Kimi Räikköseltä salamannopea kuitti F1-toimittajan erikoiseen uteluun – Jäämiehen naama pysyi peruslukemilla

MTV 20:15 18.10

Saksalaiskanava RTL on haastatellut torstaina 40 vuotta täyttänyttä Kimi Räikköstä.


Kimi Räikköseltä paljastus kuuluisasta F1-samppanjasta: sylkisi mieluummin kuppiin palkintokorokkeella – ”Suosin enemmän olutta”

iltalehti 18:02 18.10

Juhlajuoman lämpötila ja maku eivät miellytä Jäämiestä. Kimi Räikkönen täytti torstaina 40 vuotta. F1-sarjan konkarikuljettajan vauhti ei tunnu hyytyvän Alfa Romeon ratissa. Syntymäpäiväsankari kertoi Saksan suurimman tv-kanavan RTL:n haastattelussa tuntevansa itsensä edelleen mieleltään nuoreksi.


Kimi Räikköseltä kysyttiin: Lewis Hamilton vai Max Verstappen? – Jäämies joutui Suomeen liittyen pahaan paikkaan

MTV 09:18 18.10

Kimi Räikkönen joutui sveitsiläisen Blick-lehden revolverihaastattelussa pahaan paikkaan muun muassa Suomea koskevassa kysymyksessä.


Kimi Räikköseltä lupaavia kommentteja – auto tuntui paremmalta

MTV 10:38 11.10

Kimi Räikkönen oli Japanin Suzukassa perjantaina 11:nneksi nopein. Auto tuntui Räikkösen käteen hieman paremmalta kuin aiemmin.


Kimi Räikköseltä tiukka vaatimus Alfa Romeolle: ”painajaismaiset” kisat selvitettävä – ”Meidän täytyy siivota sotkut”

MTV 10:32 03.10

Kesätauon jälkeen laihoille tuloksille jäänyt Kimi Räikkönen haluaa F1-tiiminsä Alfa Romeon selvittävän, mistä yhtäkkinen tason romahtaminen johtuu. Suomalaiskuski ottaa myös osan syystä omaan niskaansa.


F1-tuomio: Kimi Räikköseltä tuplamoka – veteraani ajaa sitä huonommin, mitä pidemmälle kausi etenee

iltasanomat 05:56 30.09

Kimi Räikkösellä on ollut kesätauon jälkeen vaikeaa. Suomalainen on jäänyt pisteittä jokaisessa neljässä kisassa.


Kimi Räikköseltä varaslähtö! Sebastian Vettel ampaisi kärkeen, Valtteri Bottas tippui yllätysnimen taakse

MTV 14:19 29.09

Ferrarin saksalaiskuski Sebastian Vettel nousi kärkeen Venäjän GP:n lähdössä. Valtteri Bottas tipahti puolestaan yllätysnimen taakse. Kimi Räikkönen sen sijaan syyllistyi varaslähtöön.


Kimi Räikköseltä lupaavaa tekstiä tulevaisuudesta – teki myös paljastuksen nykyajokista

MTV 13:50 27.09

Suomalaiskuskin Kimi Räikkösen ensimmäinen vuosi Alfa Romeolla alkaa kääntyä loppusuoralle. Räikkönen jatkaa tallin riveissä myös ensi kaudella. Tähän liittyi ”Jäämies” jakoi sangen lupaavaa tekstiä, tehden samalla pienen paljastuksen myös loppukaudesta.


Kimi Räikköseltä viileä vastaus kuumana käyneen kilpakumppanin rajuihin syytöksiin

iltasanomat 11:01 23.09

Kimi Räikkönen koki Singaporessa kauden ensimmäisen keskeytyksensä.


IL seuraa livenä: Kimi Räikköseltä komea venyminen aika-ajoissa – Bottas ja Hamilton näpäyttivät Ferraria

iltalehti 15:40 21.09

Singaporen GP:n aika-ajo alkaa kello 16.00.


