Liikaa paljasta pintaa? Ruotsalaiset kysyivät neuvoa vaatteisiin yleisurheilun MM-kisoissa - ”kaupungilla ei ehkä kannata kävellä liian lyhyissä shortseissa”

iltalehti 17:27 20.09

Ruotsalaiset uskovat, että Qatarin lait ja käytännöt eivät aiheuta ongelmia yleisurheilun MM-kisoissa, mutta erilainen suhtautuminen paljaaseen pintaan tiedostetaan. Yleisurheilun MM-kisat järjestetään 27. syyskuuta alkaen Qatarin Dohassa. Qatarissa urheilijoiden ja muiden MM-kisakävijöiden täytyy tiedostaa maan lait ja käytännöt, jotka ovat esimerkiksi vaatetuksen suhteen erilaiset kuin mihin länsimaissa on totuttu.


Tuore selvitys paljastaa jalkapallon MM-kisojen siirtotyöläisten lohduttoman tilanteen: Qatar petti lupaukset

MTV 16:06 19.09

Maailman katseet kääntyivät Qatarin siirtotyöläisten oikeuksiin, kun jalkapallon MM-kisojen rakennusprojekteista paljastui vakavia ongelmia. Kansainvälisen paineen alla Qatarin viranomaiset lupasivat puuttua epäkohtiin, mutta tulokset ovat jääneet laihoiksi. Amnestyn tuoreen tutkimuksen mukaan sadat siirtotyöläiset ovat tehneet kuukausia töitä ilman palkkaa.


Tuore selvitys paljastaa lohduttoman tilanteen: Jalkapallon MM-kisojen työntekijöiden olosuhteet yhä häpeälliset – perhe joutui etsimään ruokaa roskakorista

MTV 15:15 19.09

Ihmisoikeusjärjestö Amnesty Internationalin mukaan Qatarin MM-kisoja rakentavien työntekijöiden oikeuksia poljetaan yhä. 


Matka Dohaan vaarassa: huippupikajuoksijalta positiivinen dopingnäyte MM-kisojen alla

MTV 11:44 18.09

Etelä-Afrikan ennätysnainen Carina Horn on antanut positiivisen dopingnäytteen, eikä voi näillä näkymin osallistua ensi viikolla alkaviin yleisurheilun MM-kisoihin Qatarin Dohassa.


Tässä on yleisurheilun MM-kisojen aikataulu ja suomalaisosallistujat – kisat alkavat Dohassa 27.9.

iltalehti 13:45 16.09

Yleisurheilun MM-kisat järjestetään 27. syyskuuta alkaen Qatarin Dohassa.


Yleisurheilun MM 2019 – tässä kisojen ohjelma, aikataulut ja suomalaiset

MTV 09:06 16.09

Yleisurheilun MM-kisat 2019 käydään Qatarin Dohassa 27. syyskuuta–6. lokakuuta. 


Nuori suomalaisyleisurheilija kieltäytyi Qatarin MM-kisoista – asiantuntija ylistää yllätyspäätöstä: ”Varmasti ottaa päähän, kun katsoo tv:stä”

iltalehti 14:01 12.09

Ottelija Miia Sillman ei lähde Dohan MM-kisoihin. Ottelija Miia Sillman, 24, olisi päässyt mukaan yleisurheilun Dohan MM-kisoihin, mutta nainen päätti kieltäytyä reissusta aavikolle. ”Uskon, että fyysinen kunto on edelleen vähintään yhtä hyvä kuin Napolissa ennätysotteluni aikana, mutta henkinen lataus ja jaksaminen on siirtynyt jo ensi vuoden kisoihin. En myöskään halua osallistua kisoihin, jos mielessäni on ajatus, etten pysty suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ainakin sen olen oppinut, että kehoa ja korvien väliä on kuunneltava oikealla hetkellä”, Sillman kirjoitti yhteisöviestipalvelu Twitterissä.


Yleisurheilun MM-kisoja Qatarissa uhkaa kiusallinen fiasko – ”Jos Suomessa olisi sama tilanne, olisin huolissani”

iltasanomat 06:58 12.09

Qatarin urheilupäättäjillä riittää mietittävää ennen yleisurheilun MM-juhlan alkua.


Tässä on yleisurheilun MM-kisojen aikataulu – maailman parhaat taistelevat mitaleista poikkeuksellisen myöhään

iltasanomat 13:22 11.09

Yleisurheilun MM-kisat järjestetään Qatarin Dohassa syys-lokakuun taitteessa.


