Esikoisensa synnyttänyt Janna julkaisi herkän kuvan: "Rakkaani"

mtv 14:33 20.09

Laulaja Janna hempeilee Instagram-postauksessaan. 


Tänään tv:ssä: Anne seurustelee nyt intiimisti WTC-tornien kanssa, mutta ihastuksia on ollut muitakin: Lietesäiliö, mitali ja laskettelurinne

iltalehti 05:31 11.09

Yhdeltä ihastuksen kohteelta, muodoiltaan ja väreiltään viehättävältä jyrsimeltä Anne ei saanut vastakaikua. Suomalainen Anne nousi puheenaiheeksi toissapäivänä, kun Iltalehti kertoi hänen intiimistä suhteestaan WTC-kaksoistorneihin. Tänään Tuukka Hoikkalan ohjaama, vain netissä katseltavissa ollut Rakkaani WTC -dokumentti esitetään myös perinteisen television puolella TV2:lla. Anne on objektiseksuaali, jonka rakkauden kohteet ovat ihmisten sijaan esineitä. Pitkäaikaisin suhde Annella on ollut juuri WTC-kaksoistorneihin, joihin hän ihastui 14-vuotiaana vuosi sen jälkeen, kun tornit tuhoutuivat terrori-iskussa vuonna 2001. Anne aloitti seurustelun vuonna 2013.


Yle: Suomalainen Anne seurustelee WTC-tornien kanssa - ”Suhteemme on seksuaalinen”

iltalehti 05:30 09.09

Anne alkoi seurustella WTC:n kanssa vuonna 2013, vaikka tornit tuhoutuivat jo vuonna 2001. Suomalainen Anne käy kumppaninsa kanssa saunassa, uimassa, piknikillä, kalassa, kylässä ja mitä milloinkin. Tuukka Hoikkalan Docstop-dokumenttiin Rakkaani WTC parisuhde on päätynyt, koska toinen osapuoli ei ole ihminen. Anne on rakastunut palavasti WTC-torneihin. Hän ihastui niihin 17 vuotta sitten ollessaan 14-vuotias. Kaksoistornit olivat tuhoutuneet terrori-iskussa vuotta aiemmin. Aluksi juuri se aiheutti Annessa ristiriitaisia tunteita.


Suosikkijuontaja Ella Kanninen julkaisi harvinaisen yhteiskuvan miehensä kanssa – ”Hyvää syntymäpäivää rakkaani!”

iltasanomat 14:58 31.08

Juontaja Ella Kanninen onnitteli miestään tämän syntymäpäivänä julkaisemalla rentoja rantakuvia Instagramissa.


Christoffer Strandbergin kesätyyli ihastuttaa - nettilöytö erottui massasta

iltalehti 19:48 19.07

Christoffer Strandberg edusti Porissa hyväntuulisena. Putouksestakin tunnettu näyttelijä Christoffer Strandberg tuli Porin kaupungin ja valtioneuvoston kanslian juhlavastaanotolle nettipuvussa suoraan Siuntiosta. – Asun Janne-rakkaani kanssa rivitalossa Siuntiossa, missä asuu myös perheeni. Siuntion rauhassa on kulunut jo puolitoista vuotta, en kadu muuttoa Helsingistä, mies kertoo värikkäässä asussaan.


Cristiano Ronaldo julkaisi kasan hulppeita kuvia suomalaismiehen miljoonaveneeltä – kuhertelee poreammeessa kihlattunsa kanssa: ”Rakkaani minun”

iltasanomat 21:02 26.06

Cristiano Ronaldo lomailee perheensä kanssa Rivieralla, Ranskassa.


Kimi Räikkönen ylistää Minttu-vaimoaan suloisessa kuvassa: "Rakkaani"

mtv 17:10 13.05

Formulatähti Kimi Räikkönen julkaisi vaimostaan ja heidän lapsistaan suloisen kuvan äitienpäivänä.


poliisi­auton keulaan Vantaalla

Hot topics