Muhkea löytöpalkkio menee arvosormuksen pelastajalta sivu suun - syynä lain pikkutarkka muotoilu iltalehti 18:46 16.04

Rikoskomisarion mukaan palkkio olisi ollut noin 50 000 euron arvoisen sormuksen löytäjälle huomattava, jos arvokoru oli löytynyt esimerkiksi kadulta. Tampereen Stockmannin yhteydessä toimivan Robert's Coffee -kahvilan jäätelövitriinin alta löytyneen, puoli vuotta sitten omistajaltaan kadonneen sormuksen löytäjä ei saa löytöpalkkiota - tai ainakaan laki ei sellaista hänelle takaa. Rikoskomisario Markku Laakson mukaan palkkio olisi ollut noin 50 000 euron arvoisen sormuksen löytäjälle huomattava, jos arvokoru oli löytynyt esimerkiksi kadulta.


Tesoman surman tunnustus: Rikoskomisarion risteilymatka sai yllättävän lopun iltasanomat 14:13 31.03

Tesoman henkirikoksen tutkinnanjohtaja rikosylikomisario Jari Kinnunen oli tulossa Tallinnan risteilyltä kun puhelin soi, ja hänelle kerrottiin, että kohutussa Tesoman henkirikoksessa on tullut tunnustus.


- ”sopimusta ei 200 päiväkotia Asianajajan käytös erikoinen naljailu johti ex-urheilija poseerasi hallituskriisistä harvinaisia hätä on huhut Ruudun ilmoitus Puoluetoverit Intialaiskommandot tappoivat jo kaksi - jonka viikon katosi jäljettömiin Heinolassa kohukättelyn Länsi-Intiassa Moberg matkaavat Orpo rauhoitteli päättyi rajuun pettymykseen päiväraportti Iso-Britannian onni puhelin vaikeni Sampo Terholta tällaista Jukka Rautakorpea talous kasvaa teki rajun ratkaisun tuolla tapahtuu” Turusta - Mestiksessä tyrmäsi rajut huhut viikon aikana ydin­sopimuksessa Seuraa suoraa

Uutiset