Muotoilujohtaja Eeva Mela nousi Ristomatti Ratian varjosta päivänvaloon iltasanomat 07:41 17.03

Muotoilujohtaja Eeva Mela kehuu pomoaan Ristomatti Ratiaa. – Ristomatti on räväkkä ja temperamenttinen ihminen, Eeva kehuu.


Kotitaika kesti Iisalmessa – IPK voittoon maalivahtien painajaisessa jatkoaika.com 22:48 16.03

Iisalmen Peli-Karhut pisti ottelusarjan SaPKoa vastaan tasoihin todellisen vuoristoradan jälkeen. Kotijoukkue karkasi jo 5?1-johtoon ennen kuin SaPKo heräsi. Pässipaidat puristivatkin neljällä salamamaalilla kolmannessa erässä jo 5?6-johtoon, mutta peli kääntyi vielä kerran, kun IPK kiri lopulta 7?6-voittoon.


Suomen hiihtotähti loikkaa loppukaudesta ampumahiihtoon: ”Osumaprosenttini on 50” iltalehti 21:50 16.03

Ristomatti Hakola kilpailee Hochfilzenissä pääsiäisen jälkeen sotilaiden MM-kisoissa sekä ampumahiihdossa että hiihdossa. Ristomatti Hakola loikkaa loppukaudesta ampumahiihdon pariin, kun hän osallistuu pääsiäisen jälkeen sotilaiden MM-kisoissa Hochfilzenissä 10 kilometrin pikakilpailuun. - Pitää puhaltaa pölyt aseesta. Kun viimeksi olin sotilaiden MM-kisoissa Sodankylässä muistaakseni vuonna 2014, minua ennen kisaan lähti Lars Berger ja minun jälkeeni Martin Fourcade. Eipä kavereita paljoa näkynyt muuta kuin lähtöalueella. Saas nähdä, miten kovia kavereita nyt on vastassa, Hakola sanoo.


Katy Perryn reaktio American Idol -kokelaaseen sekoitti somen – "Olet niin kuuma" mtv 20:02 16.03

American Idolin uusi kausi pyörähti käyntiin Yhdysvalloissa. Tuomaristossa nähdään tänä vuonna poptähti Katy Perry 


Iltalehden analyysi sai Ristomatti Hakolalta nuivan vastaanoton: ”Annan itselleni arvosanaksi yhdeksän plus” iltalehti 19:35 16.03

Suomen paras sprinttihiihtäjä ei aio muuttaa strategiaansa, vaikka Iltalehden analyysissä kehotettiin satsaamaan sprinttiin. Iltalehden asiantuntijakommentaattori Toni Roponen esitti Ristomatti Hakolalle arvion, jossa hän kehotti satakuntalaista satsaamaan vain sprinttihiihtoon. - "Risen" tilanne on mielenkiintoinen. Jos hän satsaa sprinttiin, hän on erittäin kova yksittäisissä kisoissa, Roponen sanoi.


Lumikuormat kasvaneet – Jos omistat hallin, tarkkaile kattoasi! MTV 18:39 16.03

Suurten hallien omistajien on syytä varmistaa kattojen kestävyys runsaan lumen vuoksi, varoittaa Suomen ympäristökeskus Syke.


Lumikuromat kasvaneet – Jos omistat hallin, tarkkaile kattoasi! MTV 18:39 16.03

Suurten hallien omistajien on syytä varmistaa kattojen kestävyys runsaan lumen vuoksi, muistuttaa Suomen ympäristökeskus Syke.


Voiko neljänsien sijojen erikoishiihtäjää onnitella? ”En lähde murjottamaan” iltalehti 18:25 16.03

Ristomatti Hakola on sangen tyytyväinen Falunin maailmancupin sprinttisuoritukseensa. Neljä kertaa maailmancupissa neljäs ja kerran viides. Olympiakisoissa kuudes. Voiko perjantain Falunin maailmancupin sprintin neljännestä sijasta onnitella, Ristomatti Hakola?


Idolsin poromuija päätyi tuomareiden kanssa samaan levy-yhtiöön - voittaja Anniina toisaalle: ”En koe, että voittajat olisivat levy-yhtiön nukkeja” iltalehti 18:06 16.03

Viimeisimmän Idols-kauden voittanut Anniina Timonen linjaa, etteivät ohjelman tuomarit Antti Tuisku, Jurek ja Erin ole jättäneet häntä kisan jälkeen oman onnensa nojaan. Anniina Timonen, 22, voitti Idolsin viime joulukuussa. Kyseisellä kaudella voittajalle oli palkintona levytyssopimus Universal Music Finland -levy-yhtiön kanssa. Kuitenkin kaikki kauden kolme tuomariston jäsentä, Antti Tuisku ja Erin ovat Warner Music Finland -levy-yhtiön tallissa. Jurek sen sijaan tekee musiikkia riippumattomasti eri levy-yhtiöille. Kilpailun jälkeen Anniina tietenkin solmi voittajasopimuksen Universalin kanssa. Hän on siitä lähtien hionut kaikessa rauhassa uutta musiikkiaan. Anniina on julkaissut Syvään päähän -singlen, joka kuultiin Idols-finaalissa. Kilpailussa kolmanneksi tullut, poromuijaksi itseään nimittänyt Julia Rautio, 22, hurmasi taidoillaan etenkin niin ikään pohjoisen seuduilta kotoisin olleen Antti Tuiskun. Kisan jälkeen joulukuussa Julia solmikin sopimuksen Warnerin kanssa ja liittyi samaan talliin tuomariston kanssa. Sittemmin Juliaa on kuultu fiittaamassa Aleksanteri Hakaniemen levyllä Ikioma-kappaleessa.


