Mikrofoni tallensi kuiskauksen – F1-kuski supatti Valtteri Bottaksen korvaan armotonta pilkkaa Lewis Hamiltonista

MTV 18:21 15.11

Mercedeksen Valtteri Bottas kertoi torstaina Brasilian GP-viikonlopun yhteydessä järjestetyssä kuskien lehdistötilaisuudessa, että hänellä on suunnitelma tallikaverinsa Lewis Hamiltonin lyömiseksi kaudella 2020. Vähemmälle huomiolle jäi se, että Renault’n Daniel Ricciardolla oli myös oma ehdotuksensa.


Valtteri Bottaksen paikkaa kärkkynyt F1-kuski varmana: ”Olisin haastanut Lewis Hamiltonin mestaruudesta”

MTV 17:30 09.11

Valtteri Bottaksen paikkaa Mercedeksellä tavoitellut Daniel Ricciardo on varma siitä, että hän olisi pystynyt haastamaan Lewis Hamiltonin maailmanmestaruudesta, jos olisi päässyt ajamaan samalla autolla.


Daniel Ricciardon mielestä Valtteri Bottaksen paikalla pitäisi pystyä parempaan - ”En aio kaunistella sitä”

iltalehti 13:30 09.11

Renault'n Daniel Ricciardon mielestä Mercedes-kuljettajien ero retkahti liian suureksi. Ricciardolta kysyttiin Sky Sportsin haastattelussa, olisiko hän kyennyt panemaan Lewis Hamiltonin ahtaammalle MM-taistossa kuin Valtteri Bottas. – En aio kaunistella sitä; vastaan kyllä, Ricciardo sanoi.


Daniel Ricciardolta uhmaavaa puhetta uusista F1-autoista – "Ohitan kaksi kerralla"

MTV 17:21 07.11

Renault’n tähtikuljettaja Daniel Ricciardo odottaa jo innolla vuoden 2021 uusia autoja ja niihin liittyviä sääntömuutoksia.


Fani törmäsi F1-tähteen lentokentällä – yhteiskuva vaati kuskin erikoisen toiveen toteuttamista

MTV 17:16 07.11

Renault’n Daniel Ricciardo ajoi sunnuntaina Yhdysvaltain GP:n kuudenneksi. Iloisella australialaisella olikin hymy herkässä, kun hän jätti Texasin taakseen.


Suomalaisasiantuntijalta lohduton arvio Kimi Räikkösen tilanteesta - ”Hän on kypsynyt tuohon touhuun”

iltalehti 00:41 03.11

USA:n GP:n aika-ajo tarjosi suomalaisille sekä iloa että pettymyksiä. Lauantainen USA:n GP:n aika-ajo paljasti, miten alas Alfa Romeo on vajonnut. Molemmat McLarenit pääsivät aika-ajon viimeiseen vaiheeseen, ja olihan siellä myös Daniel Ricciardon Renault. Sveitsiläistalli koki puolestaan kauden ensimmäisen tuplaputoamisen jo Q1:ssä.


Renault myönsi huijanneensa jo vuosien ajan F1-autojen jarrujärjestelmällä

iltasanomat 11:18 26.10

Daniel Ricciardon ja Nico Hülkenbergin Japanin f1-kisan tulokset hylättiin.


Kovan rangaistuksen saanut F1-talli myönsi: vilpillinen jarrujärjestelmä käytössä jo vuosia

iltalehti 09:08 26.10

Daniel Ricciardo ja Nico Hülkenberg ovat ajaneet jarrujärjestelmällä jo ennen tätä kautta. Formula ykkösten Japanin GP:n tulokset muuttuivat dramaattisesti torstaina, sillä FIA päätti hylätä Renault’n Daniel Ricciardon ja Nico Hülkenbergin. Taustalla on Racing Point -talli, joka kanteli FIA:lle Renault’n käyttämästä jarrujärjestelmästä. Racing Point huomasi järjestelmän Britannian GP:ssä, vaikka Ricciardo ja Hülkenberg ovat käyttäneet sitä koko kauden.


Kovan rangaistuksen saanut F1-talli antoi itse raskauttavan todisteen vilpistään – julkaisi kypäräkameralla kuvatun videon Youtubessa

iltalehti 11:13 25.10

Daniel Ricciardo ja Nico Hülkenberg ovat ajaneet koko kauden kiistanalaisella jarrujärjestelmällä. Japanin osakilpailun jälkeen Racing Point -talli välitti FIA:lle kantelun Renault’n käyttämässä jarrujärjestelmästä. Kyse ei ollut mistään uutukaisesta, sillä Daniel Ricciardon ja Nico Hülkenbergin autojen jarrubalanssi oli säätynyt koko kauden samalla tavalla. Racing Point oli kiinnittänyt asiaan huomiota vasta kesällä ajetun Britannian GP:n jälkeen. Silloin Sergio Pérez vaurioitti oman autonsa niin, ettei enää pystynyt säätämään jarrubalanssia. Meksikolainen taisteli kisan maaliin asti, mutta jäi vihoviimeiseksi.


