Jukka Rautakorpi on saanut niskaansa rankkaa kritiikkiä – Se satuttaa silloin, kun jutuissa ei ole totta edes nimeksi: ”Eihän kukaan halua, että sontaa kirjoitetaan” iltalehti 10:55 20.04

Tapparan päävalmentaja oli huojentunut, kun kauden viimeinen kamppailu päättyi voittoon jatkoajalla. Tapparan slovakkihyökkääjä Tomas Zaborskyn maali 1. jatkoerässä ajassa 75,11 oli pronssin arvoinen. Tappara kaatoi HIFK:n 3–2.


Sihvoselta tiukka kannanotto jääkiekon tuomaripurkaukseen: "Hetki on totaalisen väärä" MTV 06:02 17.04

Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi antoi palaa videotuomaroinnista joukkueensa tappioon päättyneiden SM-liigan välierien jälkeen. MTV Urheilun asiantuntijan Petteri Sihvosen mukaan suomalaisella jääkiekkoväellä on asiassa miettimisen paikka.


Tapparalta hylättiin tasoitusmaali – Jukka Rautakorpi kritisoi tilannehuonetta: "Tästä häviää aitous, menee kohta insinöörien touhuksi" MTV 22:41 15.04

Tampereen Tapparan kausi jatkuu pronssiottelussa, kun HPK eteni finaaleihin otteluvoitoin 4-2. Kuudennen välieräottelun jälkeen Jukka Rautakorpi avasi sanaisen arkkunsa. 


Tapparan finaaliputki katkesi, Jukka Rautakorpi meuhkasi tuomareista – ”Systeemin luoneiden päättäjien pitää kantaa nyt vastuunsa” iltasanomat 22:32 15.04

Tapparan päävalmentajan Jukka Rautakorven sisällä myllersi rajusti seitsemännen peräkkäisen finaalipaikan karattua käsistä.


Kaksi hylättyä maalia: Tappara-valmentaja Rautakorpi ripitti tuomareita hallin uumenissa - ”Rönnin mielestä nämä ovat kaksi parasta tuomaria” iltalehti 22:08 15.04

Ratkaisevan välierätappion kärsinyt Tapparan päävalmentaja ei sulattanut toista hylkäystuomiota. Pronssiotteluun tipahtaneen Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi oli ottelun jälkeen ylpeä joukkueestaan. Tuomaritoiminta jätti kuitenkin toisen hylätyn maalin osalta huonon maun päävalmentajan suuhun. Valtteri Kemiläinen näytti tekevän 3–3-tasoituksen jo kolmannen erän alkumetreillä, mutta maali hylättiin – jo toinen hylätty maali samassa ottelussa. –?Mielestäni se Järvisen kontakti oli hakemalla haettu. Jääkiekko on mennyt vähän tämmöiseksi tekniseksi tänä päivänä. Tämä on tätä päivää. Käsimaalissa ei ollut mitään epäselvää, lateli toiseen tuomioon tyytymätön Rautakorpi.


Rautakorpi suomi kovin sanoin tuomareita ja järjestelmää: "Rönnin mielestä nämä ovat kaksi Suomen parasta tuomaria ja sitä täytyy kyllä ihmetellä" jatkoaika.com 21:52 15.04

Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi antoi täyslaidallisen tuomaritoiminnalle ja erityisesti sitä tukevalle videojärjestelmälle HPK:lle hävityn välieräsarjan jälkeen.


"Lyötiin kaveri päätyseinään" ? Tappiosta huolimatta Jukka Rautakorpi uskoo omiinsa jatkoaika.com 22:01 13.04

Tappara oli viidennessä välierässä pelillisesti HPK:ta edellä etenkin kaksi viimeistä erää. Tapparan luotsi Jukka Rautakorpi harmitteli joukkueensa jäähysumaa ottelun alussa, minkä vuoksi voitto luisui kirvesrintojen käsistä.


Tappara-valmentaja Jukka Rautakorpi tiuski lehdistötilaisuudessa - kohteena Ylen toimittaja: ”Jos kävisit katsomassa pelejä” iltalehti 20:58 13.04

Päävalmentaja Jukka Rautakorpi sanoi Tapparalla olevan edessä kasvun paikka. Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi asteli tutun vakavailmeisenä toimittajajoukon eteen lauantaina Hakametsän jäähallin pelaajakäytävällä. HPK oli juuri voittanut kutkuttavan viidennen välierän 3–2 ja vienyt sarjan katkolle ensi maanantaiksi Rinkelinmäelle. Ottelu ratkesi heti alkutekijöissä: HPK johti reilun kahdeksan minuutin jälkeen 3–1. Miksi? Tappara otti kolme jäähyä ja HPK rankaisi jokaisella kerralla.


HPK riemuitsi villisti Hakametsän kirouksen murtamista, Tappara-luotsi Rautakorpi manasi kevyitä jäähyjä: "Kaveri pääsi vähän halvasti johtoon" yle 20:38 13.04

Tappara-luotsi Jukka Rautakorpi manasi kevyitä jäähyjä, jotka maksoivat tamperelaisille kolme maalia.