Yleisurheilun MM-kisaisännille raju pettymys – supertähti on rapakunnossa

iltalehti 20:52 29.08

Korkeushyppääjä Mutaz Essa Barshim ei ole entisessä iskussaan. Torstaina Zürichin Timanttiliigassa 224 oli liikaa. Qatarin urheilun suurimpiin tähtiin kuuluva korkeushyppääjä Mutaz Essa Barshim on rapakunnossa. Mies jäi torstaina Zürichin Timanttiliigassa itselleen vaatimattomaan tulokseen 220. Hän pudotti kolmesti korkeudesta 224. Erilaisten vaivojen kanssa kamppaillut Barshim on tällä kaudella kilpaillut vain kolmesti. Paras tulos on 227.


Mahtikaaret eivät riittäneet – Suomen keihäsmiesten yksi päävastustajista jäi tylysti ulos MM-kisoista

iltalehti 18:47 10.08

Euroopan Superliigan kilpailun perjantaina voittanut Julian Weber ei mahtunut Saksan maajoukkueeseen Dohan kisoihin. Kaksi päälle 86 metrin heittoa viiden päivän sisään eivät riittäneet Saksan keihästähdelle Julian Weberille Dohan MM-kisapaikkaan. Saksan yleisurheiluliitto julkisti perjantaina keihäskvartettinsa Qatarin mitalimittelöihin, eikä listalla ole Weberin nimeä.


Yleisurheilun MM-kisoissa tehdään harvinainen järjestely - vaaralliset olosuhteet pakottavat kisaamaan yöllä

iltalehti 14:53 24.07

Yleisurheilun MM-kisat pidetään syys-lokakuun vaihteessa Qatarin kuumassa pääkaupungissa Dohassa. Myös viime kesän EM-kisat pidettiin helteessä, ja Suomen mitaliehdokkaaksi laskettu Veli-Matti "Aku" Partanen ja Aleksi Ojala keskeyttivät 50 kilometrin kävelyn. Ensimmäisten arvioiden mukaan Partanen sai Berliinissä lämpöhalvauksen.


Qatarissa tutkitaan MM-stadionilla menehtyneen brittiläisen rakennusmiehen kuolemaa – ”Halusimme saada selville totuuden”

iltasanomat 21:44 19.07

Qatarin jalkapallon MM-kisoista vastaava organisaatio on suostunut laajaan tutkintaan, jossa selvitetään syytä brittiläisen rakennusmiehen kuolemaan.


Italian poliisi takavarikoi äärioikeisto­laiselta ryhmältä ilmataistelu­ohjuksen

iltasanomat 23:12 15.07

Poliisi takavarikoi lukuisia aseita, joiden joukossa oli myös Qatarin armeijan käyttämä ja täysin kunnossa oleva Matra-ohjus.


Italian poliisi takavarikoi äärioikeistolaiselta ryhmältä ilmataisteluohjuksen

iltasanomat 23:12 15.07

Poliisi takavarikoi lukuisia aseita, joiden joukossa oli myös Qatarin armeijan käyttämä ja täysin kunnossa oleva Matra-ohjus.


Messi huokaisi helpotuksesta: Argentiina vältti Copa-katastrofin voittamalla Qatarin

yle 10:36 24.06

Argentiina varmisti voitollaan paikan puolivälierissä.


Argentiina vältti Copa-katastrofin voittamalla Qatarin

iltasanomat 10:12 24.06


Leo Messin mestaruusunelma pysyy elossa - hikinen Qatar-voitto takasi Argentiinan jatkopaikan

iltalehti 23:56 23.06

Lautaro Martínez ampui Argentiinan Copa Américan puolivälieriin. Argentiina voitti Copa Américan lohkovaiheen päätösottelussaan Qatarin 2–0. Sinivalkoiset lähtivät Porto Alegren otteluun tietäen, että vain kolme pistettä varmistaisi jatkopaikan turnauksen puolivälieristä. Ratkaisumaali nähtiin jo neljännellä peliminuutilla, kun qatarilaispuolustaja Abdelkarim Hassan lahjoitti pallon Inter-lupaus Lautaro Martínezille, joka upotti sen varmasti alakulmaan.


asetti Arto Laatikaisen hyökkääjää loppukaudeksi johtaneen kannanottonsa ja jonka merkitys on partaa tenniksen suurlupaus

Hot topics