Näin tanssii supersuosittu Tanhupallo! Kiti Kokkosen sketsihahmo lähettää kesäterveisiä mtv 11:52 23.07

Putouksen yhdeksännen kauden sketsihahmokisan voiton vienyt Tanhupallo tanssii ja lähettää Instagramissa kaikille terveisiä.


Sketsihahmot vaihdettiin, vanhat kaivettiin naftaliinista – katso Putouksen edellisen kauden parhaat palat! mtv 14:14 22.06

Putouksen yhdeksännen kauden parhaat ja rakastetuimmat palat koottiin yhteen. Muistatko vielä nämä huumoria pursuavat kohtaukset suosikkisarjasta?


Alina Tomnikov ei jatka Putouksessa: "Se oli upea vuoristorata!" mtv 08:35 30.05

Alina Tomnikov ei ole mukana syksyllä MTV3-kanavalla nähtävällä Putouksen kymmenennellä kaudella.


MTV: Kiti Kokkonen pois Putouksesta iltasanomat 17:15 28.05

Kiti Kokkosta ei nähdä Putouksen kymmenennellä tuotantokaudella.


MTV: Kiti Kokkonen jättää Putouksen iltalehti 10:38 28.05

Tanhupallo-hahmollaan sketsihahmokisan voittanut näyttelijä ei ole mukana seuraavalla Putous-kaudella, kertoo MTV. Näyttelijä Kiti Kokkosta, 43, ei nähdä Putouksen seuraavalla tuotantokaudella, kertoo . Suosikkiohjelman kymmenes tuotantokausi starttaa ensi syksynä, mutta Tanhupallo-hahmollaan ihastuttanut Kokkonen ei ole ohjelmassa mukana. Sketsihahmokilpailun voittaneen näyttelijän Putous-historia jää siis yhteen tuotantokauteen. - Harmittaa tosi paljon. Olisin todella mielelläni ollut mukana, mutta oman teatterin, Suomen Komediateatterin Maailmanlopun revyy oli sovittuna syksylle jo aiemmin. Esitykset menisivät suorien Putous-lähetysten kanssa päällekkäin, Kokkonen kertoo MTV:lle.


Paljastus tulevasta Putous-kaudesta! Kiti Kokkonen ei ehdi syksyllä osaksi tähtikaartia: "Harmittaa tosi paljon" mtv 05:30 28.05

Kiti Kokkonen ei ole mukana Putouksen tulevalla kaudella. Putouksen 10. kausi nähdään MTV3-kanavalla syksyllä.


Laskuvarjohyppääjän hurja tempaus videolle – hyppäsi maailman korkeimman vesiputouksen huipulta stara 21:30 22.05

Venezuelan Canaiman kansallispuistossa sijaitsevat Angelin putoukset ovat maailman korkein vesiputous.


Putous palaa jo syksyllä televisioon! mtv 10:00 07.05

Putouksen kymmenes tuotantokausi nähdään MTV3-kanavalla syksyllä 2018!


Kiti ”Tanhupallo” Kokkonen esitteli rakkaansa Instagramissa – harvinainen yhteiskuva! stara 14:30 02.05

Putouksen sketsihahmokilpailun voittanut Tanhupallo on näyttelijä Kiti Kokkosen luoma suosikkihahmo.


Viihdelehti Stara.fi stara 14:30 02.05

Putouksen sketsihahmokilpailun voittanut Tanhupallo on näyttelijä Kiti Kokkosen luoma suosikkihahmo.


Timo Lavikainen joutui tiukalle kuntokuurille - lihoi Putouksen aikana 10 kiloa iltalehti 18:53 25.04

Näyttelijä valmistautuu Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvaan treenaamalla salilla ja käymällä uimassa. Näyttelijä Timo Lavikaisella on menossa ankara kuntokuuri. Putous-tähti näyttelee tulevassa Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvassa lihaskimppu Bill Pöntistä, ja roolia varten hänen on tarkoitus kasvattaa lihaksia. Näyttelijä kertoo elokuvan tiedotustilaisuudessa, että hän käy nyt viisi-kuusi kertaa viikossa kuntosalilla. - Salihomman lisäksi käyn uimassa. Salilla olen aina tehnyt vapailla painoilla, nyt tein pienillä vastuksilla laitteilla. Ei tässä ihmeitä pysty tekemään, mutta paljon pystyy tekemään kuvakulmilla. Käyn suihkurusketuksissa ja vähän punnerran ennen ottoa, hän suunnittelee.


