Tuli pääsi irti hoivakodissa Moskovassa, ainakin yhdeksän kuollut – uhrit liikunta­kyvyttömiä

iltasanomat 10:18 11.05

Rakennuksessa oli nelisenkymmentä ihmistä, kun tuli pääsi irti.


Paltamon Kontiomäen historiallisessa asemarakennuksessa tuhoisa tulipalo – katso video

yle 10:36 06.05

Tulipalon takia junaliikenne on Kontiomäessä keskeytetty toistaiseksi.


Yksi ihminen kuoli vanhan hirsitalon palossa Vöyrillä

iltasanomat 14:12 21.04

Yksi ihminen kuoli tulipalossa, joka syttyi asuinrakennuksessa Vöyrillä Pohjanmaalla tiistain vastaisena yönä.


Tuli tuhosi vanhan hirsitalon Vöyrillä – yksi kuoli

iltasanomat 07:53 21.04

Yksi ihminen on kuollut tulipalossa, joka syttyi asuinrakennuksessa Vöyrillä Pohjanmaalla tiistain vastaisena yönä, kertoo Pohjanmaan pelastuslaitos. Kuollut oli pelastuslaitoksen tietojen mukaan talon asukas.


Joku pani huvin vuoksi päreiksi partiolaisten kerhotilan Espoossa – ”Mitä ihmettä täällä on tapahtunut?”

iltasanomat 16:25 15.04

Kilossa lasten ja nuorten partiotoimintaa järjestetään kaupungin omistamassa rakennuksessa, joka on toistuvasti ilkivallan kohteena ja näyttää lähes autiolta.


Porvoon vanha musiikkiopiston talo tuhoutui tulipalossa aamulla

iltasanomat 11:15 08.04

Aamuyöllä syttynyt palo ehti tehdä tyhjässä rakennuksessa peruuttamatonta jälkeä.


Kookas omakotitalo paloi purkukuntoon Kuortaneella

iltasanomat 17:46 17.03

Rakennuksessa oli palon syttyessä kaksi asukasta, mutta he ehtivät naapurien varoitettua poistua ilman vammoja


Uusi taide- ja kulttuurikeskus Kalevan navetta avaa Seinäjoella – 130-vuotiaassa rakennuksessa soivat niin Sibelius-Akatemian flyygeli kuin opiston oikohöyläkin

yle 18:30 06.03

Suomesta ei ehkä löydy toista samanlaista taide- ja kulttuurikeskuksen toimintamallia. Entinen kansanedustaja Petri Pihlajaniemi on pelastanut useita yli satavuotiaita rakennuksia.


John Lennonin lapsuuden maisema on nykyään avoinna yleisölle – punainen portti vetänyt turisteja puoleensa jo monta vuosikymmentä

iltalehti 23:51 26.02

Kulttuurikohde avautui yleisölle. The Beatlesin lyriikoistakin tuttu Strawberry Field on nykyisin avoinna yleisölle - viimeksi sinne pääsi 70 vuotta sitten. Nyt paikka on remontoitu ja avattu jälleen, The Beatles -fanien suureksi iloksi. Uudet avajaiset pidettiin loppuvuodesta 2019. Paikalla sijaitsee nyt The Beatles -faneille omistettu kauppa, näyttely ja kahvila. Rakennuksessa järjestetään myös erilaista ohjelmaa lapsille. Pelastusarmeijan omistama Strawberry Field sijaitsee Liverpoolissa, Wooltonin alueella. Paikka toimi orpokotina vuodet 1936–2005. John Lennon kirjoitti kappaleen Strawberry Fields Forever muistellessaan omaa lapsuuttaan lähiseudulla leikkien. Kappale ilmestyi helmikuussa 1967, mutta se kuuluu yhä The Beatlesin tunnetuimpiin kappaleisiin.


Lewis Hamilton myy luksusasuntoaan: tiputti hintapyyntöä – silti tähtitieteellinen

iltalehti 21:24 06.02

Lewis Hamilton myy asuntoon New Yorkissa. Koska lukaali ei ole mennyt kaupaksi, F1-tähti päätti laskea hintaan. Lewis Hamilton osti asunnon vuonna 2017 reilulla 40 miljoonalla eurolla New Yorkin Tribecasta, joka on kaupungin rikkaimpiin kuuluva alue Manhattanilla. F1-tähti laittoi yli 800-neliöisen lukaalin myyntiin maaliskuussa 2019 vajaalla 52 miljoonalla eurolla. Koska kauppoja ei ole syntynyt, Hamilton on laskenut pyyntihintaansa kolmikerroksisesta asunnosta reiluun 47 miljoonaan euroon. Lukuskämppä sijaitsee rakennuksessa, jossa asuvat myös esimerkiksi viihdemaailman superpariskunnat Justin Timberlake ja Jessica Biel sekä Blake Lively ja Ryan Reynolds. Hamiltonin kattohuoneistossa on muun muassa yli 300 neliön ulkotila ja viisi makuuhuonetta.


