Koronan sairastanut TIS-Vilma joutui synnyttämään yksin – muistelee nyt kokemusta: ”Elämän pelottavin hetki”

iltalehti 12:58 03.06

Pienen tyttövauvan äiti kertoo Youtube-videollaan erikoisesta synnytyksestään. Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu pariskunta Vilma ja Juuso toivottivat hiljattain tervetulleeksi ensimmäisen lapsensa. Parin odotusaika oli haastava, sillä sekä Vilma että Juuso sairastivat keväällä koronavirustartunnan. Tartuntariskin vuoksi Vilma päätyi synnyttämään yksin eristyksessä. Tuoreella Youtube-videollaan Vilma kertoo, miten raskasta hänen oli synnyttää ilman kumppaninsa tukea.


Rajussa ulosajossa selkänsä murtanut Sophia Flörsch jahtaa unelmaansa ennakkoluuloja kumoten – "Ihmiset sanovat, etten tule pärjäämään"

MTV 12:48 03.06

Marraskuussa 2018 rajussa kolarissa selkänsä murtanut Sophia Flörsch jahtaa unelmaansa häneen kohdistuneista ennakkoluuloista huolimatta. Loukkaantumisesta kuntoutuminen on tuonut vain lisää motivaatiota.


Krista Siegfrids MTV Uutisille iloisesta raskausuutisestaan: "Vauva syntyy jo syksyllä"

mtv 12:40 03.06

Talent-tuomari ja laulaja Krista Siegfrids kertoi MTV uutisille, että hänen laskettuaikansa on syksyllä. 


Raskaana olevan Krista Siegfridsin some täyttyi kommenteista – julkkikset riensivät onnittelemaan: "Mikä ihana uutinen!"

mtv 11:36 03.06

Krista Siegfrids paljasti Instagram-tilillään olevansa raskaana.


Krista Siegfrids on raskaana – kertoo ilouutisen somessa: ”Hollantilais-suomalainen vauva on jo matkalla”

iltasanomat 10:59 03.06

Krista Siegfrids on raskaana.


Krista Siegfridsin ja hollantilaisrakkaan jättiyllätys: Vauva tulossa!

mtv 10:42 03.06

Krista Siegfrids ilmoittaa raskaudestaan Instagram-tilillään.


Krista Siegfrids ja hollantilaisrakkaan jättiyllätys: Vauva tulossa!

mtv 10:42 03.06

Krista Siegfrids ilmoittaa raskaudestaan Instagram-tilillään.


13-vuotias poika murhasi 4-vuotiaan pikkusiskonsa – illan dokumentti paljastaa äidin tuskan

iltasanomat 07:55 03.06

Tv-kanava esittää illalla raskaan dokumentin perheestä, jossa perheen 13-vuotias poika murhasi 4-vuotiaan siskonsa. Sekä poika että äiti puhuvat nyt tragediasta.


Minä vuonna Mika Salo ajoi F1-sarjassa Ferraria? Pelaa keskiviikon 10 kysymystä!

iltalehti 06:00 03.06

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Kuka suomalainen olympiaurheilija on syntynyt 29. marraskuuta 1999 Nashvillessa? 2) Mikä Suomen ennätys on Sisko Hanhijoen nimissä?


F1-kisapomolta karmea lausunto: GP ajetaan yleisölle – maasta paennut Bernie Ecclestone ja tuoreet luvut kertovat järkyttävästä tilanteesta

MTV 13:18 02.06

Alustavan F1-kalenterin mukaan marraskuussa ajettavaksi tarkoitettu Brasilian GP kisataan yleisön edessä, vakuuttaa kisajärjestäjä Tamas Rohonyi talouslehti Forbesin haastattelussa. Samaan aikaan maan koronaviruskuolemien määrä jatkaa hurjissa lukemissa.


Käänne oikeudessa: Kirjailija Ari Mennander myönsi raskaat talousrikokset – ”olihan se yllättävää”

iltalehti 12:47 02.06

Media-alan yrittäjän Ari Mennanderin laajoja talousrikosepäilyjä käsiteltiin maanantaina Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Tuomio annetaan ensi viikolla. Urheilutoimittaja ja tietokirjailija Ari Mennander, 55, vastasi maanantaina Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa Raaseporissa raskaisiin talousrikossyytteisiin. Media-alan yrittäjä ei saapunut oikeussaliin itse, vaan osallistui käsittelyyn videoyhteyden välityksellä. Näin toimivat myös syyttäjä ja puolustusasianajaja.


