Poliisi oikaisee bussiahdistelun tietoja – Alaikäiseksi luultu tyttö oli täysi-ikäinen iltasanomat 15:42 15.12

Poliisin mukaan ahdistelun kohteeksi joutunut henkilö ei ole tehnyt asiasta rikosilmoitusta.


Äidin mukaan vauva syntyi kuolleena, oikeus eri mieltä – tuomittiin 30 vuodeksi vankilaan MTV 15:29 15.12

Salvadorilaisnainen kertoi vauvansa syntyneen kuolleena. Viranomaisten mukaan kyseessä oli kuitenkin henkirikos ja naiselle langetettiin 30 vuoden vankeustuomio.


Poliisi sai sakkotuomion syyttömän miehen pidättämisestä MTV 15:08 15.12

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi perjantaina sakkoihin rikoskomisarion, joka pidätti syyttömän miehen Tampereella toissa vuonna.


Syytön mies pidätettiin kahdeksi päiväksi: Rikoskomisariolle 1 260 euron sakot iltasanomat 12:26 15.12

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikoskomisarion sakkoihin vapaudenriistosta.


Ex-jengipomo palasi Aarniolle kiusalliseen kertomukseen hovi-istunnossa – "Muutin sitä käräjillä, koska en päässyt vapaaksi" MTV 11:42 15.12

United Brotherhood -liivijengin ex-pomo Keijo Vilhunen on kuulemisessaan palannut Jari Aarniolle kiusalliseen kertomukseensa siitä, että hän on saanut erilaisia toimeksiantoja Helsingin huumepoliisin ex-päälliköltä. Aarniota syytetään törkeistä huume- ja virkarikoksista, ja Vilhunen on tuomittu käräjillä hänen rikoskumppaninaan.


Uusnatsi Torniaisen asianajaja kimpaantui syyttäjälle - taustalla kommentti hätäpuhelusta: ”Hän on aivan sekaisin” iltalehti 11:17 15.12

Jesse Torniaisen puolustuksen mukaan uusnatsi- ja väkivaltarikostausta eivät saa vaikuttaa Asema-aukion pahoinpitelyasian käsittelyyn. Uusnatsi Jesse Torniainen kiistää syytteen törkeästä kuolemantuottamuksesta. Torniaisen avustaja vetosi oikeudessa toiseen oikeudessa käsiteltyyn päähän osuneeseen potkuun. Asianajaja suhtautui syyttäjän perusteluihin kiivaasti. Hovioikeus käsittelee syyskuussa 2016 tapahtunutta hyppypotkua, kun kaikki asian osapuolet ilmoittivat tyytymättömyytensä käräjäoikeuden tuomioon. Jesse Torniainen todettiin syylliseksi törkeään pahoinpitelyyn, ja hän sai edellisten tuomioidensa raskauttamana kaksi vuotta ehdotonta vankeutta.


Poliisi lopetti Kontiolahden MM-kisojen kirjanpidon selvittämisen – ei syytä epäillä rikosta MTV 10:01 15.12

Poliisi on lopettanut Kontiolahden ampumahiihdon MM-kisojen kirjanpidon selvittämisen, koska asiassa ei ole syytä epäillä rikosta, kertoo Itä-Suomen poliisi.


16-vuotias tyttö on yhä läheinen häntä lapsena hyväksikäyttäneen miehen kanssa - hovioikeus lievensi miehen tuomiota iltalehti 07:24 15.12

Helsingin hovioikeus tuomitsi 24-vuotiaan miehen ehdolliseen vankeusrangaistukseen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Kiistellyt teot tapahtuivat pääkaupunkiseudulla viime vuoden lopulla, kun tuolloin 23-vuotias espanjalainen oli käymässä Suomessa. Kahden kuukauden aikana mies oli ollut 14-15-vuotiaan tytön kanssa lukuisia kertoja sukupuoliyhteydessä. Rikos paljastui joulukuun vaihteessa ja espanjalainen vangittiin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäiltynä.


Teurastaako TPS Ilveksen? Liigan paras ylivoima kohtaa surkeimman alivoiman jatkoaika.com 07:00 15.12

Joulu lähestyy kovaa vauhtia, mutta Ilves joutuu ennen lomia vielä kertaalleen kovaan koitokseen, kun TPS saapuu vieraaksi Hakametsään. Turkulaisten hyökkäyspeli on ollut tehokasta, ja ylivoimatilastoissa joukkue komeileekin Liigan kärjessä. Kun Ilveksen alivoima on puolestaan ollut Liigan heikointa, on selvää, että erikostilanteet tulevat näyttelemään suurta osaa illan kohtaamisessa.


Kirurgi tunnusti kirjoittaneensa omat nimikirjaimensa kahden potilaansa maksaan iltasanomat 20:59 14.12

Syyttäjän mukaan kyseessä on tapaus, josta ei ole olemassa rikosoikeudellista ennakkotapausta.


