Oppositio hiillosti jälleen Lindströmiä aktiivimallista – Rinne kysyi perinteisen joulukysymyksen iltasanomat 18:43 14.12

Oppositio hiillosti kyselytunnilla jälleen työministeri Jari Lindströmiä (sin.) vetämään pois hallituksen esityksen työttömyysturvan aktiivimallista.


Antti Rinne tivasi hallitukselta: Miten aiotte taata, että jouluna on lunta? MTV 18:18 14.12

Vuoden viimeinen kyselytunti päättyi eduskunnassa perinteiseen joulukysymykseen. Siinä oppositio kysyy hallitukselta jotain hauskaa ja osapuolet kiittelevät ja piikittelevät toisiaan.


Suosittu dokumentaristi myöntää häirinneensä naisia – maksoi ex-assistenttinsa hiljaiseksi: ”Olin täysin halventanut häntä” iltasanomat 15:58 14.12

Dokumentaristi Morgan Spurlock myöntää olevansa osa ongelmaa.


Rinteellä ja Orpolla käynnissä kaksintaistelu eriarvoistumisesta - aseina eläkeläinen Pirjo ja työllistynyt Rami iltalehti 15:13 09.12

Kokoomuksen Orpo ja SDP:n Rinne jatkavat torstaina alkanutta riitelyä siitä, millä keinoin eriarvoistuminen parhaiten pysäytetään. Torstaina eduskunnassa alkanut SDP:n puheenjohtaja, kansanedustaja Antti Rinteen sekä kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpon väittely sai lauantaina uusia kierroksia. Uusiksi aseiksi otettiin ruokajonossa käyvä eläkeläinen Pirjo, sekä Uudenkaupungin autotehtaalta töitä saanut Rami.


Heikin ostama tontti uhkaa romahtaa Espoossa - rakennusvalvonta ei puutu virheisiin iltalehti 13:29 09.12

Heikin ostaman tontin rinne uhkaa romahtaa viereisen kerrostalotyömaan vuoksi Espoon Tuomarilassa. Heikki osti tänä syksynä kiinteistön Espoon Tuomarilasta. Hän oli kauppaa tehdessään tietoinen, että naapuritontille rakennetaan kerrostaloa. Hän oli myös tietoinen siitä, että hänen ostamansa kiinteistön edellinen omistaja on ollut kesällä yhteydessä kaupungin rakennusvalvontaan tontin romahdusvaaran vuoksi, mutta mihinkään toimenpiteisiin ei tuolloin ryhdytty. Heikin mukaan tilanne on kesän ja syksyn sateiden jäljiltä heikentynyt huomattavasti.


Uusnatsijärjestö määrättiin lakkautettavaksi - Huhtasaari haluaisi kieltää myös antifasistien toiminnan iltalehti 18:13 08.12

Poliisihallituksen mukaan vasemmistoradikaalit eivät ole yhtä järjestäytyneitä kuln uusnatsit. Pirkanmaan käräjäoikeus määräsi marraskuun lopussa lakkautettavaksi kaksi uusnatsijärjestöä eli Pohjoismaisen vastarintaliikkeen sekä Pohjoinen perinne ry:n. Käräjäoikeuden mukaan PVL on yhdistys, joka ajaa demokraattisten arvojen kanssa yhteen sopimattomia tavoitteitaan laittomin ja räikeästi hyvän tavan vastaisin keinoin. Oikeuden mukaan yhdistys lisäksi panettelee ja solvaa kansanryhmiä ja levittää vihapuhetta.


Rinne älähtää Orpolle palkkapuheista: ”Kuinka alas kokoomus on tällä kertaa laskemassa suomalaisten palkkoja” iltalehti 15:58 08.12

Orpo sanoi loukkaavana opposition hallituksesta maalaamaa kuvaa. Valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) sanoi Talouselämälle, että ihmisille, joiden osaamisessa on puutteita, voitaisiin maksaa yleistä palkkatasoa pienempää palkkaa. - En ole ehdottomassa kaksia työmarkkinoita, mutta olen edelleen samaa mieltä. Käytäntö koskisi myös suomalaisia, tietenkin, Orpo kommentoi ja kertoi saaneensa jo viime vuonna "lokaa niskaansa" tehdessään saman ehdotuksen.


Haluatko miljonääriksi? -kauden finaalissa melkoinen yllätys - Jaajo ylipuhuu kilpailijan jatkamaan, vaikka tämä on luovuttamassa iltalehti 14:55 07.12

Lauantaina Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa päästään seuraamaan kauden viimeistä jaksoa, jossa Hanna Parhaniemi Kalajoelta jatkaa miljoonan tavoittelua. Haluatko miljonääriksi? -ohjelman lauantain jaksossa visailua jatkaa Hanna Parhaniemi, joka pääsi jo hyvään alkuun edellisessä jaksossa. Jaksossa nähdään hyvin harvinainen tilanne, kun kilpailija on jättämässä pelin kesken, mutta päättää Jaajo Linnonmaan suostuttelun jälkeen kuitenkin jatkaa peliään. Hanna on ottamassa rahat ja lopettamassa pelin, kun hän ei tiedä vastausta kysymykseen: Mihin Suomen kaupunkiin voi erityisesti liittää perinneruoan nimeltä lapskoussi?


Poliisi: Toinen mielenosoitusta häirinneistä kiinniotetuista oli päihtynyt iltasanomat 17:07 06.12

Helsingin poliisi on ottanut kiinni kaksi ihmistä, jotka häiritsivät itsenäisyyspäivän mielenosoituksia.


