Suomalaismaalivahdin kova työ palkittiin - nousi englantilaisjoukkueensa ykköseksi iltalehti 00:31 14.03

Readingin maalivahti Anssi Jaakkola täytti tiistaina 31 vuotta. Anssi Jaakkola tarttui tilaisuuteen ja nousi Readingin ykkösmaalivahdiksi. Seura taistelee paikastaan Mestaruussarjassa. Jaakkola on pelannut kolme ottelua peräkkäin. Jaakkola heitettiin aikoinaan leijonien kitaan. Hän ei ollut valmis kohtaamaan Ruotsia Råsundalla. Hän vietti syntymäpäiviään Molineux Groundilla Mestaruussarjaa johtavan Wolverhamptonin vieraana.


”Sariinia ja VX:ää vaarallisempi” - tällainen on hermomyrkky novitshok, joka vei venäläisen ex-agentin koomaan iltalehti 08:28 13.03

Osa novitshok-hermomyrkyistä on kehitetty sellaisiksi, että vastalääkkeet eivät vaikuta niihin. Altistumisoireet ovat kammottavat. Venäjän ex-agentin murhayrityksessä Britanniassa käytettyä novitshok-nimistä hermomyrkkyä on kuvailtu erääksi maailman tappavimmista hermomyrkyistä. - Se on vaarallisempi ja kehittyneempi hermomyrkky kuin sariini tai VX, ja se on vaikeampi tunnistaa. Se aiheuttaa sydämen toiminnan hidastumisen ja estää hengittämisen, mikä johtaa tukehtumiskuolemaan, professori Gary Stephens Readingin yliopiston farmakologian laitokselta kertoi Independent-lehden ja BBC:n mukaan.


Suomalaisvahti piti nollan - Englannin cupissa tehtiin hidastuskuvahistoriaa iltalehti 00:26 17.01

Anssi Jaakkola oli yksi joukkueensa sankareista, kun Reading tiputti Stevenagen Englannin cupista. Suomalaisvahti piti nollan Readingin 3-0-kotivoitossa. Vielä suurempi sankari oli kuitenkin hattutempun viimeistellyt islantilaiskärki Jón Dadi Bödvarsson, joka viimeisteli avausosuman joukkueen ensimmäisellä laukauksella kohti vastustajan maalia. Toisella jaksolla kotijoukkue joutui vaihtamaan kakkospeliasun, koska tuomarilla oli vaikeuksia erottaa joukkueita. Se ei kuitenkaan hidastanut Jón Dadin vauhtia, joka sinetöi loppunumerot Chris Gunterin hienosta keskityksestä.


Uutiset