Taloyhtiölainat asuntomarkkinoiden hirviöitä? RT:n pääekonomisti: ”Kuka kannattaa matalampaa tuotantoa?” uusisuomi 08:23 02.08

Rakennusteollisuuden pääekonomisti Sami Pakarinen jatkaa blogissaan keskustelua taloyhtiölainoista ja niiden turmiollisuudesta.


Nyt tuli hyviä uutisia rakentamisesta: ”Pitkästä aikaa mittavia investointeja, mikä on hienoa havaita” uusisuomi 09:39 24.06

Rakentamisen noususuhdanteen jatkuminen on parantanut rakennusalan yritysten kannattavuutta. Rakennusteollisuus RT:n kannattavuusselvityksen perusteella talonrakennusteollisuuden jäsenyritysten liikevoitto nousi viime vuonna 4,7 prosenttiin edellisvuoden 3,2 prosentin pohjalukemista. 


Rakennusteollisuudelta poikkeuksellinen ratkaisu: Estää työsululla työntekijöiden pääsyn töihin MTV 15:31 25.04

Rakennusteollisuus on päätynyt poikkeukselliseen työtaistelutoimenpiteeseen, työsulkuun. Sulku alkaa 9. toukokuuta, ja se koskee Rakennusteollisuus RT:n liittoyhteisön kaikkien toimialojen jäsenyrityksiä.


Valtakunnansovittelija: Rakennusalan lakko näyttää todennäköiseltä - nämä olisivat lakkopäivät iltalehti 19:59 16.04

Valtakunnansovittelijan arvion mukaan edellytykset sovulle ennen 19. huhtikuuta alkavaa lakkoa ovat heikot. Rakennusalan työriidan sovittelu ei ole edennyt, ja työtaistelun toteutuminen 19.4. alkaa näyttää todennäköiseltä, kertoo valtakunnansovittelija Minna Helle Twitterissä. Rakennusliitto ry:n ja Rakennusteollisuus RT:n ja Rakennustuoteteollisuus RTT:n välistä työriitaa soviteltiin tänään valtakunnansovittelija Minna Helteen johdolla. Sovittelussa ei tapahtunut edistystä. Kiista koskee rakennusalan palkkaratkaisua.


Rakennusalan työkiistaan haetaan sovintoa – Helle tapaa osapuolet tänään MTV 05:12 06.04

Valtakunnansovittelija Minna Helle tapaa tänään rakennusalan työriidan osapuolet. Helteen on määrä kartoittaa Rakennusliiton ja Rakennusteollisuus RT:n välille syntyneen työriidan tilannetta ja edellytyksiä sovitella sitä.


avata postinjakelun dramaattinen muutos tapahtuu futishistorian ärsyttävin ruikuttaja Kimi-kirja RoKissa tehokkaasti maalannut Soini-trillerin vaaranpaikat takaisista asioista kelpaisivat työntekijää reagoi – kustantajalle – tärkeä

Uutiset