollut rutiininomaisessa lääkärintarkastuksessa, joka hänelle tehdään aina ennen kiertuetta, ja lääkärit olisivat tehneet poikkeavan löydöksen. Tätä väitettä ei ole vahvistettu.


Mick Jagger joutunut hoidettavaksi – Rolling Stonesin kiertue lykkääntyy iltasanomat 15:53 30.03

Rolling Stones -yhtyeen Pohjois-Amerikan kiertuetta on jouduttu lykkäämään bändin keulakuvan Mick Jaggerin terveysongelmien vuoksi.


The Rolling Stones peruu kesän kiertueensa – keulahahmo Mick Jagger joutui sairaalahoitoon mtv 15:46 30.03

The Rolling Stones peruu ensi kesän kiertueensa.


Mick Jagger sairaalahoitoon - The Rolling Stones peruu koko kiertueensa iltalehti 15:21 30.03

The Rolling Stones on joutunut perumaan kaikki kesän konserttinsa. Aiheesta lisää hetken kuluttua.


The Rolling Stones peruu koko kiertueensa - Mick Jagger sairaalahoitoon iltalehti 15:21 30.03

The Rolling Stones on joutunut perumaan kaikki kesän konserttinsa. Aiheesta lisää hetken kuluttua.


Mick Jaggerin tytär lomailee Lapissa – mahtavaa Suomi-mainosta! stara 16:00 26.03

The Rolling Stones -rokkiyhtyeen keulahahmo Mick Jaggerin mallitytär, 27-vuotias Georgia


Rokkikukko Mick Jaggerin mallitytär lennähti Lappiin – julkaisi lumikuvia iltalehti 10:09 26.03

Georgia Jagger poseeraa Sodankylän Kakslauttasessa eläinten kanssa. The Rolling Stones -laulaja Mick Jaggerin, 75, tytär, Georgia Jagger, 27, on parhaillaan Suomessa. Georgia on huippumalli ja vaatesuunnittelija. Hän on suunnitellut vaatemalliston muun muassa Mulberrylle.


Uutiset