Reijo Taipaleen lapsenlapsi Senja Myller, 18, sai isoisältään korvaamattomia neuvoja – ”Hän oli rakastava, lämmin ja sanavalmis”

iltasanomat 08:30 19.10

Reijo Taipale menehtyi puoli vuotta sitten ja kansa menetti yhden ikonisimmista iskelmätähdistään. Senja Myller menetti isoisänsä. –?Koko ajan tulee asioita, joissa haluaisi kysyä neuvoa vaarilta, Senja sanoo.


Reijo Ruokasen kolumni: Liha vie järjen päästä

iltasanomat 08:08 17.10

Jos lihansyönti saa ihmisen ajattelemaan kuin Anne Kalmari, mahdollisimman monen kannattaa heti ryhtyä kasvissyöjäksi.


Hessu Reijosen poika Waldo, 52, sai lääkäriltä pysäyttävän diagnoosin – menetti isänsä samalle sairaudelle: ”En ole valmis kuolemaan”

iltasanomat 06:33 15.10

Marko Reijonen menetti isänsä Hessu Reijosen yli 20 vuotta sitten sepelvaltimotaudille. Nyt hänellä itsellään diagnosoitiin sama sairaus.


Reijo Ruokasen kolumni: Ministeri käskee: hanki ryykitikku

iltasanomat 08:08 10.10

Muualla maailmassa ihmiset saisivat pyyhkiä takapuolensa sormillaan ja Suomessakin pitäisi käyttää ryykitikkua, kuten silloin ennen tehtiin, kun kaikki oli paremmin eikä metsiä haaskattu vessapaperiksi.


Reijo Taipale sai kauniin hautakiven - Anita-lesken suunnittelemaa kiveä koristavat ikonisen laulun sanat

iltalehti 09:45 07.10

Huhtikuussa kuolleen iskelmätähden hautakivi on nyt asetettu hautakummulle. Tanssilavojen ikisuosikki Reijo Taipale menehtyi huhtikuussa sairastettuaan pitkään. Hän oli kuollessaan 79-vuotias. Taipale saateltiin haudan lepoon perheen kesken, ja nyt lokakuussa tangolegenda on saanut viimeiselle leposijalleen kauniin hautakiven.


Reijo Taipale sai kauniin hautakiven - Anita-lesken suunnittelemaa kiveä koristavat ikoniset laulunsanat

iltalehti 09:45 07.10

Huhtikuussa kuolleen iskelmätähden hautakivi on nyt asetettu hautakummulle. Tanssilavojen ikisuosikki Reijo Taipale menehtyi huhtikuussa sairastettuaan pitkään. Hän oli kuollessaan 79-vuotias. Taipale saateltiin haudan lepoon perheen kesken, ja nyt lokakuussa tangolegenda on saanut viimeiselle leposijalleen kauniin hautakiven.


Miltä Vares-kirja kuulostaa turuksi? Kirjailija Reijo Mäki kertoo saaneensa hyvät naurut

iltalehti 21:24 04.10

Kirjailija Reijo Mäki tunnetaan yksityisetsivä Jussi Vareksen käänteistä kertovista kirjoista. Uusi Vares-elokuvakäsikirjoitus on työn alla, mutta elokuviin liittyy monimutkaisia kuvioita, Mäki kertoo. Dekkarikirjailija Reijo Mäki kohottaa kuohuviinilasin turuntaja Kari Suomen kanssa. Kaksikko juhlistaa Turun kirjamessuilla erikoislaatuista tilannetta. Mäen ensimmäinen Vares-romaani, vuonna 1986 julkaistu Moukanpeli, on käännetty Turun murteelle. Käännöksen nimi on Vareksenpoika piffa. Kirjassa nuori yksityisetsivä Jussi Vares jahtaa halki Euroopan huijareita, jotka eivät koskaan myönnä häviävänsä.


Ihka ensimmäisen Vares-dekkarin voi nyt lukea myös Turun murteella – kirjailija Reijo Mäki paljastaa, miten ennennäkemätön idea sai alkunsa

iltasanomat 19:07 04.10

Reijo Mäen ensimmäinen Vares-dekkari, Moukanpeli, käännettiin Turun murteelle. Vareksenpoika piffa -nimeä kantava teos julkaistiin tänään.


Reijo Ruokasen kolumni: Yksinkertainen ratkaisu ilmastonmuutokseen

iltasanomat 08:08 03.10

He, jotka vaativat talouskasvun kieltämistä ratkaisuna ilmastonmuutokseen, tarjoavat yksinkertaista ratkaisua monimutkaiseen ongelmaan, kirjoittaa Reijo Ruokanen.


