Lukko toipui JYPin avausmaalista – Janne Keränen raumalaisten sankari iltasanomat 19:27 16.03

Lukko on voiton päässä puolivälieristä.


Lukon Janne Keränen luottavaisena pudotuspelisarjaan JYPiä vastaan: "Olemme heitä paremmin liikkuva joukkue" jatkoaika.com 08:00 15.03

Voitto Ilveksestä ei riittänyt nostamaan Lukkoa kuuden joukkoon. Raumalaisten pudotuspelit käynnistyvätkin jo lauantaina torstaina huilannutta JYPiä vastaan.


Lukko tyly vieras Hakametsässä jatkoaika.com 22:18 14.03

Lukko varmisti runkosarjan seitsemännen sijansa kaatamalla Ilveksen Hakametsässä 2-5-lukemin. Raumalaisten voiton takuumiehinä häärivät kaksi osumaa iskenyt Harri Liedes sekä tehot 1+1 iskenyt ja voitto-osumasta vastannut Tarmo Reunanen.


Neljän vuoden kirous päättyi ? Virran puolen tunnin kyykytys kaatoi JYPin jatkoaika.com 20:54 26.02

JYPin terävä alku ei riittänyt Lukkoa vastaan, vaan Lukko haki vakuuttavalla vieraspelaamisella täydet pisteet. Loppulukemat kirjattiin 6?3 raumalaisten hyväksi.


Myös Heljanko nollasi Lukon ? Kuusela syötteli raumalaisten limbolle jatkoa jatkoaika.com 21:24 24.01

Liigakierroksen ainoassa ottelussa Hakametsässä kohtasivat Tappara ja Lukko. Tiukassa kamppailussa jaettiin rangaistuksia molempiin suuntiin, mutta kiekko ei löytänyt tietään kuin toisen joukkueen verkkoon.


Lukko HIFK:n takana: "En ole tyytyväinen pelin juoksuun" uusisuomi 22:23 17.01

Rauman Lukko oli vielä 40 minuutin jälkeen kiinni täydessä pistepotissa jääkiekon SM-liigassa HIFK:ta vastaan, mutta päätöserä mursi raumalaisten haaveet voitosta ja mukaan Helsingistä lähti vain yksi piste.


Uutiset