Rakennusteollisuudelta poikkeuksellinen ratkaisu: Estää työsululla työntekijöiden pääsyn töihin MTV 15:31 25.04

Rakennusteollisuus on päätynyt poikkeukselliseen työtaistelutoimenpiteeseen, työsulkuun. Sulku alkaa 9. toukokuuta, ja se koskee Rakennusteollisuus RT:n liittoyhteisön kaikkien toimialojen jäsenyrityksiä.


Valtakunnansovittelija: Rakennusalan lakko näyttää todennäköiseltä - nämä olisivat lakkopäivät iltalehti 19:59 16.04

Valtakunnansovittelijan arvion mukaan edellytykset sovulle ennen 19. huhtikuuta alkavaa lakkoa ovat heikot. Rakennusalan työriidan sovittelu ei ole edennyt, ja työtaistelun toteutuminen 19.4. alkaa näyttää todennäköiseltä, kertoo valtakunnansovittelija Minna Helle Twitterissä. Rakennusliitto ry:n ja Rakennusteollisuus RT:n ja Rakennustuoteteollisuus RTT:n välistä työriitaa soviteltiin tänään valtakunnansovittelija Minna Helteen johdolla. Sovittelussa ei tapahtunut edistystä. Kiista koskee rakennusalan palkkaratkaisua.


Rakennusalan työkiistaan haetaan sovintoa – Helle tapaa osapuolet tänään MTV 05:12 06.04

Valtakunnansovittelija Minna Helle tapaa tänään rakennusalan työriidan osapuolet. Helteen on määrä kartoittaa Rakennusliiton ja Rakennusteollisuus RT:n välille syntyneen työriidan tilannetta ja edellytyksiä sovitella sitä.


30-vuotiaaksi ”Rankaisin itseäni hiekkamyrsky – tallentuu kähvelsivät 30 miljoonaa kyseessä toinen virtuaalivaluuttamurto upeasta tunnustuksesta Uudellamaalla – Venäjä pidätti

Uutiset