Huh, huh, mitä imurointia! Ilveksen maalivahti ja pakit romahtivat paikallispelissä - Tappara takoi rumat luvut iltalehti 21:03 20.10

Ilveksen veskari Markus Ruusu ja joukkueen pakit lahjoittivat Tapparalle halpoja maaleja. Tappara voitti 8-1. Tapparan toisen maalin Tomas Zaborsky iski miinuskulmasta. Kolmannessa maalissa Ilveksen veskari Markus Ruusu oli menettänyt mailansa, mutta Veli-Matti Vittasmäen sutaisu olisi ollut otettavissa. Neljännessä Tapparan maalissa Jere Karjalainen iski längistä sisään. Viidennessä maalissa Ruusu kadotti kiekon maaliviivalle, ja Jan-Mikael Järvinen kiitti. Kuudennessa osumassa Ruusu antoi Niko Ojamäelle helpohkon irtokiekon. Aleksi Elorinne toimitti kiekkoa maalille, Karjalainen osui pikkumustaan, ja Ruusu päästi kahdeksannen maalin selkänsä taakse. Tappara voitti Tampereen paikallispelin 8-1.


Videot: Pekka Rinne täyttä betonia – nousi nollapelitilaston kärkeen iltasanomat 07:58 20.10

Pekka Rinne oli torstain kierroksen ylivoimainen suomalaishahmo.


Pekka Rinne häikäisevässä vireessä - nousi sivuamaan Miikka Kiprusoffin ennätystä iltalehti 07:10 20.10

Pekka Rinne torjui nollapelin Philadelphia Flyersia vastaan. Nashville Predators voitti ottelun Colton Sissonsin maalilla 1-0. Ottelun hahmo oli 28 torjuntaa esittänyt Pekka Rinne, joka sai virheettömästä esityksestään ykköstähden kunnian.


Oletko jo nähnyt Patrik Laineen ja tutkaparin erikoisen rituaalin? ”Siitä on tullut nyt perinne” iltasanomat 08:09 19.10

Winnipeg Jetsin tähdet pitävät tunnelman kepeänä jään ulkopuolella.


Rinne kiistää väitteen: Sipilä ei ole kysynyt demareita kokoomuksen tilalle hallitukseen iltalehti 13:39 18.10

Puheenjohtaja Antti Rinteen mukaan SDP:tä ei ole kysytty hallitukseen. Äänekoskelle biotuotetehtaan avajaisiin matkalla oleva SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kiistää Iltalehdelle, että demareita olisi kysytty hallitukseen. kertoi keskiviikkona, että pääministeri Juha Sipilä olisi esittänyt demareille mahdollisuutta tulla hallitukseen, jos keskustan ja kokoomuksen sote-väännöt päätyvät umpikujaan.


Rinne: Demareita ei ole pyydetty hallitukseen iltalehti 12:26 18.10

Puheenjohtaja Antti Rinteen mukaan SDP:tä ei ole kysytty hallitukseen. Äänekoskelle biotuotetehtaan avajaisiin matkalla oleva SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kiistää Iltalehdelle, että demareita olisi kysytty hallitukseen. Julkisuudessa on kerrottu, että pääministeri Juha Sipilä olisi esittänyt demareille mahdollisuutta tulla hallitukseen, jos keskustan ja kokoomuksen sote-väännöt päätyvät umpikujaan.


Pankkien tietoliikenteen häirinnästä syytettyjen miesten käräjäkäsittely alkaa iltalehti 04:02 16.10

Kaksikon epäillään tehneen palvelunestohyökkäyksiä ja kiristäneen rahaa hyökkäysten lopettamiseksi Pankkien tietoliikenteen häirinnästä ja kiristämisestä syytettyjen miesten käräjäkäsittely alkaa tänään Helsingin käräjäoikeudessa. Vuosina 1995 ja 1997 syntyneiden miesten epäillään häirinneen palvelunestohyökkäyksillä muun muassa neljän pankin, Alma Median, MTV:n, Viestintäviraston ja yhden yksityishenkilön tietoliikennettä.


Pikkupojan reaktio sulattaa sydämet: Pekka Rinne teki 3-vuotiaan superfanin pelipäivästä ikimuistoisen iltalehti 16:34 15.10

Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne osoitti torstain Dallas-ottelun alla, että pienelläkin teolla voi olla suuri merkitys jollekin. Predatorsin kauden toista kotiottelua oli saapunut seuraamaan lähes täysi tupa, hieman yli 17 000 katsojaa. Heidän joukossaan oli myös Nicholsonin perhe: äiti Heather, isä Justin ja heidän kolmevuotias Carter-poikansa. Nuoresta iästään huolimatta Carter on jo erittäin innoissaan jääkiekosta ja Predatorsista. Hän kävi NHL-ottelussa ensimmäisen kerran viime kaudella.


Uutiset