Ulkoministeri Soini kommentoi Irlannin aborttiäänestystä ”Likaisen veden lähde. Voi näyttää hyvältä, mutta maistuu pahalta” iltalehti 21:44 27.05

Aborttia vastustava Suomen ulkoministeri Timo Soini (sin) kommentoi sunnuntaina blogissaan Irlannin kansanäänestystä maan tiukan aborttilainsäädännön kumoamiseksi. Irlantilaiset äänestivät perjantaina Euroopan tiukimmaksi kuvatun aborttilainsäädännön kumoamisen puolesta. Peräti kaksi kolmasosaa äänestäjistä kannatti lopulta lain kumoamista. Maan aiemman aborttilainsäädännön mukaan nainen on voinut keskeyttää raskauden vain siinä tapauksessa, että raskaus on uhannut hänen henkeään. Esimerkiksi insestistä tai raiskauksesta raskaaksi tulleella tytöllä tai naisella ei ole ollut oikeutta aborttiin.


Kiista raiskatun 10-vuotiaan oikeudesta tehdä abortti ratkesi Argentiinassa - tyttö viidennellä kuulla raskaana iltalehti 22:23 25.05

Konservatiivisen provinssin kuvernööri joutui taipumaan korkeimman oikeuden tahtoon. Argentiinaa on viime päivinä järkyttänyt 10-vuotiaan raskaana olevan tytön tapaus. Tyttö joutui hiljattain sairaalaan vatsakipujen takia, ja sairaalassa havaittiin, että hän odotti lasta. Raskaus oli edennyt jo 19. viikolle. Kävi ilmi, että tytön isäpuoli oli raiskannut hänet useita kertoja.


Raskauden piti keskeytyä 95 prosentin varmuudella - nyt Hilda, 2, jonka elämälle lääkärit eivät antaneet mitään toivoa, nauttii kesästä hiekkarannalla iltalehti 11:40 22.05

Saara Tolonen on kiitollinen äiti. Hänen tyttärensä, joka syntyi kesäkuussa 2016, kokee kolmannen kesänsä, vaikka ensimmäisenkin piti ensiarvioiden mukaan päättyä muutamaan päivään. Hildalla, Tolosen pian kaksivuotiaalla tyttärellä, on kromosomihäiriö trisomia 18. Sairauden toinen nimi on Edwardsin oireyhtymä. Tällaiset lapset ovat vaikeasti kehitysvammaisia, ja ensimmäisen elinvuotensa aikana jopa 90 prosenttia lapsista kuolee. Jo syntymä on epätodennäköistä, sillä raskaus keskeytyy 95 prosentin todennäköisyydellä. - Hilda on näiden tilastojen valossa poikkeavuus, harvinainen tapaus, joka on saavuttanut ennusteista huolimatta lähes kahden vuoden iän, Saara Tolonen kirjoittaa blogissaan.


Zara Tindall edusti serkkunsa häissä viimeisillään raskaana - katso kuvat iltalehti 15:27 19.05

Kenttäratsastaja Zara Tindall os. Phillips edusti häissä yhdessä puolisonsa Mike Tindallin kanssa. Zara Tindall ja Mike Tindall saapuivat häihin hymyillen. Pariskunnan lasta odotetaan saapuvaksi hyvin pian. Mike Tindall tuki vaimoaan prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä. Zara Tindallilla oli jalassaan korkeat korot ja yllään takkimekko. Tindallit odottavat toista lastaan, Mia -tytär syntyi vuonna 2014. Vuonna 2016 pariskunta odotti toista lastaan, mutta raskaus päättyi keskenmenoon. Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä Zara Tindall edusti upeana. Puoliso tuki Tindallia vihkimisen aikana.


Pippa Middleton hehkuu häissä vaaleanvihreissään - raskausvatsaa ei vielä näy iltalehti 12:46 19.05

Vieraita saapuu Pyhän Yrjön kappeliin. Herttuatar Catherinen sisar Pippa Middleton, 34, saapui hymyilevänä vaaleanvihreissään hääkirkkoon. Luonnollisesti hän edustaa häissä puolisonsa James Matthewsin, 42, kanssa. Pippa ja James vihittiin vuosi sitten toukokuussa ja he odottavat esikoistaan. Raskausvatsaa ei kuitenkaan vielä juurikaan erota.


