Mitä tapahtui Saksan keihästähdille? ”Kertoo sen, että Antti Ruuskasella on mahdollisuudet MM-mitaleille”

iltalehti 18:23 30.08

Johannes Vetter palasi Timanttiliigan kelvollisella 84 metrin kaarella, Thomas Röhlerin tilanne hämmentää. Saksan ykköspyssyt Johannes Vetter ja etenkin Thomas Röhler ovat ruosteessa. Sairauslomalta palannut Vetter heitti viime viikolla 89-metrisen, torstaina tuli 84,46 ja Zürichin Timanttiliigan nelospaikka.


Saksalaisten keihästrio jäi Timanttiliigassa ulos kärjestä – Taiwanin kärkinimi heitti voittoon Birminghamissa

iltalehti 18:48 18.08

Chao-Tsun Cheng heitti kauden parhaansa ja tuloksen 87,75, jolla hän kiilasi Timanttiliigan Birminghamin osakilpailun voittoon. Taiwanin keihäänheiton kärkinimi vei kilpailun voiton Englannissa ennen Tshekin Jakub Vadlejchia ja Viron Magnus Kirtiä. Vadlejch heitti 85,78 ja Kirt puolestaan 85,29. Saksan keihästykit jäivät sunnuntaina hiljaisiksi. Parhaan tuloksen triosta latasi Andreas Hoffmann, joka ylsi heitollaan 82,47 kisan neljänneksi. Thomas Röhler ja Bernhard Seifert miehittivät 7. ja 8. sijan.


Saksan keihäshirmut kiskaisivat huimat kaaret – Röhler lähellä kauden parastaan Sveitsissä

iltalehti 22:48 09.07

Toni Kuuselan vire oli kadoksissa Luzernissa. Saksan Thomas Röhler ja Andreas Hofmann nappasivat kärkipaikat Sveitsin Luzernissa kisatussa keihäskisassa. Molempien parhaat tulokset syntyivät viimeisellä, kuudennella heittokierroksella. Röhler kiskaisi tuloksen 86,51 ja Hofmann 86,45.


Maajoukkuekaveri lyttää uransa poskettomalla lihasmassalla tuhoavan keihäsmestarin: ”Hän ei tunne voivansa heittää pitkälle, ellei nosta penkistä päivittäin yli 200 kiloa”

iltalehti 07:25 24.06

Thomas Röhler lataa suorat sanat Johannes Vetteristä. Keihään olympiavoittaja Thomas Röhler, 27, lataa suorat sanat maajoukkuekaveristaan Johannes Vetteristä, 26. – Johannekselle tulee enemmän ja enemmän vammoja, vaikka hän ei ole vanha. Kun tulee paljon vammoja, yleensä tilanne ei ikääntymisen myötä parane, Röhler ilmoittaa.


Olympiavoittaja tylytti Suomen keihäspyhättöä: ”Se on hirveää”

iltalehti 20:27 22.06

Thomas Röhler ei ole sinut Kuortaneen heittopaikan kanssa. Olympiavoittaja jäi juhannuskisassa seitsemänneksi. Olympiavoittaja Thomas Röhler epäonnistui raskaasti Kuortaneen juhannuskisassa. Mies jäi lukemiin 80,24 ja sijoittui vasta seitsemänneksi. – Ei ollut iso keihäsjuhla minulla. En saa ajoitusta kuntoon tällä kentällä. Ehkä se on tämä uusi mondo, saksalainen sanoi.


Oletko huomannut? Neljä eri miestä on heittänyt keihästä yli 90 metriä pienessä suomalaiskylässä: Lisää huippukaaria luvassa juhannuksena – IL seuraa

iltalehti 14:38 22.06

– Kuortane on keihäänheiton the paikka, sanoo olympiavoittaja Thomas Röhler. Aki Parviainen 93,09, Kostas Gatsioudis 91,69, Tero Pitkämäki 91,53 ja Jan Zelezny 91,04. Neljä eri miestä on historian aikana heittänyt 1980-luvun puolivälistä käytössä olleella keihäsmallilla Kuortaneen kentällä päälle ysikymppisen. Se on poikkeuksellisen kova juttu.


Keihäsmestari Thomas Röhler avautuu valmentajansa syöpätaistelusta: ”Hän näytti tosi huonolta – mietin useasti, tuleeko huomista”

iltalehti 19:34 20.06

Saksalainen kertoo valmentajansa Harro Schwuchowin taistelusta kurkunpäänsyöpää vastaan ja tuo esiin iloisen uutisen. Keihäänheiton olympiavoittajan Thomas Röhlerin valmentajalla Harro Schwuchowilla todettiin vuonna 2017 kurkunpäänsyöpä. – Viime vuonna tilanne oli todella, todella, todella huono. Ei koskaan tiennyt, tuleeko seuraavaa aamua, Röhler kertoi torstaina Kuortaneella.


Melkoinen tykki! Poliisina työskentelevä Saksan uusi keihästähti päästeli moottoritiellä hirmuista kyytiä: ”Enempää ei lähde”

iltalehti 11:44 14.06

Saksalla on kasassa kaikkien aikojen kovin keihäsmaajoukkue. Persoonallisia ihmisiä valokuvaava poliisimies Bernhard Seifert on uusin tähti. Hän uskoo 95 metrin heittoon. Kun tuoteselosteessa lukee "Made in Germany", sen pitäisi olla synonyymi laadulle. Näin on ainakin miesten keihäänheitossa. Viime kauden maailmantilaston kärkipaikat menivät triolle Johannes Vetter, Andreas Hofmann ja Thomas Röhler.