Kirsi Westerlund kuoli 50-vuotiaana juuri ennen tyttären yo-juhlia - koskettavassa kuvassa Bella poseeraa äitinsä missituolilla

iltalehti 12:01 02.06

Westerlundien tytär pääsi ylioppilaaksi viime lauantaina, vain muutamia päiviä Kirsi-äidin menehtymisen jälkeen. Westerlundien perheessä on eletty murheen täyttämää aikaa. Vuoden 1992 Miss Suomi Kirsi Westerlund (os. Syrjänen) kuoli viime tiistaina syöpätaistelun jälkeen. Kirsi oli kuollessaan vain 50-vuotias. Pitkän avioliiton päättyminen puolison kuolemaan on ollut laulaja Kurre Westerlundille ja perheen lapsille äärimmäisen raskasta. Poismeno tapahtui samalla viikolla, jolloin lauantaina oli tarkoitus juhlia Bella-tyttären lakkiaisia.


Kirsi Westerlund kuoli 50-vuotiaana juuri ennen tyttären yo-juhlia - leski Kurre Westerlund järjesti pienet juhlat surun keskellä

iltalehti 12:01 02.06

Westerlundien tytär pääsi ylioppilaaksi viime lauantaina, vain muutamia päiviä Kirsi-äidin menehtymisen jälkeen. Westerlundien perheessä on eletty murheen täyttämää aikaa. Vuoden 1992 Miss Suomi Kirsi Westerlund (os. Syrjänen) kuoli viime tiistaina syöpätaistelun jälkeen. Kirsi oli kuollessaan vain 50-vuotias. Pitkän avioliiton päättyminen puolison kuolemaan on ollut laulaja Kurre Westerlundille ja perheen lapsille äärimmäisen raskasta. Poismeno tapahtui samalla viikolla, jolloin lauantaina oli tarkoitus juhlia Bella-tyttären lakkiaisia. Nyt Kurre kertoo Iltalehdelle, että surun keskellä perhe päätti kuitenkin pitää pienimuotoiset juhlat.


Amin Asikainen arvioi Robert Heleniuksen MM-unelmaa – yksi selkeä toive: "Kun näkisi, että se pelaisi hyvin"

MTV 06:02 02.06

Nyrkkeilyn entinen keskisarjan Euroopan mestari Amin Asikainen pitää Robert Heleniuksen unelmaa MM-titteliottelusta realistisena, mutta näkee raskaan sarjan absoluuttisen kärjen olevan kuitenkin suomalaista askeleen edellä.


Toisenlaiset teiniäidit: Rajusti kiusattu Maikku vaihtoi koulua seitsemän kertaa - ”Mulla oli masennuksen oireita jo 11-vuotiaana”

iltalehti 22:26 01.06

Maikku on kohdannut elämässään runsaasti haasteita. Tämän illan Toisenlaiset teiniäidit -sarjan jaksossa nähdään 18-vuotias Maikku. Turussa äitinsä kanssa asuva nuori nainen on juuri valmistunut, ja odottaa esikoistaan. Maikku ei päätynyt raskaaksi vahingossa. Perheenlisäystä oli suunniteltu yhdessä hänen miehensä kanssa.


Ari Mennanderin raskaita talousrikosepäilyjä käsiteltiin oikeudessa – myöntää syytteet

iltasanomat 19:30 01.06

Talousrikoksista epäillyn Ari Mennanderin syytteitä käsiteltiin maanantaina Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Mennander esiintyi videoyhteyden välityksellä.


Kivessyöpään sairastunut Kristian Näkyvä, 29, taisteli läpi raskaiden hoitojen, nyt katse on suunnattu jo tulevaan – "En halua hätiköidä"

MTV 18:15 01.06

Suomalaispuolustaja Kristian Näkyvä sai helmikuussa kuulla sairastavansa kivessyöpää. Nyt noin neljä kuukautta myöhemmin kaikki tarvittavat hoidot ovat takana ja Näkyvä on voinut suunnata katseensa jo kohti tulevaa. 


Ciara hehkuu – esittelee paljasta raskausvatsaansa ylpeänä

stara 16:40 01.06

Näyttävä poptähti Ciara on musiikillisen uransa sijaan keskittynyt viime vuosina


Teemu Pukki nolostelee uransa alkuhetkiä – äiti lensi kerran kuussa tekemään kodin suursiivouksen

iltalehti 11:53 01.06

Teemu Pukki puhuu tuoreessa haastattelussa perhe-elämästään ja raskaasta kaudestaan. Teemu Pukki on viettänyt koronaviruspandemian aiheuttamaa taukoa jalkapallosta rauhallisissa merkissä. Ainoa pelikaveri on viime aikoina ollut perheen oma koira. – Olen leikkinyt koirani kanssa takapihalla. Se on ainoa kosketus palloon, joka minulla on tämän tauon aikana ollut. Haluan nähdä, mitä tämä tauko on tehnyt pallokosketukselleni, hän sanoo brittiläiselle Sky Sportsille.


United Brotherhoodin johtajalle tukku raskaita syytteitä

iltasanomat 10:57 01.06

Viranomaisten käsityksen mukaan Tero Holopainen on johtanut United Brotherhoodia yksin vuodesta 2016.


Hot topics