Pasilassa oli vain kaksi maatilaa ja suopohjainen järvi – sitten nousi villi puutaloalue, futuristinen Itä-Pasila ja pian Suomen vilkkain asemakeskus

yle 12:02 01.10

Miten Pasilasta tuli Pasila? Itä- ja Länsi-Pasilaa suunnitelleet arkkitehdit Reijo Jallinoja ja Matti Visanti arvioivat, missä onnistuttiin ja missä ei.


Reijo Ruokasen kolumni: Ikäviä tosiasioita pilatusta koulusta

iltasanomat 08:08 26.09

Suomen kouluissa tehdään iloisesti mutta vakavasti töitä sen eteen, että oppilailla olisi mahdollisuus kasvaa osaaviksi aikuisiksi ja hyviksi ihmisiksi.


Artisti Waldo, 52, sydänoperaatioon: ”Isäni Hessu Reijonen kuoli saman ikäisenä”

iltalehti 06:29 21.09

Artisti Waldo ihmetteli loputonta väsymystään, kunnes syy selvisi. Hänen suonissaan oli jopa 70-prosenttisia tukoksia. Legendaarisen manageri Hessu Reijosen muusikkopoika Waldo, 52, on tuntenut jo pidemmän aikaa syvää väsymystä. – Väsymys on ollut jatkuvaa ja sellaista, joka ei nukkumalla lähde pois, hän kertoo.


Muusikko Waldo, 52, sydänoperaatioon: ”Isäni Hessu Reijonen kuoli saman ikäisenä”

iltalehti 06:29 21.09

Muusikko Waldo ihmetteli loputonta väsymystään, kunnes syy selvisi. Hänen suonissaan oli jopa 70-prosenttisia tukoksia. Legendaarisen manageri Hessu Reijosen muusikkopoika Waldo, 52, on tuntenut jo pidemmän aikaa syvää väsymystä. – Väsymys on ollut jatkuvaa ja sellaista, joka ei nukkumalla lähde pois, hän kertoo.


Reijo Ruokasen kolumni: Ratkaisu hoitajapulmaan

iltasanomat 08:08 19.09

Hurrasin Krista Kiurulle, kun hän ilmoitti ennen vaaleja, että hoitajamitoituksen nostaminen tasolle 0,7 on muutaman tunnin työ, kirjoittaa Reijo Ruokanen.


Waldo's Peoplen Marko Reijonen kasvoi julkkisten keskellä – David Hasselhoff vei ulos roskapussin, ja Ronn Moss auttoi surun hetkellä

yle 20:04 18.09

Pitkän linjan eurodance-tähti kertoi Puoli seitsemän -ohjelmassa valmistautuvansa sepelvaltimoiden pallolaajennukseen.


Waldo's People:n Marko Reijonen kasvoi julkkisten keskellä – David Hasselhoff vei ulos roskapussin, ja Ronn Moss auttoi surun hetkellä

yle 20:04 18.09

Pitkän linjan eurodance-tähti kertoi Puoli seitsemän -ohjelmassa valmistautuvansa sepelvaltimoiden pallolaajennukseen.


Sukupolvenvaihdos hiihtokeskuksessa: Iso-Ylläs siirtyy isiltä pojille

yle 09:19 16.09

Reijo Riilan ja Osmo Virranniemen pojat Mikko Riila ja Mikko Virranniemi ottavat yrityksen vastuulleen.


Reijo Ruokasen kolumni: Laitetaan sille aasinhattu naulalla päähän

iltasanomat 08:08 12.09

Poliitikon pitää kerätä marjat sieltä, mistä ne helpoimmin irtoavat, mutta silti sitä aina hämmästyy, kirjoittaa Reijo Ruokanen.


Reijo Ruokasen kolumni: Hölmöin kommentti Malisen palkasta

iltasanomat 08:08 05.09

Postin tulos on pysynyt plussalla markkinan muutoksesta huolimatta, ja vuosina 2014–2019 se on maksanut valtiolle osinkoa 146,4 miljoonaa euroa. Asiakkaat ovat kuitenkin olleet kriittisiä.


Reijo Salminen liikuttui muistellessaan ystäväänsä Jukka Virtasta: ”Nyt tuli sitten se viimeinen sana”

iltasanomat 19:23 02.09

Tv-kasvo Reijo Salmisen ja viihdemies Jukka Virtasen ystävyys kantoi vuosikymmenten yli.


hirmutaklaus päätti pelin

Hot topics