Suomen sprinttitykille huippusijoitus jo peruskauraa – lataa odotuksia MM-kisoihin MTV 17:20 16.03

Ristomatti Hakola näytti tällä kaudella, että viime talven MM-finaalipaikka ei ollut mikään onnenkantamoinen. Tätä nykyä Hakola löytyy isolla todennäköisyydellä sprinttien viimeisessä ja kuumimmassa taistelussa.


Raaka arvio Ristomatti Hakolan mahdollisuuksista: ”Kläbota on erittäin vaikea voittaa, vaikka tekisi mitä taikatemppuja” iltalehti 15:47 16.03

Toni Roponen analysoi maailmancupin sprinttikisojen kokonaistuloksissa viidenneksi sijoittuneen Ristomatti Hakolan mahdollisuuksia. Ristomatti Hakola oli perjantaina Falunin maailmancupin vapaan sprintissä neljäs ja koko kauden yhteispisteissä viides. - "Risen" tilanne on mielenkiintoinen. Jos hän satsaa sprinttiin, hän on erittäin kova yksittäisissä kisoissa. Tosin Johannes Kläbota on erittäin vaikea voittaa, vaikka millaisia taikatemppuja, Iltalehden asiantuntija Toni Roponen sanoo.


Eläinsuojeluyhdistys kritisoi Prisman aikeita kaupata pieneläimiä: ”Oikein yllyttää heräteostoksiin” iltalehti 15:15 16.03

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY kertoo tiedotteessaan suhtautuvansa kriittisesti Joensuun Prisman aikeisiin ryhtyä myymään liikkeessään matelijoita, marsuja ja kaneja. HESYn perjantaina julkaiseman kannanoton mukaan suuri tavaratalo ei ole sopiva ympäristö lemmikkieläinten myyntiin. Kanit ja marsut ovat yhdistyksen mukaan pohjimmiltaan arkoja eläimiä, jotka voivat stressaantua hypermarketissa esiintyvästä hälinästä ja ajoittaisesta ihmispaljoudesta. Sama pätee matelijoihin, jotka ovat yleensä epäsosiaalisia ja voivat pelätä ihmisiä.


Ristomatti Hakolalla mykistävä saldo maailmancupin sprinteissä: ”Voiko tämä olla enää totta?” iltalehti 15:11 16.03

Satakunnan mies sijoittui viidenneksi maailmancupin sprintin kokonaiscupissa. Neljäs Rukan maailmancupin perinteisen sprintissä. Neljäs Davosissa vapaan sprintissä.


Taas neljäs! Ristomatti Hakola sivusi uransa parasta Falunin maailmancup-sprintissä iltalehti 14:57 16.03

Ruotsin Falunissa kilpailtava hiihdon maailmancupin finaaliviikonloppu alkoi perjantaina vapaan hiihtotavan sprinteillä. Video: Toni Roponen analysoi Krista Pärmäkosken ja Iivo Niskasen tulevaisuuden näkymiä. Ristomatti Hakola sivusi uransa parasta maailmancup-sijoitusta yltämällä perjantain kisassa neljänneksi.


Ristomatti Hakola taipui sprinttifinaalissa – Norjan Kläbo teki historiaa iltasanomat 14:57 16.03

Ristomatti Hakola taipui viidenneksi Falunin sprinttifinaalissa.


Ei vieläkään! Ristomatti Hakola jälleen neljäs – hurja norjalainen teki historiaa MTV 14:52 16.03

Ristomatti Hakola sijoittui neljänneksi Falunin vapaan hiihtotavan sprintissä ja päätti hienon kautensa jälleen huippusijaan. Palkintosijaa ei vain tullut vieläkään.


Ristomatti Hakola eteni sprinttifinaaliin - Kerttu Niskasen tie tysssäsi puolivälieriin iltalehti 14:42 16.03

Ruotsin Falunissa kilpailtava hiihdon maailmancupin finaaliviikonloppu alkoi perjantaina vapaan hiihtotavan sprinteillä. Video: Toni Roponen analysoi Krista Pärmäkosken ja Iivo Niskasen tulevaisuuden näkymiä. Miehissä aika-ajosta finaalivaiheeseen etenivät Ristomatti Hakola ja yllättäjä Joni Mäki. 23-vuotias Mäki korvaa Falunissa Anssi Pentsisen, joka jätti kisat väliin sairastumisen takia.


Ristomatti Hakola finaaliin Falunin sprintissä! Muilla suomalaisilla tahmeaa iltasanomat 14:37 16.03

Vain yksi suomalaishiihtäjä eteni jatkoon alkueristä.


Hakola ryntäsi sprinttifinaaliin hirmuisesta välierästä! MTV 14:29 16.03

Ristomatti Hakola näytti jälleen Falunissa olevansa Suomen ykkönen sprinttihiihdossa.


Uutiset