Irak hirtti 38 jihadistia iltalehti 14:33 14.12

Irak hirtti tänään torstaina 38 Isisin tai al-Qaidan jäsentä terrorismirikosten takia Nasiriyahin kaupungissa. Kyseessä on suurin teloitettujen määrä yhden päivän aikana sitten 25. syyskuuta, jolloin 42 ihmistä teloitettiin samassa vankilassa. - Vankilan johto teloitti torstaina oikeusministeri Haidar al-Zamelin läsnollessa Nasiriyahin vankilassa 38 kuolemaantuomittua al-Qaidan tai Isisin jäsentä syytettynä terroristisesta toiminnasta, alueellisen neuvoston Dakhel Kazem sanoi.


Kari Hietalahti näyttelee Jari Aarniota uudessa rikosdraamassa: ”Ei näitä juonenkäänteitä voisi edes itse keksiä” iltalehti 13:27 14.12

Kari Hietalahti näyttelee huumepoliisin entistä päällikköä Jari Aarniota uudessa rikosdraamassa Keisari Aarnio. Ruudussa keväällä nähtävän Keisari Aarnio -rikosdraaman pääosassa nähdään pitkän linjan näyttelijä Kari Hietalahti, joka näyttelee Helsingin huumepoliisin entistä päällikköä Jari Aarniota. Helsingin Sanomien rikostoimittaja MInna Passia ja oikeustoimittaja Susanna Reinbothia näyttelevät Pilvi Hämäläinen ja Kirsi Ylijoki.


Sami Hintsasen naapurille lähestymiskielto: ”Pahinta on lasten pelko” iltalehti 12:42 14.12

Sami Hintsanen ja avovaimo Varpu saivat naapurilleen lähestymiskiellon. Naapurista on tehty myös rikosilmoitus. Viihdetaiteilija Sami Hintsanen ja hänen avovaimonsa, psykiatrinen sairaanhoitaja ja nykyisin syöpää sairastavan lapsensa omaishoitaja Varpu Nummela hakivat Pirkanmaan käräjäoikeudesta lähestymiskieltoa naapurilleen. Käräjäoikeus myönsi torstaina kiellon vuodeksi. Naapuri ei saapunut oikeuteen, vaan lähetti pitkän kirjeen, jossa kiisti pääosin aiheuttaneensa mitään harmeja.


Sami Hintsasen naapurille lähetyskielto: ”Pahinta on lasten pelko” iltalehti 12:42 14.12

Sami Hintsanen ja avovaimo Varpu saivat naapurilleen lähestymiskiellon - naapurista myös rikosilmoitus Viihdetaiteilija Sami Hintsanen ja hänen avovaimonsa, psykiatrinen sairaanhoitaja ja nykyisin syöpää sairastavan lapsensa omaishoitaja Varpu Nummela hakivat Pirkanmaan käräjäoikeudesta lähestymiskieltoa naapurilleen. Käräjäoikeus myönsi torstaina kiellon vuodeksi. Naapuri ei saapunut oikeuteen, vaan lähetti pitkän kirjeen, jossa kiisti pääosin aiheuttaneensa mitään harmeja.


Kari Hietalahti muuntautuu Jari Aarnioksi rikosdraamassa Keisari Aarnio – ”Tässä roolissa ei ole mitään keksittyä” iltasanomat 12:30 14.12

Ruudun kevään uutuussarja Keisari Aarnio on tositapahtumiin perustuva rikosdraama Suomen kaikkien aikojen uskomattomimmasta rikosvyyhdistä.


Parikymppinen mies sai vakavan aivovamman ja löytyi verisenä Turun keskustasta – vammojen syy on nyt selvinnyt MTV 12:22 14.12

Poliisi on selvittänyt, mitä oli tapahtunut verisissä vaatteissa Turun keskustasta löydetylle tokkuraiselle nuorelle miehelle. Selvitysten ja poliisin saamien vihjeiden mukaan miehen vammat aiheutuivat katolta putoamisesta, eikä tapaukseen ole syytä epäillä liittyvän rikosta.


Verisenä ja märkänä Turusta löydetty mies oli pudonnut katolta iltalehti 12:20 14.12

Poliisi ei epäile rikosta märkänä ja loukkaantuneena Turussa löydetyn nuoren miehen tapauksessa. Nuori mies löytyi märkänä ja verisenä Turusta viime viikon perjantaina. Mies oli saanut aivovamman ja vammoja kasvoihinsa. Hänet löydettiin asunnostaan, kun hän oli lähettänyt kuvan itsestään huonossa kunnossa kaverilleen.


Poliisi tutkii: Koulubussin kuljettaja vei lapsen kovakouraisesti autoon – sai potkut iltasanomat 12:16 14.12

Kouluauton kuljettajasta tehtiin rikosilmoitus. Liikennöitsijä irtisanoi kuljettajan.


Viinipullo aiheutti poliisioperaation Berliinissä iltalehti 10:45 14.12

Epäilyttävä, kadulla lojunut esine käynnisti poliisioperaation tänään torstaina aamulla Berliinin Charlottenburgin kaupunginosassa. Poliisi rajoitti liikennettä Budapester Strasselle, kun rikosteknikot tutkivat "epäilyttävän" esineen. Esine paljastui ihan tavalliseksi viinipulloksi. - Rikosteknikkomme kuvasivat Budapester Strasselta löytyneen epäilyttävän esineen, joka oli ainoastaan viinipullo, poliisi tviittasi operaatiostaan Berliner Morgenpostin mukaan.


Uutiset