IL-analyysi: Italian uusi oikeistopopulistinen johto aiheuttaa kauhunsekaisia tunteita Euroopassa - Tutkija rauhoittelee: Myös Suomessa perussuomalaiset oli hallituksessa iltalehti 15:50 24.05

Italian EU- ja euroero, velat anteeksi, perustulo sekä 15 prosentin tasavero, tässä joitain Italian uuden oikeisto-populistisen hallituksen linjauksia, jotka ovat herättäneet kauhua niin markkinoilla kuin EU-maissa. Italian maaliskuussa pidettyjen vaalien myötä valtaan nousi EU- ja eliitinvastainen protesti- ja populistipuolue Viiden tähden liike sekä maahanmuutto- EU-, ja eurovastainen äärioikeistopuolue La Lega. Vaalien jälkeen Italiaan yritettiin saada hallitusta lähes kolme kuukautta, ja lopulta keskiviikkona pääministeriksi nimitettiin politiikan ulkopuolelta tullut oikeustieteen professori Giuseppe Conte, jonka nimitykseen päädyttiin kompromissin jälkeen, kun Viiden tähden liikkeen johtaja Luidi Di Maio, ja Legan johtaja Matteo Salvini eivät kumpikaan hyväksyneet toisiaan pääministeriksi. Rajut puheet


Seura: Kai Vaineelle rajut kivut pakastevihanneksista - sai hoitoa teho-osastolla iltalehti 11:01 23.05

Näyttelijä Kai Vaine avautuu Seuran haastattelussa mystisistä terveysongelmista, jotka saivat alkunsa pakastevihanneksista. Näyttelijä Kai Vaine, 39, kertoo , että sai rajun reaktion syötyään vuosi sitten pakastevihanneksia. Hän sai vatsakipuja, ja joutui hakeutumaan hoitoon teho-osastolle Meilahteen. - Terveyteni petti kun söin kiinalaisia pakastekasviksia viime toukokuussa. Sain vatsani niistä kipeäksi ja jouduin loppujen lopuksi hakeutumaan tehohoitoon Meilahteen. Se oli helvettiä. Vatsani oli neljä päivää kipeä, eikä mikään auttanut. Kipu alkoi lisäksi aina kahdentoista jälkeen yöllä. Se oli ihan kamalaa, kuvailee Vaine Seuran haastattelussa.


Rajut ukkoset ja raekuurot piiskanneet tänään Suomea, mutta aurinko hellii taas pian - jopa hellelukemissa iltalehti 18:18 17.05

Rajut ukkoskuurot ovat tuoneet tänään mukanaan monin paikoin myös rakeita. Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Tomi Laurinen kertoo, että ukkosia on ollut tänään Turusta lähes Kuusamoon saakka yltävällä vyöhykkeen itäpuolella. - Nyt ne alkavat nyt pikkuhiljaa viistää etelärannikkoa.


Täällä rytisee! Rajut rae- ja ukkoskuurot uhkaavat näkyvyyttä teillä iltasanomat 16:58 17.05

Voimakkaimmat ukkospilvet ovat nyt Kuopion pohjoispuolella. Siellä kulkija voi saada peukalonpään kokoisia rakeita niskaan.


Täällä rytisee nyt kovimmin – rajut rae- ja ukkoskuurot uhkaavat jo näkyvyyttä teillä iltasanomat 16:58 17.05

Voimakkaimmat ukkospilvet ovat nyt Kuopion pohjoispuolella. Siellä kulkija voi saada peukalonpään kokoisia rakeita niskaan.


Näin Suomi äänesti euroviisuissa – yleisön ja asiantuntijoiden mielipiteissä rajut erot iltasanomat 16:24 13.05

Suomalaisyleisö äänesti viisuissa hyvin eritavalla kuin ammattilaisraati.


Kokoomuslainen kunnanjohtaja huolestui uusista sote-tiedoista: ”Kustannukset lienevät rajut” uusisuomi 14:15 08.05

Vastikään kokoomuksen kansanedustajan paikalta Nurmijärven kunnanjohtajaksi siirtynyt Outi Mäkelä on huolissaan niin demokratian toteutumisesta kuin kustannuksista hallituksen sote- ja maakuntauudistuksessa.


Rajut hiekkamyrskyt tappaneet yli sata Intiassa iltasanomat 17:58 03.05

Uhriluvun uskotaan edelleen nousevan.


Rajut syöpähoidot veivät Mervi Tapolan hiukset – ”Sanoin, että lupaan taistella” iltasanomat 06:30 28.04

Mervi Tapolan syöpä todettiin viime elokuussa, kun testattiin sitä, miten uusi diabeteslääkitys sopii hänelle. Tuolloin ilmeni, että hemoglobiiniarvoissa on jotain ongelmaa.