F1-talli hylättiin monimutkaisen sääntöpyörittelyn päätteeksi – ex-työntekijä puhui kilpailijan tehtaalla suunsa puhtaaksi?

iltalehti 10:29 24.10

FIA hylkäsi Renault’n suorituksen Japanin GP:ssä. Kansainvälinen autourheiluliitto (FIA) tiedotti keskiviikkona hylänneensä Renault-tallin suorituksen vajaat kaksi viikkoa sitten ajetussa Japanin GP:ssä. Syy hylkäykselle oli Renault’n käyttämä jarrujärjestelmä, jonka katsottiin olevan sääntöjen vastainen. Renault menetti kilpailussa kuudenneksi sijoittuneen Daniel Ricciardon ja kymmenenneksi sijoittuneen Nico Hülkenbergin hylkäysten johdosta yhdeksän MM-pistettä. Renault’sta protestin tehnyt Racing Point puolestaan hyötyi neljän MM-pisteen verran, kun Sergio Pérez nousi yhdeksänneltä sijalta kahdeksanneksi ja Lance Stroll 11. sijalta yhdeksänneksi.


Renaultin Ricciardo ja Hülkenberg hylättiin Japanin GP:stä

yle 07:11 24.10

FIA tulkitsi jarrujärjestelmän avustaneen kuljettajaa sääntöjenvastaisesti.


Renaultin Ricciardo ja Hülkenberg hylättiin Japanin gp:stä

yle 07:11 24.10

FIA tulkitsi jarrujärjestelmän avustaneen kuljettajaa sääntöjenvastaisesti.


Protesti läpi: F1-talli Renault'n molemmat autot hylättiin Japanin GP:n lopputuloksista

MTV 06:22 24.10

Renault-tallin kuljettajat Daniel Ricciardo ja Nico Hülkenberg on hylätty formula ykkösten edellisestä kilpailusta Japanin GP:stä.


Renaultin Ricciardo ja Hulkenberg menettivät Japanin GP:n pistesijat

iltalehti 01:44 24.10

Formuloiden Japanin GP:n lopputulokset muuttuivat keskiviikkona. Renaultin Daniel Ricciardon ja Nico Hulkenbergin suoritukset on hylätty Japanin Suzukan osakilpailussa, kertoo uutistoimisto AFP. Kilpailun tuomaristo hylkäsi tutkimusten jälkeen Renault-kuljettajien suoritukset, FIA ilmoitti keskiviikkona.


Daniel Ricciardolta suoraa puhetta tallinsa tilanteesta – "Taas samanlaista paskaa"

MTV 18:40 22.10

Renaultin tähtikuljettaja Daniel Ricciardon ensimmäinen kausi ranskalaistallin ohjaksissa on ollut vaiherikas. Ylä- ja alamäkiä sisältänyt kausi on välillä vetänyt Renaultin leivissä mielet mataliksi.


Daniel Ricciardolta suoraa puhetta tallinsa tilanteesta, vastoinkäymiset lytänneet mielialaa – "Taas samanlaista paskaa"

MTV 18:40 22.10

Renaultin tähtikuljettaja Daniel Ricciardon ensimmäinen kausi ranskalaistallin ohjaksissa on ollut vaiherikas. Ylä- ja alamäkiä sisältänyt kausi on välillä vetänyt Renaultin leivissä mielet mataliksi.


Max Verstappen avasi suunsa tallitoveritilanteestaan, ikävöi Daniel Ricciardon tuomaa haastetta – "Se oli ideaalitilanne"

MTV 16:18 20.10

Red Bullin tähtikuljettaja Max Verstappen toivoo, että hänen tallitoverinsa pystyisi haastamaan hollantilaiskuskin äärirajoille.


Ferrarille huhuttu nimekäs F1-kuski avautui: ”En voisi hyväksyä tarjousta”

MTV 15:20 12.10

Australialaiskuljettajaa Daniel Ricciardoa on yhdistetty erinäköisissä huhuissa Ferrarille. Ricciardo, 30, siirtyi täksi kaudeksi Renaultille, jonka kanssa hänellä on voimassa oleva sopimus vuoden 2020 loppuun saakka. Nyt Ricciardo päätti ottaa kantaa erinäköisiin tallipyörittelyihin.


F1-kuskin miljoonakiista ratkesi ennen oikeudenkäyntiä – entinen ystävä vaati jättisummaa Renault-sopimuksesta

MTV 12:06 10.10

Renault-kuski Daniel Ricciardo on saanut soviteltua palkkiokiistansa entisen ystävänsä ja neuvonantajansa kanssa tämän vaadittua suurta osaa australialaiskuskin tekemästä sopimuksesta.


Huuhkajat meni EM-kisoihin hyppäsi kuivaan liuta supertähtiä Suomen 2–0-johtoon Trumpin uhkailleen yksi ihminen kuollut,

Hot topics