Olympiavoittaja Iivo Niskanen meni naimisiin – Katri-sisko suunnitteli hääpuvun tyrmäävälle morsiamelle mtv 07:51 09.07

Pyeongchangissa olympiakultaa hiihtänyt Iivo Niskanen meni naimisiin viikonloppuna.


Olympiavoittaja Iivo Niskanen meni naimisiin! Julkaisi riemukkaan kuvan juhlapaikalta MTV 06:50 09.07

Etelä-Korean Pyeongchangissa helmikuussa olympiakultaa voittanut Iivo Niskanen on mennyt naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Saana Kemppaisen kanssa. Niskanen julkaisi kuvia Instagram-tilillään sekä juhlaseremoniasta että hänestä ja tuoreesta morsiamesta.


Näin järkyttävää räpeltämistä ei ole MM-lätkässä nähty kuuteen vuoteen - tilastot umpisurkean Etelä-Korean taustalla kertovat karua kieltä iltalehti 11:55 10.05

1-8, 0-10, 0-5, 1-6. Kyllä vain, nämä ovat miesten MM-tason jääkiekkomaan neljän ensimmäisen ottelun tulokset. Yllättäen MM-kisojen pääsarjaan nousseen Etelä-Korean visiitti kirkkaisiin parrasvaloihin on jäämässä todella lyhyeksi. Vaikka kotiolympialaisissaan maa esiintyi pirteästi ja ajoi ajoittain jopa Leijonat ahtaalle, on pelaajamateriaalien puolesta kovatasoisempi MM-turnaus lyönyt märän rätin kiekkokääpiön kasvoille. Korealaiset operoivat MM-jäillä suunnilleen samalla materiaalilla kuin Pyeongchangissa, kun taas vastustajat ovat haalineet kosolti vahvikkeita NHL-jäiltä. Tulos on ollut murhaava: neljä ottelua, nolla pistettä, maaliero -27.


B-lohkon suosikit: Suomen seurana pohjoisamerikkalaista taitoa jatkoaika.com 09:00 03.05

Herningissä pelattavan alkulohkon ennakkosuosikkeina voi pitää Suomen lisäksi Kanadaa ja Yhdysvaltoja. Mukana on myös Pyeongchangissa hopealle yltänyt Saksa.


Suomi saa isot MM-kisat - mutta missä Naisleijonat ne pelaa? Espoo möhli tilaisuutensa iltalehti 20:14 20.04

Olympiapronssia Pyeongchangissa voittanut Naisleijonat pelaa ensi vuonna MM-kotikisat. MM-kisojen saaminen Suomessa on iso juttu, mutta missä kotikisat tasan vuoden päästä pelataan? Se on vielä auki.


Radikaali ratkaisu! Oleg Znarok syrjään Venäjän päävalmentajan paikalta aivan MM-kisojen alla MTV 15:14 12.04

Helmikuussa Etelä-Korean Pyeongchangissa venäläisten olympiaurheilijoiden joukkueen kultaan luotsannut Oleg Znarok ei jatka Venäjän maajoukkueen peräsimessä. Muutos tapahtuu aivan kevään MM-kisojen alla.


Supersuosittu taitoluistelun olympiamitalisti esitteli suomalaisrakkaansa Instagramissa – tapasivat Tinderissä iltasanomat 05:01 05.04

Pyeongchangissa taitoluistelun joukkuepronssia voittanut Adam Rippon esitteli Instagramissa uuden rakkaansa.


Jättikisojen järjestäjä varasi urheilijoille peräti 225 000 kortonkia - yli kaksinkertainen määrä talviolympialaisiin verrattuna! iltalehti 12:38 04.04

Pyeongchangin talviolympialaisten piti olla vuoden 2018 ehdottomasti suurimmat kumikisat, mutta tänään alkavissa Kansainyhteisön kisoissa pannaan vielä paremmaksi. Pyeongchangissa urheilijoiden olympiakyliin oli varattu kilpailijoiden käyttöön yhteensä peräti 110 000 kondomia - kautta aikain suurin määrä talviolympiatasolla. Australian Gold Coastilla järjestettävät Kansainyhteisön kisat kaksinkertaistavat tämän määrän. Urheilijoiden käyttöön on nimittäin varattu roheat 225 000 preservatiivia! Urheilijakohtaisessa varmuusvälinevarannossa kisat tosin jäävät hieman olympialaisista, sillä osallistujiakin on yli kaksinkertainen määrä Pyeongchangiin verrattuna. Yksi urheilija saa Gold Coastilla käyttöönsä 34 kumia, kun Etelä-Koreassa vastaava lukema oli 37.


Paljastiko Juha Mieto sadasosat Björgenin ja Pärmäkosken välillä? - ”Kuulin luotettavasta lähteestä” iltalehti 21:03 31.03

Hiihtolegendan mukaan Krista Pärmäkoski oli Pyeongchangissa kaksi sadasosaa hitaampi kuin Marit Björgen. Kurikkalaishotellissa on esillä osa Juha Miedon palkinnoista ja vahanukke hiihtäjästä 1980-luvulta. Vitriinissä voisi olla myös kultamitali 15 kilometrin olympiakisasta vuodelta 1980, mutta siitä tulikin hopeaa sadasosan erolla. Sen jälkeen sadasosat poistuivat käytöstä ja esimerkiksi Krista Pärmäkoski jakoi Pyeongchangissa 10 kilometrin pronssin kymmenykseen samalla ajalla Marit Björgenin kanssa. - Kuulin luotettavasta lähteestä, että Krista hävisi kaksi sadasosaa, Mieto kertoo.


Talviolympialaisten vatsatautiepidemian iljettävä syy selvisi iltasanomat 14:17 29.03

Satoja järjestäjiä sairastui norovirukseen Pyeongchangissa.


Kaisa Mäkäräinen paljastaa, miksi Korean olympiakisat menivät penkin alle: ”Kulmakiveni mureni” iltalehti 13:38 27.03

Suomalainen sanoo, että sairastuminen ennen Pyeongchangia oli kohtalokasta. Kaisa Mäkäräinen nappasi maailmancupissa yhteensä seitsemän palkintopallipaikkaa 22 kilpailussa, eli lähes joka kolmannessa tapahtumassa suomalainen oli kolmen sakissa. Olympiakisoissa Pyeongchangissa ei sijoituksia kolmen kärkeen tullut.


jo lämmityksen kyhnyttämään viereen ja mustavalkoinen Tampereen valtias – upea tappio –

Uutiset