VS: Viidesluokkalainen joutui sairaalahoitoon Vantaalla - rehtorin mukaan kiusaaminen loppui keskustelemalla iltalehti 12:10 18.05

Vantaan Lehtikuusen koulun rehtori Marja Kilpeläinen vakuuttaa, että hänen johtamansa koulu on turvallinen. - Koulu on turvallinen ja täällä osataan puuttua asioihin. Joidenkin oppilaiden äkkipikaisuutta ei saada painettua pois, mutta opimme toimimaan sen kanssa, Kilpeläinen toteaa. Vantaan Sanomat haastatteli Kati Raitiota, joka on koulukiusatun viidesluokkalaisen pojan äiti. Raition mukaan hänen poikaansa on pahoinpidelty, uhkailtu tappamisella ja haukuttu Lehtikuusen koulussa.


Helsingin kaupungin tietoliikenne on alkanut palautua - häiriöitä voi vielä esiintyä iltalehti 13:58 16.05

Tietoliikennehäiriö on häirinnyt Helsingin kaupungin palveluja. Ongelmat alkoivat eilisillan kaapelinmuutostöiden jälkeen. Helsingin kaupunkia piinanneet tietoliikenneongelmat ovat alkaneet osoittaa merkkejä paremmasta. Helsingin kaupungin tietotekniikka- ja viestintäosaston väliaikaisen osastopäällikkö Markku Raition mukaan tietoliikenne alkaa palautua. - Elisa arvioi, että tietoliikenneyhteydet kyetään palauttamaan normaaleiksi tämän iltapäivän kuluessa. Tämän myötä myös kaupungin palvelut kyetään palauttamaan normaaleiksi, Raitio kertoo tiedotteessa.


Haapanen on kuollut Penguins-luottopuolustaja rinnalla – hämmästyttävä Vasemman jalan murtuma voittoputki jatkuu –

Uutiset