Erokriisiin joutunutta miestä epäillään ex-vaimonsa ampumisesta - uhri konttasi rappukäytävään ja kuoli: ”Oli niin monta osumaa, ettei voinut tehdä mitään” iltalehti 11:02 12.05

Kuoleva nainen pääsi asunnosta porraskäytävään, mutta ampumahaavoja oli liikaa. ---Lohjan Roution henkirikos etenee piakkoin syyteharkintaan. ---Tutkintaa johtavan rikoskomisarion mukaan mahdollinen motiivi teolle on aviokriisi. Mies oli saanut maaliskuussa käräjäoikeuden päätöksen avioerosta.


Muhkea löytöpalkkio menee arvosormuksen pelastajalta sivu suun - syynä lain pikkutarkka muotoilu iltalehti 18:46 16.04

Rikoskomisarion mukaan palkkio olisi ollut noin 50 000 euron arvoisen sormuksen löytäjälle huomattava, jos arvokoru oli löytynyt esimerkiksi kadulta. Tampereen Stockmannin yhteydessä toimivan Robert's Coffee -kahvilan jäätelövitriinin alta löytyneen, puoli vuotta sitten omistajaltaan kadonneen sormuksen löytäjä ei saa löytöpalkkiota - tai ainakaan laki ei sellaista hänelle takaa. Rikoskomisario Markku Laakson mukaan palkkio olisi ollut noin 50 000 euron arvoisen sormuksen löytäjälle huomattava, jos arvokoru oli löytynyt esimerkiksi kadulta.


Tesoman surman tunnustus: Rikoskomisarion risteilymatka sai yllättävän lopun iltasanomat 14:13 31.03

Tesoman henkirikoksen tutkinnanjohtaja rikosylikomisario Jari Kinnunen oli tulossa Tallinnan risteilyltä kun puhelin soi, ja hänelle kerrottiin, että kohutussa Tesoman henkirikoksessa on tullut tunnustus.


ja otin riskin” kello 17.30 Tasavallan kiinteistö­kaupoissa Kommentti Ay-liike ei nyt hyytävän pyörre – Taitoluistelulegenda Susanna

Uutiset