Kuvauksissa traaginen käänne - näyttelijä liukastui, putosi vesiputoukseen ja kuoli iltalehti 13:45 16.04

39-vuotias näyttelijä kuoli elokuvan kuvauksissa. Onnettomuus tapahtui Monks Cowlin Lohikäärmevuorten ulkoilualueella Etelä-Afrikassa, kun tappelukohtaus meni pieleen. 39-vuotias näyttelijä oli silminnäkijöiden mukaan liukastunut rinteessä ja putosi 40 metriä vesiputouksessa. Poliisi löysi hänen ruumiinsa vesiputouksen juurelta seuraavana päivänä.


Katsojat hylkäsivät Kingin - katsojaluvut laskevat laskemistaan iltalehti 08:17 14.04

Musiikkikomediaohjelma Kingi ei ole kerännyt Putouksen katsojamääriä. Televisiosarja Kingin katsojaluvut laskivat entisestään. Siinä missä Putous sai parhaimmillaan yli miljoona katsojaa, ei Kingi ole päässyt vastaavin lukuihin. Kingin keskikatsojamäärä oli ensimmäisen jakson aikoihin 477 000 ja se tavoitti parhaimmillaan 1 030 000. Kingi on musiikkikomediashow, jota näytettiin ensimmäisen kerran vuonna 2015. Ohjelmassa esitetään julkkiksia, tuomareita ja laulajia.


Kiti Kokkonen ja Jarkko Tamminen ottavat vastuun Peacock-teatterin ohjelmasisällöistä – revyyperinne jatkuu mtv 07:02 09.04

Putouksen yhdeksännen kauden sketsihahmokisan voittaja Kiti Kokkonen vastaa jatkossa yhdessä Jarkko Tammisen kanssa Linnanmäen Peacockin ohjelmasisällöistä.


Kiti Kokkonen elämästä Tanhupallon voiton jälkeen: "Se oli ehkä virhearvio" mtv 11:29 26.03

Putouksen yhdeksännen kauden sketsihahmokilpailun voiton Tanhupallona vienyt Kiti Kokkonen vieraili Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa viime viikolla. Kokkonen kertoi kuulumisiaan MTV.fille.


Tanhupallo yllätti suorassa lähetyksessä! Saapui jakamaan Jussi-palkinnon mtv 23:23 23.03

Putouksen 9. tuotantokauden voittanut Tanhupallo yllätti jakamalla palkinnon Jussi-gaalassa. 


Tanhupallona hurmannut Kiti Kokkonen lapsuudestaan yksinhuoltajaisän kanssa: "Miesten vanhemmuutta väheksytään" mtv 21:28 22.03

Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman viidennen kauden avausjaksossa nähtiin vieraana suursuositun Putouksen sketsihahmokisan voiton Tanhupallona vienyt Kiti Kokkonen.


Huhhuh! Linnanmäen uutuuslaite nousee yli 50 metrin korkeuteen, huippunopeus 106 km/h – tältä se näyttää MTV 15:05 22.03

Huvipuisto Linnanmäki on paljastanut uutta tietoa vuonna 2019 valmistuvasta huvittelulaitteesta. Laite tulee alueelta puretun Vonkaputouksen tilalle.


Kiti Kokkosen puoliso MTV.fille: "Hermot eivät ole menneet Tanhupalloon – päinvastoin!" mtv 10:28 18.03

Putouksen yhdeksännen kauden sketsihahmokisan voittaneen Tanhupallon luonut Kiti Kokkonen ja Herra Hevisauruksena tunnettu Olavi Tikka ovat olleet yhdessä yli kahdeksan vuotta.


ampuivat kranaatteja Kabuliin Gripen-hävittäjä kahdesti viikossa liikkeeseen ”Hän päätöksenteon apuvälineeksi riemuitsee miehen jäsenyydestä

Uutiset