Rap-artisti Ludacriksen vaimo kertoo alkuvuoden keskenmenosta: ”Elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan” iltalehti 15:02 17.05

Ludacris, 40, on tunnettu rap-artisti ja näyttelijä. Hän on naimisissa Eudoxie Mbouguienguen kanssa. Rap-artisti Ludacriksen vaimo Eudoxie Mbouguiengue on kertonut tällä viikolla perhettä kohdanneesta menetyksestä. Hän sai keskenmenon, jonka seurauksena hänelle jouduttiin tekemään operaatio, jossa alkio poistettiin. Eudoxie kertoo asiasta Instagram-sivullaan. - Raskaus päättyi keskenmenoon, joka vaati leikkauksen, hän kirjoittaa, kerrottuaan, kuinka vuosi alkoi synkissä merkeissä.


Nanna Karalahti esittelee bikineissä upeaa raskausmahaansa: "Vielä kasvatellaan vatsaa" mtv 13:04 17.05

Julkisuudesta tuttu Nanna Karalahti julkaisi upean raskauskuvan.


Nanna Karalahti esittelee bikineissä upeaa vartaloaan: "Vielä kasvatellaan vatsaa" mtv 13:04 17.05

Julkisuudesta tuttu Nanna Karalahti julkaisi upean raskauskuvan.


Nanna Karalahti esittelee upeaa raskausmahaansa: "Vielä kasvatellaan vatsaa" mtv 13:04 17.05

Julkisuudesta tuttu Nanna Karalahti julkaisi upean raskauskuvan.


Näyttelijäkomistus julkaisi alastoman vaimonsa raskauskuvan – koskettava kirje mukana stara 15:30 16.05

Twilight-elokuvista tunnettu näyttelijätär Nikki Reed ja Vampyyripäiväkirjat-sarjan näyttelijäkomistus Ian Somerhalder


Sini Ariellin ensimmäinen äitienpäivä - vaikeuksien kautta iloon: ”Maailman paras fiilis olla äiti!” iltalehti 15:19 13.05

Sini Ariell heräsi äitienpäivän aamuna ihanaan yllätykseen. Pin up -mallina ja tatuointitaiteilijana tunnettu Sini Ariell viettää ensimmäistä äitienpäiväänsä. Hänen ja aviomies Stuart Bondsin Penny-tytär syntyi seitsemän ja puoli kuukautta sitten. Australiassa asuva Sini ei ole peitellyt kivistä tietään vanhemmuuteen. Hän on kertonut julkisuudessa niin lapsettomuusdiagnoosistaan kuin siitäkin, miten kaikesta huolimatta alkunsa saanut raskaus ajoi parisuhteen myllerrykseen. Ja kun lapsi vihdoin syntyi, äitiys ei ollut pelkkää ruusuilla tanssahtelua.


Sanna Marin suunnitteli tyttärelleen isoisoäitinsä nimeä, mutta ystävä vei sen nenän edestä: ”Se oli onni onnettomuudessa” iltalehti 13:31 12.05

Kansanedustaja Sanna Marinin ensimmäinen kuukausi äitinä oli rankka, kun pienenä syntynyt Emma-tytär söi koko ajan. Kun SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Sanna Marin oli tasan vuosi sitten lähdössä äitienpäivälounaalle oman äitinsä sekä miehensä Markus Räikkösen ja tämän vanhempien kanssa, hänelle tuli selittämätön tunne tehdä raskaustesti. - Olin tehnyt edellisen raskaustestin ennen vappua ja se oli negatiivinen. Mutta jostain syystä äitienpäivän aamuna minulle tuli fiilis, että voisin sittenkin olla raskaana. Markus lähti vielä erikseen kaupungille hakemaan testiä apteekista. Tein testin, ja olin raskaana, Marin muistelee viime kevättä.


