Tuoreet Katy Perryn rantakuvat lisäsivät vettä myllyyn raskaushuhuille - kiisti vauvauutiset jo keväällä

iltalehti 10:40 12.07

Tuoreet Katy Perryn ja Orlando Bloomin rantalomakuvat ovat lietsoneet jälleen raskaushuhut liikkeelle. Laulaja Katy Perry, 34, ja näyttelijä Orlando Bloomi, 42, kihlautuivat vuoden alussa. Siitä lähtien raskaushuhut ovat velloneet pariskunnan ympärillä. Kaksikon tuoreet lomakuvat Ranskasta ovat lisänneet vettä myllyyn. Rantakuvissa tarkkasilmäisten katseet ovat kiinnittyneet Perryn vatsanseutuun ja somessa spekuloidaan hänen odottavan esikoistaan.


Wellnessmalli-kilpailun sporttikaunottaret poseeraavat kesäisissä rantakuvissa – IL esittelee 10 finalistia

iltalehti 07:20 03.07

Entinen Fitnessmalli-kilpailu uudistui, kun ideologia ja nimi vaihdettiin Wellnessmalli-kilpailuksi. Suomessa ei valita enää parasta Fitnessmallia, vaan nyt kilpaillaan Wellnessmallin tittelistä. Kilpailun omistajat Anni Vallius ja Karoliina Koivisto kertovat, että tänä vuonna haetaan hyvät elämäntavat ja positiivisen ajattelumaailman omaavaa valovoimaista persoonaa, joka on rohkea ja loistava esikuva niin nuorille kuin vanhemmillekin.


Hollantia ja marraskuuhun lauantaina luvassa NHL-aamuraportti Haula Rafael Nadalin hulppeat Raisa Räisänen ei Ravivihje Pitkäveto Seinäjoki

Hot topics