Tubettaja Lakko koki burn outin vuosi sitten - rajut oireet herättivät iltalehti 17:00 27.04

Suosikkitubettaja Lakko, 25, koki uupumuksen, koska teki pyöreitä päiviä töitä. Suosikkitubettaja Lakko, 25, eli Eric Savolainen on tehnyt yhdeksän vuoden ajan Youtube-videoita katsojiensa iloksi. Hän havahtui vuosi sitten burn outiin kehon oireilemisen myötä. - Nukuin neljä tuntia yössä muutaman viikon. Huomasin, että kroppa reagoi vahvasti. Oksensin kolmesti ja purskahdin itkuun. Kaikki tunteet olivat pinnassa. Siinä vaiheessa huomasin, ettei kaikki ole hyvin päässä eikä kropassa, hän sanoo Iltalehdelle.


Mitä Tappara-pakki oikein sanoi Veini Vehviläiselle? Otso Rantakari tyrmäsi rajut huhut Ruudun haastattelussa iltalehti 19:15 24.04

Tapparan puolustaja Otso Rantakari lähti maanantaina kymmenen minuutin henkilökohtaiselle istunnolle. Rantakari sai kymmenen minuutin henkilökohtaisen käytösrangaistuksen huudettuaan sopimattomuuksia Kärppien Veini Vehviläiselle. Puolustaja oli kuittaillut Vehviläiselle Tapparan tekemän maalin jälkeen jotain, mikä kantautui myös maanantain liigafinaalin tuomariston korviin. Ottelun jälkeen lähti kiertämään huhumylly siitä, mitä Rantakari sitten sanoi Vehviläiselle. Villeimpien teorioiden mukaan pakki oli kuittaillut kärppävahdille jotain Vehviläisen isästä, joka kuoli äkillisesti pudotuspelien alla. Vehviläinen kertoi isänsä kuolemasta Ilta-Sanomien haastattelussa.


Rajut kuvat bussin ulosajosta Helsingissä – kyydissä 20 matkustajaa MTV 12:47 23.04

Bussi on ajautunut ulos tieltä Helsingin Vartiokylässä Kukkaniityntiellä, kertoo hätäkeskus.


Norjan viranomaisten erikoinen pyyntö abeille: älkää harrastako seksiä liikenneympyröissä iltalehti 20:32 22.04

Norjalaiset penkkarit vaikuttavat olevan vähän turhankin rajut. Norjalaiset abijuhlat eli penkkarit ovat tunnetusti hieman kovemmat kuin meillä Suomessa - ainakin mitä kestoon ja juhlimisen määrään tulee. Juhlat ovat nimeltään Russ ja ne kestävät alueesta ja koulusta riippuen viikkojen ajan. Russissa juhlitaan ja juodaan rankasti. Osa opiskelijoista matkustaa Russia varten hankituilla busseilla ympäri Norjaa. Busseja ajaa yleensä maksettu kuljettaja.


Rajut elokuvaroolit olivat Dakota Johnsonille liikaa – joutui käymään terapiassa stara 13:30 22.04

Näyttelijä Dakota Johnson tunnetaan parhaiten roolistaan Fifty Shades -elokuvasaagassa, josta


Miss Plus Size -Niina, 36, kärsii lapsettomuudesta – ihmisten rajut kommentit satuttavat: ”Turhat onnittelut ovat loukkaavia” iltasanomat 12:37 21.04

Järkytys oli suuri, kun hallitseva Miss Plus Size Niina Kuhta kuuli ensimmäisen kerran lapsettomuudestaan. Ihmisten varomattomat kommentit aiheesta ovat jättäneet jälkensä.


TIS-analyysi: Vilman ja Eliaksen paljastukset väkivaltaisesta seksistä hämmentävät: ”Valta-asetelma arjessa ja sängyssä” iltalehti 23:13 19.04

Iltalehden viihdetoimittajat olivat pudota sohvalta, kun Temptation Island Suomen Elias ja Vilma alkoivat puhua väkivallasta, kuristamisesta ja tajun menettämisestä sängyssä. Iltalehden viihdetoimittajat Anne Leinonen ja Miia Vatka käyvät läpi viikon Temptation Island Suomi -käänteet. Olisiko Eliaksen ja Vilman ollut parempi jättää kertomatta mieltymyksestään väkivaltaiseen seksiin? Selittävätkö rajut sänkyleikit muutenkin Eliaksen käytöstä?


Netissä leviävän rokotepelon rajut seuraukset – tuhkarokko tappanut kymmeniä lapsia Romaniassa iltasanomat 10:09 19.04

Romaniassa vain 75 prosenttia väestöstä on saanut täyden rokotusturvan tuhkarokkoa vastaan.


Rajut kuvat: Urheilijan niska murtui – lääkäri tarjosi kuukausien kivut tuovaa ratkaisua: ”Kuin keskiaikainen kidutusväline” iltasanomat 15:48 17.04

Triathlonisti Tim Don halusi takaisin kuntoon hinnalla millä hyvänsä.


Rajut pensaspalot leviävät – Sydneyn asukkaat suojaavat puutarhaletkuilla kotejaan MTV 21:54 15.04

Yli 500 palomiestä on taistellut koko viikonlopun pensaspaloja vastaan Sydneyn laitamilla. Tuli uhkaa suurkaupungin asuinalueita.


Amirkhani kertoi Elitloppetin voitto Italiaan hirmuisin löivät läpi nappasi silti yllätysvoiton saa Ferrarilta tulva pyyhki USAn ex-presidentti George

Uutiset