Ensimmäinen raskaus toi Nanna Karalahdelle ulkonäköpaineita - avautuu videolla: ”Yhtäkkiä pömpöttääkin joka aamu” iltalehti 16:44 09.05

Toista lastaan odottava Nanna Karalahti suhtautuu nyt levollisemmin kehon kokemiin muutoksiin raskausaikana. Toista lastaan odottava Nanna Karalahti avautuu nyt videoblogissaan kokemistaan ulkonäköpaineista. Karalahti sanoo videolla lihoneensa raskauden aikana kymmenen kiloa. Se tuo paineita, vaikkakin hän toteaa, että tuskin lähipiiri pitää häntä nyt rumempana ihmisenä kilojen vuoksi.


Mitä hehkua! Hollywoodin supertähtien upeat raskaustyylit mtv 08:07 05.05

Los Angelesin supertähtien keskuudessa on jälleen säväyttävien raskaustyylien aika.


Näyttelijä Eva Longoria avautuu raskausajan haasteista: "Olen nukkunut koko päivän" mtv 18:16 02.05

Raskaus on muuttanut Eva Longorian rutiineja.


Nanna Karalahti julkaisi kuvan paljaasta raskausvatsastaan – uskomattoman timmi vartalo! mtv 10:23 27.04

Fitness-tähti ja bloggaaja Nanna Karalahti todistaa tuoreella Instagram-kuvallaan olevansa huikean timmissä kunnossa, vaikka hänen raskautensa on edennyt jo pitkälle.


Upea ilmestys! Nanna Karalahti julkaisi kuvan pyöristyvästä vatsastaan mtv 18:01 25.04

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti ja fitness-kaunotar Nanna Karalahti odottavat toista lastaan. Nanna hehkuuu raskausonnea tuoreessa Instagram-kuvassaan.


Kate Hudson esitteli raskausvatsansa bikineissä: ”Erilainen bikinivartalo tekeillä” stara 16:30 23.04

Näyttelijäkaunotar Kate Hudson tunnetaan monista romanttisista komedioista, joista todella suosituiksi


Maria Veitola muistelee kirjassaan rankkaa raskausaikaa - luultiin vatsan takia myymälävarkaaksi iltalehti 14:24 22.04

Toimittaja kertoo Veitola-kirjassaan, että häntä pyydettiin raskaana ollessaan näyttämään, mitä takin alla on. Toimittaja Maria Veitola avautuu Veitola-uutuuskirjassaan raskausajastaan. Veitolalla on vuonna vuonna 2012 syntynyt Taisto-poika avomiehensä kanssa. Enbuske Veitola Salminen -ohjelmastakin tuttu tv-kasvo oli 39-vuotias saadessaan lapsen. Hän kertoo kirjassa, että raskausaikana häntä epäiltiin myymälävarkaaksi.


Raskaana oleva Pippa Middleton kuvattiin hiljattain pyöräilemästä - vauvavatsa ei näkynyt vielä iltalehti 13:14 22.04

Herttuatar Catherinen pikkusisko Pippa saa lokakuussa ensimmäisen lapsensa aviomies James Matthewsin kanssa, kertoo The Sun. The Sun kertoi tänään sunnuntaina, että Pippa Middleton, 34, ja aviomies James Matthews, 42, saavat ensimmäisen lapsensa. Lehden mukaan avioparin perhe kasvaa lokakuussa ja Pippan raskaus on nyt edennyt 12. raskausviikon yli. Pippa on viime aikoina nähty harvakseltaan julkisuudessa. Huhtikuun alussa hänet kuvattiin kävelemässä polkupyörälleen. Pippa piti huolta turvallisuudesta, sillä hänellä oli pyöräilykypärä päässään jo ennen kuin hän nousi satulaan. Pippa oli pukeutunut rennosti farkkuihin ja harmaaseen talvitakkiin. Vauvavatsa ei ollut vielä näkyvissä.


- ”Toivoo aiheutti poliittisen kriisin kariutuminen aiheutti LeBron James vei liigan finaalin töppäilyt nelivuotiaan paljastumassa karu repäisi hallituksen

Uutiset