Vietnamin presidentti kuollut 61-vuotiaana – taustalla vakava sairaus MTV 08:15 21.09

Vietnamin presidentti Tran Dai Quang on kuollut 61-vuotiaana. Asiasta on uutistoimisto Reutersin mukaan kerrottu Vietnamissa televisiossa ja radiossa.


Venäläinen sotilaskone ammuttu alas Syyriassa – Yhdysvallat epäilee, että ilmatorjunta ampui koneen vahingossa MTV 08:45 18.09

Yhdysvallat uskoo, että Syyrian ilmatorjunta ampui vahingossa alas venäläisen sotilaskoneen Syyrian rannikolla. Asiasta kertoi Reutersille Yhdysvaltojen hallinnon anonyymi lähde.


Venäläinen sotilaskone ammuttu alas Syyriassa – Yhdysvallat epäilee Syyrian ampuneen koneen alas vahingossa MTV 08:45 18.09

Yhdysvallat uskoo, että Syyrian ilmatorjunta ampui vahingossa alas venäläisen sotilaskoneen Syyrian rannikolla. Asiasta kertoi Reutersille Yhdysvaltojen hallinnon anonyymi lähde.


Yhdysvallat syyttää Venäjää Pohjois-Korean vastaisten pakotteiden räikeästä rikkomisesta – "Laajamittaista ja toistuvaa" MTV 20:17 17.09

Yhdysvaltojen mukaan Venäjä kiertää Pohjois-Korean vastaisia pakotteita, joita YK:n turvallisuusneuvosto on langettanut maalle saadakseen sen luopumaan ydinaseiden ja ballististen ohjusten kehittämisestä. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters.


Kreml: Skripalien myrkytyksistä epäillyillä ei tekemistä Putinin kanssa MTV 19:00 16.09

Kremlin mukaan myrkytyksistä epäillyillä entisillä vakoojilla ei ole mitään tekemistä Venäjän presidentin Vladimir Putinin tai Kremlin kanssa. Asiasta on Reutersin mukaan kertonut Kremlin tiedottaja Dmitry Peskov venäläiselle uutistoimisto Interfaxille.


Kreml väittää: Skripalien myrkytyksistä epäillyillä ei tekemistä Putinin kanssa MTV 19:00 16.09

Kremlin mukaan myrkytyksistä epäillyillä entisillä vakoojilla ei ole mitään tekemistä Venäjän presidentin Vladimir Putinin tai Kremlin kanssa. Asiasta on Reutersin mukaan kertonut Kremlin tiedottaja Dmitry Peskov venäläiselle uutistoimisto Interfaxille.


Myanmarissa vaadittiin vangittujen toimittajien vapauttamista iltasanomat 15:07 16.09

Kymmenet ihmiset vaativat sunnuntaina kahden uutistoimisto Reutersin vangitun toimittajan vapauttamista.


Faksien lähettelystä yhdessä työskentelyyn – Koreoille historiallinen yhteisvirasto maiden rajalle MTV 12:04 14.09

Pohjois- ja Etelä-Korea ovat avanneet yhteisen viraston valtioiden raskaasti miehitetylle rajalle, kertoo uutistoimisto Reuters. Virasto sijaitsee Pohjois-Korean puolella rajaa, Kaesongin kaupungissa. 


Myanmarin Suu Kyi: Reutersin toimittajat joutuivat vankilaan lain rikkomisen takia – eivät siksi, että he ovat toimittajia iltasanomat 07:47 13.09

”En usko, että kukaan on vaivautunut lukemaan tuomarin tiivistelmää”


Saudiprinsessa: Vorot veivät 800 000 euron edestä koruja luksushotellin sviitistä Pariisissa iltasanomat 23:57 10.09

Uutistoimisto Reutersin tietojen mukaan prinsessa sviitistä ei ole löytynyt murtojälkiä. Koruryöstöt kyseisellä alueella ovat kuitenkin varsin yleisiä.


Putin lämmittelee suhteita Pohjois-Koreaan: Kutsui Kimin Venäjälle toistamiseen tänä vuonna MTV 14:26 10.09

Venäjän presidentti Vladimir Putin on lähettänyt Pohjois-Korean johtajalle Kim Jong-unille kutsun vierailla Venäjällä, kertoo Putinin avustaja Juri Ushakov. Asiasta uutisoi uutistoimisto Reuters.


Ainakin kuusi ihmistä kuollut, useita loukkaantunut autopommi-iskussa Somalian pääkaupungissa MTV 12:52 10.09

Ainakin kuusi ihmistä on kuollut ja 16 loukkaantunut hallintorakennukseen suunnatussa autopommi-iskussa Somalian pääkaupungissa Mogadishussa, kertoo uutistoimisto Reuters. 


Karmea tragedia paljastui Australiassa – viisi ihmistä löytyi lähiötalosta kuolleena, joukossa myös lapsi MTV 11:53 09.09

Tämänhetkisten tietojen mukaan viisi ihmistä on löydetty kuolleena Perthin kaupungin lähiöstä sijaitsevasta talossa Australiassa. Paikallisen poliisin mukaan kuolleiden joukossa oli nainen ja lapsi, kertoo uutistoimisto Reuters. 


Maailman vanhin aviopari on ollut yhdessä 80 vuotta – Pariskunta paljastaa pitkän liiton salaisuuden: "Minun kärsivällisyyteni" MTV 15:25 04.09

Japanilainen pariskunta sai vastikään nimensä Guinnessin ennätysten kirjaan. Masao ja Miyako Matsumoto ovat maailman vanhin elossa oleva avioitunut pariskunta, kertoo Reuters. 


Pahin myrsky 25 vuoteen runtelee Japania – yli miljoonalle annettu evakuointikehotus, yli 700 lentoa peruttu MTV 11:25 04.09

Erittäin voimakas taifuuni aiheuttaa tuhoa Japanissa tiistaipäivän aikana, kertoo muun muassa Reuters.


Etelävaltioissa varaudutaan hirmumyrskyyn – voimistuva Gordon-myrsky etenee nopeasti Meksikonlahdella MTV 06:44 04.09

Yhdysvalloissa Mississipin ja Louisianan osavaltiossa varaudutaan Gordon-myrskyn saapumiseen, kertoo uutistoimisto Reuters.


Kahdeksan kuollut räjähdyksessä Etelä-Afrikassa – syy ei tiedossa MTV 19:29 03.09

Etelä-Afrikassa on sattunut räjähdys, jossa on kuollut kahdeksan henkilöä, kertoo uutistoimisto Reuters. 


Reutersin toimittajille vuosien vankeusrangaistukset – syytetään valtionsalaisuuksien paljastamisesta MTV 10:36 03.09

Kaksi uutistoimisto Reutersin toimittajaa on tuomittu seitsemän vuoden vankeusrangaistuksiin Myanmarissa. Toimittajat ovat olleet ennen tuomiota vangittuna yhdeksän kuukauden ajan.


Reutersin toimittajille seitsemän vuotta vankeutta Myanmarissa iltasanomat 07:40 03.09

Kaksi Reutersin toimittajaa on tuomittu seitsemäksi vuodeksi vankeuteen Myanmarissa.


100–60 Heiskanen laukoi hupenevista ja Kiinaa mönkii myös kaksi ovat turvallisia postinjakelun rahastusta kouluvierailuilla suojelemaan Jari Aarnion vahvat näytöt jatkuvat viinankäyttö

Uutiset