Saksalainen Constantin, 23, hämmästyi suomalaisten itsenäisyyspäivän perinteestä – ”En ihan ymmärrä” iltasanomat 15:26 06.12

Ilta-Sanomien jututtamat ulkomaalaiset kehuivat perinnettä presidentin kättelyseremoniasta. Monessa hämmästystä herätti tv-lähetyksen kesto.


Joshua Kossila – Ranskalaisia perinneongelmia ja järjettömiä tehopisteitä jatkoaika.com 12:00 06.12

Kossilan veljeksistä vanhin, Joshua, ei koskaan murtautunut isoihin sarjoihin, eikä oikeastaan halunnutkaan. Mies on aina viihtynyt kiekon parissa, mutta ammattimainen treenaaminen ei kuulu suosikkipuuhiin. Hän haluaa nautiskella pelaamisesta.


Juuse Saros ykköstähdeksi uransa kovimmassa kiekkosateessa! MTV 08:01 06.12

Nashville Predatorsin suomalaismaalivahdeilla kulkee. Edeltävänä yönä Pekka Rinne torjui seitsemännen voittonsa kahdeksaan viimeiseen otteluunsa, ja nyt Juuse Saros tähditti Predatorsin NHL-uransa kovimmassa kiekkosateessa 5–2-voittoon Dallas Starsia vastaan.


Video: Pekka Rinne jälleen hirmuvireessä NHL:ssä – nollasi tähtihyökkääjän upean yrityksen! suomikiekko 11:35 05.12

Pekka Rinne oli jälleen kerran suurin syy siihen, että Nashville Predators jatkoi vahvasti voittojen tiellä. Predators kukisti Boston Bruinsin 5-3. Voitto ei irronnut helpolla,...


Thaimaan tulvissa kuollut jo 15 ihmistä iltalehti 10:29 05.12

Noin miljoona ihmistä asuu monsuunisateiden koettelemalla alueella. Thaimaan eteläosia runtelevissa tulvissa on kuollut jo 15 ihmistä, viranomaiset kertoivat tiistaina uutistoimisto AFP:lle. Katastrofien esto- ja hallintaviraston edustajan mukaan uhrit ovat hukkuneet. Monsuunisateet vaikuttavat kahdeksaan provinssiin ja satoihin tuhansiin kotitalouksiin. Yhteensä tulva-alueella asuu noin miljoona ihmistä. Sateet ovat vaurioittaneet koteja, katkaisseet teitä ja häirinneet elinkeinotoimintaa kuten maataloutta.


Yksi Juventus-niminen perinneseura vähemmän – ”Surullinen päivä miljoonille faneille” suomifutis 08:46 05.12

Kaikki tuntevat Vanhan rouvan nimeltä Juventus. Torinolainen suurseura on Italian pitkäaikainen vallanpitäjä, joka eteni viime keväänä myös Mestarien liigan loppuotteluun. Serie A:n Juventus ei kuitenkaan...


NHL:n yön suomalaiset: Rinne huimassa lyönnissä – Rask hätiin kesken pelin MTV 07:49 05.12

Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Pekka Rinne torjui seitsemännen voiton viimeisiin kahdeksaan otteluunsa, kun Predators nujersi Boston Bruinsin NHL:ssä 5–3.


Tänään tv:ssä: Merja laihtui 80 kiloa - käsivarsissa jopa 12 senttiä ylimääräistä ihoa iltalehti 07:58 04.12

Merja saa apua Kauneuden hinta -ohjelmassa Avalla. Lapsesta asti ylipainosta kärsinyt 41-vuotias Merja on pudottanut painoaan 80 kiloa. Vielä hieman kesken olevassa urakassa on auttanut vuonna 2009 suoritettu laihdutusleikkaus. Viime viikolla kanavansa katsotuimmaksi ohjelmaksi nousseessa Kauneuden hinta -sarjassa Merja nähdään, koska hän toivoo ammattiapua roikkuvan ihon poistamiseen. Vatsanahka on jo operoitu 1,5 vuotta aiemmin, ja nyt on käsivarsien vuoro. Ne ovat häirinneet Merjaa viimeiset pari kolme vuotta.


Yön NHL kierros: Montreal murskasi Detroitin, Rinne torjui Nashvillen voittoon iltalehti 07:42 03.12

Yön NHL-kierroksella pelattiin 11 ottelua. Eriskummallisin ottelu nähtiin Montrealissa, jossa paikallinen Canadiens murskasi vierailijajoukkue Detroit Red Wingsin peräti 10-1. Isäntien tehokkaimpana pelaajana hääri Alex Galchenyuk, joka teki ottelussa tehot 0+4.


Harvinaiset kuvat 1980-luvulta: Taru Rinne päihitti Häkkisen ja Salon kisoissa – ”Hän oli fantastinen lahjakkuus” iltasanomat 09:12 01.12

Mika Häkkinen ei ole unohtanut nuoruusvuosiensa kartingkamppailuja Taru Rinnettä vastaan.


Yle: Antti Rinne tavoittelee pääministerin salkkua tuoreessa puoluekannatusmittauksessa iltalehti 08:08 01.12

Eniten kannatus nousi marraskuun aikana perussuomalaisilla ja demareilla. Puolueiden keskinäisissä kannatuslukemissa SDP haastaa jo kokoomusta suurimman puolueen tittelistä, ja perussuomalaisten kannatus on noussut marraskuun aikana kaikkein eniten. Asia selviää marraskuun puoluekannatusarvioista, jotka on teettänyt Taloustutkimuksen mielipidemittauksella.


Uutiset