Taru sormusten herrasta -tähti saapuu Suomeen!

iltalehti 12:17 08.11

Taru sormusten herrasta -tähti esiintyy Helsingissä ja Turussa ensi keväänä. Helsingissä ja Turussa järjestetään keväällä Lord of the Rings and the Hobbit -konsertit, jossa sinfoniaorkesteri esittää leffojen musiikkia. Konsertin erikoisvieras on Taru sormusten herrasta -elokuvia tähdittänyt näyttelijä Billy Boyd, joka nähtiin kuuluisassa elokuvasaagassa Pippinin roolissa. Musiikkielämyksestä vastaavat myös The State Academic Symphony Orchestra of the Republic of Belarus –sinfoniaorkesteri kapellimestari Yuri Karavaevin johdolla, ja kuoro.


Pelaaja paljasti joukkuekavereilleen musertavan suru-uutisen kesken ottelun – liikuttava reaktio tallentui TV-kuviin

iltalehti 20:29 04.10

Joukkuekaverit saivat kuulla Dariusz Formellalta pysäyttävän tiedon kesken ottelun. Sacramento Republicin pelaajat ryntäsivät juhlimaan maalintekijän ympärille. Heillä ei ollut aavistustakaan, mitä oli tapahtunut hetki sitten.


Tuottaja Jesse Fryckman käräjille rattijuopumuksesta - Peter-isä puolestaan haastoi Suomen valtion

iltalehti 19:47 15.08

Fryckmanin perheenjäseniä löytyy tuoreelta Helsingin käräjälistalta parikin kappaletta. Liikemiehenä tunnettu Peter Fryckman on haastanut Suomen valtion, Jesse-poika puolestaan on kärähtänyt rattijuoppoudesta. Iltalehti uutisoi jo aiemmin siitä, että elokuvatuottaja Jesse Fryckman, 40, on haastettu Helsingin käräjäoikeuteen. Jutun kantajana on Jessen entinen työnantaja Solar Republic Oy ja kyseessä on 45 000 euron rahariita. Juttu jatkuu kuvan jälkeen.


Jesse Fryckman käräjille – ex-työnantaja karhuaa rahavelkaa: Markus Seliniltä tyhjentävä kommentti

iltalehti 20:03 11.07

Elokuvatuottaja Jesse Fryckmanin ja Solar Republic Oy:n välille on syntynyt rahariita. Elokuvatuottaja Jesse Fryckman, 40, on haastettu Helsingin käräjäoikeuteen. Jutun kantajana on Jessen entinen työnantaja Solar Republic Oy. Jesseltä karhutaan 45 000 euron saatavia. Käräjäoikeudesta selviää myös se, ettei Jessen tämän hetkistä osoitetta ole tiedossa.


Tolkuton ero! Hodareita rakastavan NHL-tähden siirto uuteen seuraan räjäytti kausikorttimyynnin – ”Fanit ovat huomanneet”

iltalehti 17:15 11.07

Phil Kesselin kaappaus sai Arizona Coyotesin kassakoneen kilisemään. Arizona Coyotes naarasi Phil Kesselin Pittsburgh Penguinsista 29.6. Samassa kaupassa seura sai myös Dane Birksin sekä neljännen kierroksen varausvuoron kesän 2021 draftiin. Toiseen suuntaan matkasivat Alex Galchenyuk sekä Pierre-Olivier Joseph. Vaikka Kessel ei ole pelannut vielä peliäkään Arizonassa, miehen vaikutus on jo näkynyt mykistävällä tavalla: The Republicin mukaan Coyotesin kausikorttimyynti on kasvanut viime vuoteen nähden 600 prosenttia kaupan jälkeen. Kaikkien lippujen myynti on kasvanut yhteensä 550 prosenttia.


Peleihin pohjautuva Star Wars -elokuva tekeillä

stara 16:40 25.05

Vuonna 2003 julkaistu Knights of the Old Republic lukeutuu rakastetuimpiin


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:40 25.05

Vuonna 2003 julkaistu Knights of the Old Republic lukeutuu rakastetuimpiin


löysi itsensä senaattorilta viiltävä kommentti takaa koiraa ulkoiluttanutta

Hot topics