Espoolainen oivallus voi mullistaa koko vaateteollisuuden – Nyt siitä kiinnostuivat kansainväliset vaatejätit sekä sisäministeri

iltasanomat 08:30 06.02

Espoolaisessa tehdasrakennuksessa kehitetään puuvillan korvaavaa kuitua, jonka odotetaan mullistavan vaateteollisuuden. Pahamaineinen elastaanikaan ei ole este materiaalin uusiokäytölle.


Kuin Anne Sällylä! Kike Elomaa tuo 1980-luvun tv-jumpan takaisin

iltalehti 05:02 06.02

Kike Elomaan uudessa sarjassa ei ole keksitty pyörää uudestaan. Kävelyä, heilurihyppyjä, perinteisiä vatsalihasrutistuksia ja hulavanteen pyöritystä on luvassa, kun Kike Elomaan – entisen laulajan ja nykyisen perussuomalaisen – tv-sarja tänään käynnistyy. Kehonrakennuksessa kannuksensa hankkinut 64-vuotias Kike on kyllä ollut monessa mukana, mutta omaa ohjelmaa hän emännöi nyt ensimmäistä kertaa. Katsojia kehotetaan liittymään mukaan iloiseen jumppatuokioon, joka on varsin perinteistä sorttia. Kiken kanssa kuntoon tuo mieleen 1980-luvun tv-jumpat, joskin mukana on myös ruokaosuus, jossa Kike kannustaa kaurapuuron syöntiin. Mutta varsinainen jumppa tv-studiossa muistuttaa hyvin paljon Anne Sällylän meille suomalaisille aikanaan tutuksi tekemää formaattia.


Syyttäjä: Kehonrakennuksessa menestynyt poliisi myi dopingaineita kymmenillä tuhansilla euroilla

iltasanomat 15:03 04.02

Vanhempaa konstaapelia Kimmo Niemeä syytetään muun muassa törkeästä dopingrikoksesta.


Opetus loppuu viimeisessä Alvar Aallon koulussa, jossa lavuaaritkin ovat lasten mitoissa – nyt pohditaan, mitä muuta tällaisessa rakennuksessa voi tehdä

yle 17:48 03.02

Alvar Aalto -säätiö toivoo, että rakennus olisi jatkossakin jollain tavalla lasten käytössä.


Useita kuollut ampumisessa Saksassa – iso poliisioperaatio käynnissä Rot am Seessä

iltasanomat 15:18 24.01

Saksan poliisi vahvistaa, että rakennuksessa on ammuttu laukauksia.


Kuistin lasinen kattoruutu romahti alas leikkipuiston rakennuksessa Helsingissä

iltasanomat 16:32 10.01

Leikkipuiston rakennuksen kuistin lasinen kattoruutu romahti alas Helsingin Herttoniemessä perjantaina.


Juha Veijonen asuu ”salaisessa puutarhassa” keskellä espoolaista toimisto­korttelia – salkkuväki ihmettelee, kun näyttelijä katselee heitä pihaltaan aamukahvi kädessään

iltasanomat 08:04 08.01

Pellavaniementie on Espoon vanhin asemakaavassa nimetty katu. Muistona menneestä sen varrella on kolme 1900-luvun alun puuhuvilaa, joista yhden piharakennuksessa asuu näyttelijä Juha Veijonen.


Nyt se tapahtui: Kaikkien aikojen paras kehonrakentaja avautui steroideista – kaikki tapahtui härskisti USA:n huumepoliisin ja lääkärien valvonnassa

iltalehti 22:34 23.12

Ronnie Coleman antoi avoimen haastattelun steroideista. Yhdysvaltalainen kehonrakennuksen legenda Ronnie Coleman, 55, antoi harvinaisen haastattelun, jossa hän puhui suoraan siitä, miten hän kasvoi legendaariseksi lihaskimpuksi steroidien avulla. Coleman kertoi Valuetainmentin haastattelussa hakeneensa dopingaineensa apteekista resepteillä. Coleman on sitä mieltä, että kehonrakennuksessa kaikki hyötyisivät, mikäli dopinginkäyttö vapautettaisiin, jolloin sitä voitaisiin myös valvoa.


1 700 parittelevaa lepakkoa valtasi asunnon

stara 21:00 23.12

Joissain rakennuksissa on jyrsijä- tai hyönteisongelmia. Eräässä ukrainalaisessa rakennuksessa on


Viihdelehti Stara.fi

stara 21:00 23.12

Joissain rakennuksissa on jyrsijä- tai hyönteisongelmia. Eräässä ukrainalaisessa rakennuksessa on


Hot topics