Kaksi miestä toi pommin ravintolaan ja pakeni: 15 ihmistä haavoittui räjähdyksessä Kanadassa iltalehti 09:05 25.05

Toronton vieressä sijaitsevassa Mississaugassa on räjähtänyt. Intialaisessa ravintolassa tapahtunut räjähdys aiheutti vammoja lukuisille ihmisille torstai-iltana Mississaugan kaupungissa. Peelin alueen poliisi kertoo, että ensimmäinen puhelu hätäkeskukseen tuli puoli yhdeltätoista illalla paikallista aikaa (5.30 Suomen aikaa). Peelin ensihoidon mukaan 15 ihmistä on haavoittunut. Kolmen vammat ovat kriittiset. Ensihoitaja Joe Korstanje kuvaili yleisradioyhtiö CBC:lle, että 12 muun vammat ovat lieviä ja pintanaarmuja.


Poliisi epäilee pommia, tekijät pakenivat: 15 ihmistä loukkaantui räjähdyksessä intialaisessa ravintolassa Kanadassa iltalehti 08:15 25.05

Toronton vieressä sijaitsevassa Mississaugassa on räjähtänyt. Intialaisessa ravintolassa tapahtunut räjähdys aiheutti vammoja lukuisille ihmisille torstai-iltana Mississaugan kaupungissa. Peelin alueen poliisi kertoo, että ensimmäinen puhelu hätäkeskukseen tuli puoli yhdeltätoista illalla paikallista aikaa (5.30 Suomen aikaa). Peelin ensihoidon mukaan 15 ihmistä on saanut eriasteisia vammoja. Heistä kolmen vammat ovat kriittiset.


MTV seuraa: Kotitekoinen pommi räjäytettiin ontariolaisessa ravintolassa – ainakin 15 loukkaantunutta, poliisi etsii tekijöitä MTV 07:21 25.05

Kanadassa Ontariossa ainakin 15 ihmistä on loukkaantunut ravintolassa sattuneessa räjähdyksessä. Poliisi etsii kahta tekijää iskun johdosta.


Ontariolaisessa ravintolassa räjähdys – ainakin 15 loukkaantunutta MTV 07:21 25.05

Kanadassa Ontariossa ainakin 15 ihmistä on loukkaantunut ravintolassa sattuneessa räjähdyksessä.


15 loukkaantui ravintolaräjähdyksessä Ontariossa – kahta miestä epäillään pommin virittämisestä iltasanomat 07:06 25.05

15 ihmistä on loukkaantunut Mississaugassa Ontariossa tapahtuneessa räjähdyksessä.


Kanadan Ontariossa räjähdys – Useita loukkaantunut iltasanomat 07:06 25.05

Useita ihmisiä on loukkaantunut Mississaugassa Ontariossa tapahtuneessa räjähdyksessä.


Räjähdys kalifornialaisessa kylpylässä – poliisi epäilee kuolonuhrin vaatinutta tekoa tahalliseksi MTV 18:20 17.05

Kalifornialaisessa kylpylässä räjähti tiistaina Yhdysvalloissa. Räjähdyksessä kuoli yksi nainen. Poliisi epäilee, että kyseessä ei ollut onnettomuus, vaan tahallinen teko.


Hiroshiman ydinpommin uhrin leukaluu paljasti järkytyksen MTV 16:40 05.05

Vuonna 1945 Yhdysvallat räjäytti ydinpommin Japanissa Hiroshiman kaupungissa. Räjähdyksessä kuoli välittömästi noin 45 000 ihmistä.


Kiovassa on tapahtunut kranaattiräjähdys - ainakin yksi ihminen kuollut iltalehti 15:06 05.05

Ulkoministeriö lähetti kaikille matkustusilmoituksen tehneille suomalaisille viestin räjähdyksestä. Suomen ulkoministeriö tiedottaa, että Ukrainan pääkaupungissa Kiovassa Kyrylivska-kadulla on tapahtunut kranaattiräjähdys. Räjähdyksessä on kuollut ainakin yksi ihminen. Ulkoministeriö lähetti kaikille matkustusilmoituksen tehneille suomalaisille viestin räjähdyksestä. Viestissä kehotetaan seuraamaan paikallisviranomaisten tiedotteita ja mediaa sekä ilmoittamaan läheisille omasta tilanteesta.


