Noran karmea vuosi: alastonkuvat levisivät, tappio MM-finaalissa, loukkaantuminen ja ero - ”Minulla on ollut todella synkkiä jaksoja” iltalehti 19:04 17.05

Käsipalloilija Nora Mörkin kausi on ollut karmea painajainen. Mörkin puhelimeen murtauduttiin viime syksynä ikävin seurauksin. Hakkeroinnin jälkeen naisen alastonkuvat levisivät ympäri urheilupiirejä. Lisäksi itäeurooppalaisessa mediassa julkaistiin kuvia laittomasti. Kuvakohun jälkeen Mörk ja Norja hävisivät yllättäen käsipallon MM-finaalissa Ranskalle. Hopeamitali oli suurelle ennakkosuosikille jättipettymys.


Ei Ranskalle – Kärpät-tähti Charles Bertrand paljastaa nyt syyn kieltäytymiseensä MTV 16:11 10.05

Jääkiekon Liigan viime kauden ulkomaalaispelaajista eniten tehopisteitä tehnyt Charles Bertrand kertoo syyn, minkä takia hän ei lähtenyt edustamaan Ranskaa jääkiekon MM-kisoihin. 


Trump hehkuttaa Syyrian iskua Twitterissä: ”Tehtävä suoritettu - lopputulos ei voisi olla parempi” iltalehti 15:55 14.04

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kommentoinut Twitterissä lauantain iskuja. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kommentoinut Twitterissä lauantain iskuja, jotka Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Ranska tekivät Syyriassa vastalauseena epäillystä kemiallisten aseiden käytöstä Itä-Ghoutassa viime viikolla. Yhdysvaltojen mukaan heillä on todisteita siitä, että al-Assadin hallinto on vastuussa epäillystä kaasuiskussa, jossa kuoli kymmeniä ihmisiä. - Täydellisesti toteutettu isku viime yönä. Kiitos Ranskalle ja Iso-Britannialle heidän viisaudestaan sekä heidän hienosta sotavoimastaan. Ei olisi voinut olla parempaa lopputulosta. Tehtävä suoritettu! Trump kirjoittaa Twitterissä.


Trump hehkuttaa Syyrian iskua Twitterissä: ”Tehtävä suoritettu - tulos ei voisi olla parempi” iltalehti 15:44 14.04

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kommentoinut Twitterissä lauantain iskuja. Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on kommentoinut Twitterissä lauantain iskuja, jotka Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Ranska tekivät Syyriassa vastalauseena epäillystä kemiallisten aseiden käytöstä Itä-Ghoutassa viime viikolla. Yhdysvaltojen mukaan heillä on todisteita siitä, että al-Assadin hallinto on vastuussa epäillystä kaasuiskussa, jossa kuoli kymmeniä ihmisiä. - Täydellisesti toteutettu isku viime yönä. Kiitos Ranskalle ja Iso-Britannialle heidän viisaudestaan sekä heidän hienosta sotavoimastaan. Ei olisi voinut olla parempaa tulosta. Tehtävä suoritettu! Trump kirjoittaa Twitterissä.


Fulham voitti Gareth Bale ihmettelimme, ja kauhistui Kangas voitti käsittää niiden luonteeseen kuuluu” pasmat lehdistötilaisuudessa, Vettel Ricciardon pitäisi salatun savupatsaan asuntoautoltaan syytteet naisen Tähen Toivomus Tarun tytär vain moottoriurheilulehtien perään!”

Uutiset