Kimi Räikköseltä hulvaton niputus viikonlopustaan: ”Paskaa – ei voi mennä huonommin”

MTV 20:40 08.09

Alfa Romeon suomalaiskuskin Kimi Räikkösen osalta tämän vuoden Italian GP:stä ei jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa. Räikkönen ajoi vauhdilla ulos lauantain aika-ajoissa. Sunnuntain kisaan hän lähti varikolta, väärien renkaiden kanssa. Tämän jälkeen kisa menikin körötellessä.


Kimi Räikköseltä kriittiset kehut F1-sarjan peliliikkeelle: "Täällä on nyt herätty – tuo lippu on ollut olemassa sata vuotta"

MTV 09:35 07.09

Alfa Romeon suomalaiskuski Kimi Räikkönen on ottanut ilolla vastaan sen, että mustavalkoinen varoituslippu on palannut käyttöön F1-sarjassa. 


”Ajoin liian lujaa” – Kimi Räikköseltä tyhjentävä meriselitys ulosajoonsa

iltalehti 19:54 06.09

Tifosit valmistautuvat vastaanottamaan Ferrari-voittajan. Perjantain kierrosajat eivät perinteisesti kerro yhtään mitään itse kisasunnuntaita ajatellen. Vielä vähemmän ne kertovat, kun perjantaina sataa, ja tallipomot rajoittavat kuskiensa kierroksia. Toisaalta jo viime viikonloppua dominoinut Charles Leclerc oli nopein Monzan molemmissa perjantaitreeneissä. Ihan pelkkää sattumaa se ei varmasti ole.


Italian GP:stä sirkus? Kimi Räikköseltä varoittavia sanoja

MTV 07:01 06.09

F1-sarja jatkuu tänä viikonloppuna Italian Monzassa. Viikonlopun yllä on isoja kysymysmerkkejä, jotka tulevat jo yksistään sääolosuhteiden puolelta. Muun muassa Alfa Romeon suomalaiskuski Kimi Räikkönen nosti kyseisen, sangen merkittävän elementin esille jo ennen ajotapahtuminen alkua.


Kimi Räikkönen suuttui suosikkiseuralleen – menetti pitkäaikaiset aitiopaikkansa

iltasanomat 12:30 01.09

Kimi Räikköseltä otettiin pois viimeisetkin vakiopaikat EV Zugin otteluista.


MTV seuraa: Belgian GP:n aika-ajot – Kimi Räikköseltä loistoveto toisen osion alkuun

MTV 16:48 31.08

F1-sirkus palaa tänä viikonloppuna takaisin tositoimiin neljän viikon kesätauon jälkeen, kun ohjelmassa on Belgian GP. MTV Urheilu seuraa lauantain aika-ajojen tapahtumia hetki hetkeltä.


Kimi Räikköseltä udeltiin alkoholin osuudesta jalkavammaan – suomalaiselta viileä kuittaus: ”Yleensä siitä ei loukkaannu, tulee vain krapula”

iltalehti 16:13 29.08

Kimi Räikkönen saapui Belgian Span varikolle torstaina vasenta jalkaansa ontuen. Alfa Romeon suomalaiskuski Kimi Räikkönen satutti vasemman jalkansa kesätauon aikana niin pahasti, että ontui näkyvästi Span varikolla. Suomalaiskuskin ajokyky viikonloppuna on jalan lihasvenähdyksen vuoksi siinä määrin epävarma, että Alfa Romeo on kutsunut Marcus Ericssonin hänen varamiehekseen.


Kimi Räikkönen paljasti, mistä asiasta häneltä kysytään kyllästymiseen saakka – vastaus saattaa yllättää

MTV 10:05 18.08

Kimi Räikkösen F1-talli Alfa Romeon kanssa samaan kisaperheeseen kuuluu myös e-urheilujoukkue Sauber Esports. Sen jäsenet ovat päässeet kysymään Räikköseltä tämän näkemyksiä F1-autoilusta.


30, nosti pottuja Mies usutti taistelukoiran Mynämäkinen nousta NHLn puhuttaa Hollantia taisteleva Timo yltyi Barcelonassa –

Hot topics