Ilmapiiri kiristyy Persianlahdella – Iran ottanut haltuunsa jälleen uuden aluksen

yle 16:29 16.09

Iran on uutistoimisto Reutersin mukaan ottanut öljynkuljetusaluksen. Sen epäillään Iranin viranomaisten mukaan salakuljettaneen dieseliä.


Barcelonan pelaaja mursi laulajan nenän ja ampui käsiaseella sairaalassa - selvisi ehdollisella tuomiolla

iltalehti 15:51 11.09

Turkin maajoukkuemies Arda Turan sekoili käsiaseen kanssa. FC Barcelonan ja Turkin maajoukkueen laitalinkki Arda Turan on tuomittu kahden vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen kotimaassaan. Asiasta uutisoineen Reutersin mukaan Turan, 32, ei joudu vankilaan, ellei hän riko lakia seuraavan viiden vuoden aikana.


Oranssina hehkuva yötaivas, korkeat savupylväät ja grillihiilten käry – Reutersin toimittaja autoili Amazonin metsäpalojen keskellä

iltasanomat 19:31 23.08

Neljä vuotta seudun yllä pienkoneellaan liikkunut lentäjä kuvailee palotilannetta pahimmaksi, jonka hän on nähnyt.


Puheet kauppasodasta kovenevat – Trump määräsi Twitterissä yhdysvaltalaisyrityksiä etsimään vaihtoehtoja Kiinalle välittömästi

yle 18:56 23.08

Trump myös määräsi yrityksiä lähtemään Kiinasta. Uutistoimisto Reutersin mukaan Trump ei voi pakottaa yrityksiä tekemään niin.


Yhdysvaltain keskuspankki leikkaa ohjauskorkoa ensimmäistä kertaa tällä vuosikymmenellä

yle 21:09 31.07

Uutistoimisto Reutersin mukaan presidentti Donald Trump luultavasti on pettynyt, koska Fed ei tehnyt hänen toivomaansa suurta leikkausta.


Tasan vuosi olympialaisiin – Tokio historiallisen hyvässä vauhdissa: "En ole koskaan nähnyt yhdenkään olympiakaupungin olevan näin valmis"

MTV 21:11 24.07

Tokion olympialaiset käynnistyvät kesällä 2020 heinäkuun 24. päivä. Tasan vuosi ennen kisojen alkua kisakaupunki on valmiimpi kuin yksikään historian vastaava tässä vaiheessa järjestelyjä, Kansainvälisen olympiakomitean puheenjohtaja Thomas Bach sanoi Reutersin mukaan.


Salanauhoite sisäministeri Salvinin avustajan neuvotteluista Moskovassa julki – Reutersin lähteet: Italian syyttäjät käynnistivät korruptiotutkinnan

iltasanomat 17:34 11.07

Italian sisäministerin ja varapääministerin Matteo Salvinin avustajan käynnistä Moskovassa kerrottiin italialaismediassa jo helmikuussa.


Salanauhoite Salvinin avustajan neuvotteluista Moskovassa julki – Reutersin lähteet: Italian syyttäjät käynnistivät korruptiotutkinnan

iltasanomat 17:34 11.07

Italian sisäministerin ja varapääministerin Matteo Salvinin avustajan käynnistä Moskovassa kerrottiin italialaismediassa jo helmikuussa.


Pentagon ratkoo rahoitusta: Otetaan Afganistan-rahoista, käytetään Meksikon rajamuuriin

yle 19:23 10.05

Uutistoimisto Reutersin mukaan muuriin siirretään rahoja muun muassa Afganistanin turvallisuusjoukoilta.


kaksois­murhaajan liian nopea"

Hot topics