Tappara on saanut tehtyä Emil Larmin taakse koko kaudella vain viisi maalia – ryöstääkö HPK:n tähtivahti tänään Kirvesrinnat? iltalehti 13:11 09.04

Liigan välierät ovat edenneet Tapparan ja HPK:n kolmanteen taistoon. Ankarasta Hakametsäkammostaan huolimatta HPK:lla on tänään realistiset mahdollisuudet ryöstää sarjan kotietu itselleen. Tapparan ja HPK:n kolmannen kohtaamisen avainkysymyksiksi nousevat tänään maalivahtipeli ja ottelun henkiset asetelmat. Sarjan henkiset asetelmat muuttuivat viimeksi Hämeenlinnassa kertaheitolla, kun HPK suorastaan jyräsi Tapparan. Jos HPK:n nuori joukkue jotain tarvitsi, niin juuri sitä - valtavaa itseluottamusboostia. HPK muuttui takaa-ajajasta saalistajaksi ja Tapparalle tuli paljon aikaisempaa enemmän hävittävää. Tapparan valmentaja Jukka Rautakorpi ei aina ole ollut parhaimmillaan henkisen puolen psyykkaustaidoillaan ja tähän rakoon HPK voi tänään iskeä. En hirveästi yllättyisi, jos HPK olisi tänään "valmiimpi" peliin.


Näkökulma: Jukka Rautakorpi näkee painajaisia Rinkelinmäen oranssista läpsytinhelvetistä MTV 07:01 07.04

Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi sai maistaa samaa lääkettä, jota hän antoi itse HPK:lle SM-liigan ensimmäisessä välieräottelussa. MTV Urheilun Marko Leppänen arvioi, että Rinkelinmäen läpsyttimillä marinoidusta painekattilasta tulee vielä iso riesa Tapparalle.


Jukka Rautakorpi oli tyytymätön Tapparan tappioon – "Ei voi olla sellaista valmentajaa" MTV 21:25 06.04

HPK tasoitti välieräsarjan Tampereen Tapparaa vastaan, kun se kukisti kirvesrinnat 4-1-lukemin. Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi ei ollut ottelun jälkeen tyytyväinen.


Tappara-luotsi kehui välieränäytöstä – Kuusela lähestyy lyömättömänä pidettyä liigaennätystä yle 23:30 04.04

Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi kehui ottelun tasoa.


Näkemys: Rautakorpi päivitti pelikirjaansa ja hioi Tapparalle ilmeen, joka voi yllättää jatkoaika.com 08:00 04.04

Liigan kestomenestyjäksi profiloitunut Tappara metsästää jo seitsemättä perättäistä finaalipaikkaansa, mutta tänä keväänä joukkue pyrkii saavuttamaan tavoitteensa aiemmista kausista poikkeavin keinoin.


Jukka Rautakorpi poltti hihansa – antoi sapiskaa päätuomarille: ”Siinä sai hyppiä päälle” iltalehti 22:02 25.03

Tappara-valmentaja Jukka Rautakorpi ei ollut tyytyväinen Lukko-ottelun tuomarilinjaan. Tampereen pelin toinen päätuomari Mikko Kaukokari sai nuhteet Tapparan päävalmentajalta Jukka Rautakorvelta. Kokenutta luotsia kismittivät loppuhetket ja Toni Utuselle tuomittu toisen erän kaksiminuuttinen. – Säännöt olivat erilaiset meille kuin kaverille. Aikamoiset viidakot lait olivat lopussa, siinä sai hyppiä päälle ja sitoa. Säännöt eivät olleet missään nimessä samat kuin pelin alussa, Rautakorpi sanoi ja kohdisti sanansa nimenomaan Kaukokarille eikä Antti Bomanille.


Rautakorvelta moitteita omille, Virralta tuomareille ? "Vihkoon meni" jatkoaika.com 08:02 23.03

Tapparan käskijä Jukka Rautakorpi oli puolivälierien avausottelun jälkeen rauhallisin mielin, vaikka ei täysin tyytyväinen omien otteisiin ollutkaan. Lukon päävalmentaja Pekka Virta sen sijaan toivoi jatkossa tasapuolista tuomarilinjaa.


Näkemys: Tappara oli runkosarjan toiseksi paras joukkue, mutta mestaruuteen ei usko kukaan jatkoaika.com 07:00 22.03

Jukka Rautakorpi on menestynyt valmentaja, mutta toistuvat finaalitappiot syövät uskottavuutta. Tappara ei vaikuta mestarikandidaatilta runkosarjan kakkossijastaan huolimatta.


Jukka Rautakorpi nosti esiin SM-liigan sähköpostirallin: ”Niissä pelataan pari päivää, tuliko maalia vai ei” iltasanomat 21:49 27.02

Rautakorven mielestä Tapparan hylätty maali olisi pitänyt hyväksyä.


Tapparan Moilaselle aivotärähdys ? Rautakorpi: "Vähän samanlainen kuin Mäntylän tilanne" jatkoaika.com 21:36 22.01

Tappara oli tänään selvästi kuopiolaisvastustajaansa edellä, kun kirvesrinnat veivät KalPasta voiton lukemin 4?1. Tapparan käskijä Jukka Rautakorpi oli omiensa esitykseen tyytyväinen, mutta harmitteli tuoreen maailmanmestarin Sami Moilasen loukkaantumista.


Rautakorpi juhli ennen peliä – Kärpät pelin jälkeen jatkoaika.com 21:57 28.12

Kärpät ei antanut Jukka Rautakorven juhlapelissä armoa kirvesrinnoille vaan pisteet lähtivät kohti pohjoista tylyin 1-5-lukemin. Illan ykköstähtenä hääri tehot 1-2 iskenyt puolustaja Jani Hakanpää.


Uutiset