30 ihmistä loukkaantunut räjähdyksessä Lontoossa iltalehti 09:18 03.05

Ihmiset heittivät esineitä kokkoon juutalaisten juhlan yhteydessä Pohjois-Lontoossa. Jopa 30 ihmistä on loukkaantunut turmassa Pohjois-Lontoossa, kun "kokkoon heitettiin kännyköitä" juutalaisten juhlan yhteydessä, kertovat muun muassa Daily Mail ja Reuters. Kokossa tapahtui räjähdys, joka aiheutti suuren tulipallon. Sadat ihmiset olivat osallistuneet Lag BaOmer-juhlaan Pohjois-Lontoossa keskiviikkoiltana. Silminnäkijöiden mukaan kokkoon heitettiin kännyköitä.


Lontoossa räjähdys – kymmeniä loukkaantunut MTV 08:10 03.05

Arvioiden mukaan kymmeniä ihmisiä on loukkaantunut räjähdyksessä Lontoossa. Brittimedioiden mukaan sadat ihmiset olivat kokoontuneet Stamford Hillin alueelle viettämään juutalaisten vuosittaista juhlaa, jossa räjähdys tapahtui. 


Miehelle tehtiin ensimmäinen täysi peniksensiirto – menetti omansa räjähdyksessä stara 16:00 25.04

Yhdysvaltojen armeijan veteraanille on suoritettu ensimmäisenä ihmisenä täysi peniksen ja


Amerikkalaismiehelle tehtiin maailman ensimmäinen peniksen ja kivespussien siirto iltalehti 08:57 24.04

Leikkaus kesti 14 tuntia ja siihen osallistui 11 kirurgia. Baltimoressa Yhdysvalloissa sijaitseva Johns Hopkinsin yliopisto kertoi maanantaina tehneensä maailman ensimmäisen elinsiirron, jossa siirrettiin sekä penis että kivespussit. Myös osa alemmasta vatsasta siirrettiin kuolleelta luovuttajalta. Saaja oli Afganistanin sodan veteraani, joka oli menettänyt sukuelimensä räjähdyksessä palvellessaan Afganistanissa.


Dramaattinen video: Poliisi meni suorittamaan rutiinitehtävää - talo räjähti silmille iltalehti 10:09 20.04

Viisi ihmistä loukkaantui räjähdyksessä. Autosta oli ilmeisesti mennyt jarrut epäkuntoon ja se törmäsi omakotitaloon Hurstissa Texasissa. Paikalle tuli kaksi poliisia noin viisi minuuttia törmäyksen jälkeen. Juuri kun poliisit olivat lähestymässä taloa, se räjähti.


Alabama teloitti 83-vuotiaan kirjepommittajan iltalehti 06:55 20.04

Walter Moodysta, 83, tuli vanhin Yhdysvalloissa teloitettu 1970-luvun jälkeen, kun maa otti kuolemanrangaistuksen uudelleen käyttöön. Joulukuussa 1989 Walter Leroy Moody murhasi georgialaisen tuomari Robert Vancen putkipommilla. Pommi räjähti asianajajan kotona Alabaman Birminghamissa ja vahingoitti myös räjähdyksessä Vancen vaimoa. Kaksi päivää myöhemmin kansalaisoikeusjuristi Robert Robinson kuoli samankaltaisessa räjähdyksessä Georgian Savannahissa. Samankaltaiset pommit löydettiin myös kahdesta muusta kohteesta Atlantasta ja Floridasta. Moody oli saanut aiemmin tuomion räjähteiden hallussapidosta ja kantoi tästä syystä kaunaa koko oikeusjärjestelmää kohtaan. Hänet pidätettiin 1990 ja tuomittiin murhista kuolemaan vuonna 1997.


Moottori räjähti kesken lennon – kylmähermoinen sankarikapteeni pelasti yli 140 ihmisen hengen iltasanomat 10:58 18.04

Moottorin räjähdyksessä vaurioituneella matkustajakoneella onnistuneen pakkolaskun tehnyt lentokapteeni oli kokenut ex-hävittäjälentäjä.


Ruotsalaismedia: Ainakin yksi ihminen loukkaantui räjähdyksessä Uppsalan keskustassa MTV 06:07 11.04

Ruotsissa Uppsalan keskustassa on tapahtunut voimakas räjähdys, jossa on loukkaantunut ainakin yksi ihminen.


- 68 prosenttia - nyrkkiä ja estivät asuinrakennuksen tuhoutumisen Kekkoselle kierroksen kaikki tulokset metriä rikki! Moniveto Vimpelin ostoskeskuksen lähellä pannu porisi potti ei mennyt Ricciardon pitäisi mennä Suosikkihuvipuistossa tiliotteen tuhkien Tiukka aborttilainsäädäntö tunteja ennen Mestarien tutustui Valtteri Bottakseen – Pasi

Uutiset