Tiedätkö, ketkä Leijonien pelaajat ovat Espoosta? Pelaa maanantain 10 kysymystä! iltalehti 05:00 19.02

Iltalehden perinteinen urheiluvisa. Montako tiedät? 1) Leijonien olympiajoukkueessa on neljä espoolaissyntyistä pelaajaa. Ketkä? 2) Kuka voitti naisten mäkihyppykultaa Pyeongchangissa?


Hauska sattuma: Kristan ja Ennin olympiamitaleilla on yllättävä yhteinen nimittäjä iltalehti 00:53 14.02

Mitä yhteistä on Krista Pärmäkosken ja Enni Rukajärven olympiapronsseilla Pyeongchangissa? Taikauskokoon ken tahtoo, mutta näemmä Leijonien kannattaa istua bussissa! Video: Eurosport. Enni Rukajärven hieno pronssilasku. Kun Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue reissasi lauantaina pääkaupunki Souliin Tshekki-harjoituspeliä varten, Pärmäkoski avasi Suomen mitalitilin yhdistelmähiihdon riemukkaalla pronssillaan. Riemu repesi myös Leijonien bussissa. Tilanteesta julkaistu video kohosi nopeasti somehitiksi.


Nähdäänkö olympiakisoista suljettu venäläistähti sittenkin Pyeongchangissa? ”Tämä on noloa KOK:lle” iltalehti 10:38 06.02

Venäjän tähtihiihtäjä Sergei Ustjugov oli yksi niistä urheilijoista, jotka saivat Kansainväliseltä olympiakomitealta porttikiellon Pyeongchangin olympialaisiin. KOK:n ratkaisu on herättänyt valtavasti närää etenkin Venäjällä, sillä Ustjugov ei ole koskaan kärähtänyt dopingista. Niinpä mies valitti asiasta CAS:iin (Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin), joka ottaa asian käsittelyyn huomenna. Mikäli Ustjugovin valitus menee läpi, saatetaan hänet nähdä lähtöviivalla ja sunnuntaina yhdistelmähiihtokisassa.


Uutiset