Kiti Kokkonen täytti 44 vuotta – pohtii vanhenemista: "Ei tunnu lähes missään" mtv 16:44 04.10

Putouksessa Tanhupallona hurmannut näyttelijä Kiti Kokkonen täyttää tänään 44 vuotta.


Putous-tähti Pilvi Hämäläinen hakeutui terapiaan – ”Ehkä tämä helpottaa elämääni” iltasanomat 17:09 04.09

Putouksessa jo kolmatta kertaa nähtävä Pilvi Hämäläinen toivoo terapian auttavan häntä myös töissä.


Putous-tähdiltä muistutus Trump–Putin-sketsistä: "Sehän nähtiin jo vuonna 2017 miten tässä käy!" mtv 15:30 16.07

USA:n presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaavat Helsingissä. Viihdeohjelma Putouksessa nähtiin "presidenttien" välinen kohtaaminen jo vuonna 2017.


Alina Tomnikov ei jatka Putouksessa: "Se oli upea vuoristorata!" mtv 08:35 30.05

Alina Tomnikov ei ole mukana syksyllä MTV3-kanavalla nähtävällä Putouksen kymmenennellä kaudella.


Shokki! Tanhupallo-tähti ei mukana seuraavassa Putouksessa stara 10:00 28.05

Suomalaisten suosikkiohjelma Putous esitteli edellisellä kaudella näyttelijä Kiti Kokkosen, jonka


MTV: Harri Syrjänen avoliitossa uuden rakkaan kanssa - avopuoliso on Kiti Kokkosen pikkusisko iltalehti 07:59 07.05

Kiti Kokkonen kertoi MTV:lle, että hänen pikkusiskonsa asuu avoliitossa kokki Harri Syrjäsen kanssa. kertoi viikonloppuna, että tunnettu kokki Harri Syrjänen asuu nyt avoliitossa uuden rakkaan kanssa. Asian paljasti MTV:lle Tanhupallona Putouksessa ihastuttanut näyttelijä Kiti Kokkonen. - On jännittävää olla täällä! Harri on pikkusiskoni Pauliinan avomies. Siksi olemme täällä. Tämä paikka on ihan mieletön, Kokkonen kertoi MTV:lle Harri Syrjäsen uuden ravintolan avajaisissa.


Heidät nähdään Kingin finaalissa iltalehti 15:01 05.05

Kingi on päättymässä. Kingi on MTV3-kanavalla nähty viihdeohjelma. Ohjelman ensimmäinen tuotantokausi näytettiin vuonna 2015 ja toinen tuotantokausi tänä keväänä. Tuoreella kaudella ohjelmassa näyttelevät Mika Eirtovaara, Pirjo Heikkilä, Kalle Lamberg, Jarkko Niemi, Severi Saarinen, Anna-Maija Tuokko, Linda Wiklund ja Jaakko Saariluoma. Kingissä on paljon musiikkia ja monta musiikkiesitystä. Putouksessa valitaan aina vuoden sketsihahmo, Kingissä valitaan laulajatähteä.


Kuvauksissa traaginen käänne - näyttelijä liukastui, putosi vesiputoukseen ja kuoli iltalehti 13:45 16.04

39-vuotias näyttelijä kuoli elokuvan kuvauksissa. Onnettomuus tapahtui Monks Cowlin Lohikäärmevuorten ulkoilualueella Etelä-Afrikassa, kun tappelukohtaus meni pieleen. 39-vuotias näyttelijä oli silminnäkijöiden mukaan liukastunut rinteessä ja putosi 40 metriä vesiputouksessa. Poliisi löysi hänen ruumiinsa vesiputouksen juurelta seuraavana päivänä.


Näyttelijä Kiti Kokkonen: ”Kaikessa mitä teen, on isäni perintöä” iltalehti 11:49 09.04

Tanhupallona Putouksessa viihdyttäneellä komedienne Kiti Kokkosella on palava halu tuoda näkyväksi vakaviakin aiheita, vaikka sitten tragikoomisin keinoin. Näyttelijä-kirjailija Kiti Kokkonen, 43, muistaa jo pitkän ajan takaa, miten hänen tekstinsä ovat aiheuttaneet hilpeyttä lukijoissa. Ei tosin tarkoituksella, vaan epätoivo muuttuu paperille päätyessään muotoon, jossa kipeätkin asiat huvittavat. - Kirjoitan tekstejä tosissani, sydänverellä. Lähtökohtaisesti tekstini ovat traagisia, mutta lukijoille ne muuttuvat humoristisiksi. Jos taas yritän tehdä hauskaa tekstiä, ei siitä tule hauskaa, Kiti Kokkonen kertoo.


Ansa Kynttilä reagoi toiseen sijaansa Putouksessa: "On tuotava kuri ja järjestys takaisin oppilaiden elämään" mtv 17:02 14.03

Ernest Lawsonin sketsihahmo Ansa Kynttilä kommentoi Putouksen toista sijaansa MTV.fille.


Aku Hirviniemi ennusti Kiti Kokkosen menestyksen Putouksessa – "Muista tämä viesti kahden kuukauden jälkeen" mtv 15:46 12.03

Aku Hirviniemi osasi ennustaa Kiti Kokkosen menestyksen Putouksessa.


ja Venäjä pyörittävät

Uutiset