Suomessa aina räväyttävän virolaisheittäjän suoritukset puhuttavat: ”Tiedän, kuka on maalitauluni”

iltalehti 09:07 12.06

Thomas Röhler ei ole tällä kaudella pystynyt voittamaan isoa kansainvälistä keihäskisaa. Hän suitsuttaa Paavo Nurmen tapahtuman ykköstä Magnus Kirtiä. Olympiavoittaja Thomas Röhler oli tiistaina Paavo Nurmi Gamesissa miesten keihään kakkonen tuloksella 86,33. –?Tulen lähemmäs ja lähemmäs huippua. Kädestä lähti täydet tehot, mutta vauhti ei ollut vielä parasta. Halusin ehkä liikaa palan maatanne, saksalainen totesi ja viittasi SE-tulokseen 93,08, jolla olisi irronnut saari Turun edustalta.


Turussa heittävän olympiavoittajan keihäät tuhoutuivat lennon aikana: ”Paskaa sattuu” – haluaa nyt apua Tero Pitkämäeltä

iltalehti 17:30 11.06

Thomas Röhlerin kaikki viisi keihästä hajosivat toukokuussa Kiinan-lennolla. Thomas Röhler koki karmean takaiskun toukokuussa, kun hän matkusti Shanghain Timanttiliigan osakilpailuun: miehen kaikki viisi keihästä tuhoutuivat ilmasillan Leipzig–Frankfurt–Shanghai aikana. – En tiedä, mitä tapahtui. Keihäissä oli neljän millin halkeamia. Ei nähty ongelmia, kun lähdettiin lentokentältä hotellille. Ekassa treenisessiossa koutsini sanoi, ettei näytä hyvältä. Sitten hän ryhtyi tutkimaan keihäitä ja huomasi halkeamat, Röhler kertoo.


Keihäänheiton olympiavoittaja esittelee pyykkilautavatsaansa – kehon rasvaprosentti hämmentävän pieni

iltalehti 07:55 11.06

Thomas Röhler kertoo hirmukuntonsa tausta. Thomas Röhler tykkää poseerata ilman paitaa ja esitellä trimmattua ylävartaloaan sosiaaliseen mediaan lataamissaan kuvissa. –?Hah, se on vain showta ja brändäämistä, saksalaisheittäjä nauraa.


Thomas Röhler paljastaa kovan fysiikkansa salaisuuden – viihtyy trendilajin parissa: ”Kroppa voi ylikuormittua”

iltasanomat 21:07 10.06

Keihäänheiton olympiavoittaja Thomas Röhler luottaa oheisharjoittelussaan crossfitiin.


Yleisurheilun maailmantähti rakastui Suomeen: ”Jos saan päivälliseksi perunamuusia, se on lähes täydellistä”

iltalehti 11:54 10.06

Keihäänheittäjä Thomas Röhler pitää Suomea toisena kotinaan. –?Puhdasta ilmaa, nuuhkaisee keihäänheittäjä Thomas Röhler, 27, Turussa Aurajoen rannassa. Kiekkovalmentaja Hannu Jortikka sanoi saman vesialueen olevan homeessa.


Röhler saarijahdissa Paavo Nurmen kisoissa: "Ihmeitä täytyy tapahtua, mutta ei sitä koskaan tiedä"

yle 08:33 10.06

Thomas Röhlerillä on hyviä muistoja Turusta.


Saksasta nousee taas uusi keihäshirmu – Thomas Röhler joutui nöyrtymään entiselle nuorten EM-mitalistille

iltasanomat 21:46 24.05

Saksassa käydään tänä kesänä hurja taistelu paikoista Dohan MM-kisoihin.


Kilpatoverin keihäällä heittänyt Thomas Röhler voitti 86-metrisellä – Kristiina Mäki kotimaiseen kärkitulokseen Nanjingissa

yle 23:13 21.05

Shanghain Timanttiliigassa pettyneet urheilijat takoivat uuden maailman kärkitulokset naisten 1500 metrillä ja kuulassa.


Lainakeihäs ei lentänyt Timanttiliigassa – Thomas Röhlerin kisamatkalla rikkoutuneet keihäät koituivat kohtaloksi, voittoon kiskaisi Andreas Hofmann

yle 16:16 18.05

Shanghain Timanttiliigassa sarjan toisessa osakilpailussa nähtiin kuusi uutta maailman kärkitulosta.


Saksalaistähdet avasivat keihäskautensa Shanghaissa – Andreas Hofmann vei voiton jo ensimmäisellä kiskaisulla

MTV 15:58 18.05

Saksan keihäänheittäjät Andreas Hofmann ja Thomas Röhler avasivat kautensa lauantaina Timanttiliigan Shanghain osakilpailussa. Hofmann vei voiton, Röhlerin vire parani vasta loppua kohti.


Yle: Keihästähti Thomas Röhlerin lentomatka meni päin prinkkalaa – karhuaa tuhansien eurojen korvauksia!

iltasanomat 13:31 18.05

Olympiavoittajaa Thomas Röhleriä odotti torstaina kirpeä näky Shanghain lentokentällä: Viisi keihästä pilalla, Yle uutisoi.


Keihästähti Thomas Röhlerin lentomatka meni täysin penkin alle: lähetti Yle Urheilulle kuvan tyrmistyttävästä yllätyksestä – "Tällaista ei ole tapahtunut aiemmin"

yle 16:07 17.05

Hallitseva olympiavoittaja ja Euroopan mestari koki takaiskun juuri ennen kauden avauskisaa.


Aftonbladet Marko, 46, katkaisi tappioputkensa – keskellä – ystävätär kommentoi KooKoo–KalPa-ottelun puhuttavaa MM-kisat urheillaan ilman pakottaessaan parlamentin palasi yöllä Suomeen Point jatkaa kolmen uhkaa pitkä vankeustuomio

Hot topics