Laskuvarjohyppääjän hurja tempaus videolle – hyppäsi maailman korkeimman vesiputouksen huipulta stara 21:30 22.05

Venezuelan Canaiman kansallispuistossa sijaitsevat Angelin putoukset ovat maailman korkein vesiputous.


Putous palaa jo syksyllä televisioon! mtv 10:00 07.05

Putouksen kymmenes tuotantokausi nähdään MTV3-kanavalla syksyllä 2018!


Kiti ”Tanhupallo” Kokkonen esitteli rakkaansa Instagramissa – harvinainen yhteiskuva! stara 14:30 02.05

Putouksen sketsihahmokilpailun voittanut Tanhupallo on näyttelijä Kiti Kokkosen luoma suosikkihahmo.


Viihdelehti Stara.fi stara 14:30 02.05

Putouksen sketsihahmokilpailun voittanut Tanhupallo on näyttelijä Kiti Kokkosen luoma suosikkihahmo.


Timo Lavikainen joutui tiukalle kuntokuurille - lihoi Putouksen aikana 10 kiloa iltalehti 18:53 25.04

Näyttelijä valmistautuu Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvaan treenaamalla salilla ja käymällä uimassa. Näyttelijä Timo Lavikaisella on menossa ankara kuntokuuri. Putous-tähti näyttelee tulevassa Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvassa lihaskimppu Bill Pöntistä, ja roolia varten hänen on tarkoitus kasvattaa lihaksia. Näyttelijä kertoo elokuvan tiedotustilaisuudessa, että hän käy nyt viisi-kuusi kertaa viikossa kuntosalilla. - Salihomman lisäksi käyn uimassa. Salilla olen aina tehnyt vapailla painoilla, nyt tein pienillä vastuksilla laitteilla. Ei tässä ihmeitä pysty tekemään, mutta paljon pystyy tekemään kuvakulmilla. Käyn suihkurusketuksissa ja vähän punnerran ennen ottoa, hän suunnittelee.


Kuvauksissa traaginen käänne - näyttelijä liukastui, putosi vesiputoukseen ja kuoli iltalehti 13:45 16.04

39-vuotias näyttelijä kuoli elokuvan kuvauksissa. Onnettomuus tapahtui Monks Cowlin Lohikäärmevuorten ulkoilualueella Etelä-Afrikassa, kun tappelukohtaus meni pieleen. 39-vuotias näyttelijä oli silminnäkijöiden mukaan liukastunut rinteessä ja putosi 40 metriä vesiputouksessa. Poliisi löysi hänen ruumiinsa vesiputouksen juurelta seuraavana päivänä.


Katsojat hylkäsivät Kingin - katsojaluvut laskevat laskemistaan iltalehti 08:17 14.04

Musiikkikomediaohjelma Kingi ei ole kerännyt Putouksen katsojamääriä. Televisiosarja Kingin katsojaluvut laskivat entisestään. Siinä missä Putous sai parhaimmillaan yli miljoona katsojaa, ei Kingi ole päässyt vastaavin lukuihin. Kingin keskikatsojamäärä oli ensimmäisen jakson aikoihin 477 000 ja se tavoitti parhaimmillaan 1 030 000. Kingi on musiikkikomediashow, jota näytettiin ensimmäisen kerran vuonna 2015. Ohjelmassa esitetään julkkiksia, tuomareita ja laulajia.


Kiti Kokkonen ja Jarkko Tamminen ottavat vastuun Peacock-teatterin ohjelmasisällöistä – revyyperinne jatkuu mtv 07:02 09.04

Putouksen yhdeksännen kauden sketsihahmokisan voittaja Kiti Kokkonen vastaa jatkossa yhdessä Jarkko Tammisen kanssa Linnanmäen Peacockin ohjelmasisällöistä.


Kiti Kokkonen elämästä Tanhupallon voiton jälkeen: "Se oli ehkä virhearvio" mtv 11:29 26.03

Putouksen yhdeksännen kauden sketsihahmokilpailun voiton Tanhupallona vienyt Kiti Kokkonen vieraili Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa viime viikolla. Kokkonen kertoi kuulumisiaan MTV.fille.


Tanhupallo yllätti suorassa lähetyksessä! Saapui jakamaan Jussi-palkinnon mtv 23:23 23.03

Putouksen 9. tuotantokauden voittanut Tanhupallo yllätti jakamalla palkinnon Jussi-gaalassa. 


Tanhupallona hurmannut Kiti Kokkonen lapsuudestaan yksinhuoltajaisän kanssa: "Miesten vanhemmuutta väheksytään" mtv 21:28 22.03

Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman viidennen kauden avausjaksossa nähtiin vieraana suursuositun Putouksen sketsihahmokisan voiton Tanhupallona vienyt Kiti Kokkonen.


Huhhuh! Linnanmäen uutuuslaite nousee yli 50 metrin korkeuteen, huippunopeus 106 km/h – tältä se näyttää MTV 15:05 22.03

Huvipuisto Linnanmäki on paljastanut uutta tietoa vuonna 2019 valmistuvasta huvittelulaitteesta. Laite tulee alueelta puretun Vonkaputouksen tilalle.


Kiti Kokkosen puoliso MTV.fille: "Hermot eivät ole menneet Tanhupalloon – päinvastoin!" mtv 10:28 18.03

Putouksen yhdeksännen kauden sketsihahmokisan voittaneen Tanhupallon luonut Kiti Kokkonen ja Herra Hevisauruksena tunnettu Olavi Tikka ovat olleet yhdessä yli kahdeksan vuotta.


Ansa Kynttilä reagoi toiseen sijaansa Putouksessa: "On tuotava kuri ja järjestys takaisin oppilaiden elämään" mtv 17:02 14.03

Ernest Lawsonin sketsihahmo Ansa Kynttilä kommentoi Putouksen toista sijaansa MTV.fille.


Putous-tähdet tiukassa paikassa suorassa lähetyksessä – näin tubettaa presidentti "Sauli Niinistö" mtv 13:32 11.03

Putouksen kauden viimeisessä jaksossa näyttelijät pääsivät luomaan tunnetuille henkilöille YouTube-kanavat. 


Mitä kuuluu Putouksesta pudonneille sketsihahmoille? Katso video! mtv 07:14 11.03

Kikka Vaaran lapset eivät ole vieläkään muuttaneet kotoa ja Amaryllis Yamamoto muutti jälleen tyyliään. Putouksen finaalilähetyksessä nähtiin, mitä yhdeksännen kauden sketsihahmokisasta jo pudonneille hahmoille kuuluu.


Putouksen historian hellyttävin hahmo? Herttainen Tanhupallo valloitti suomalaiset mtv 06:01 11.03

Putouksen yhdeksännen kauden voittajaksi kruunattiin Kiti Kokkosen suloinen Tanhupallo. 


Onko hän Putouksen suurin ilopilleri? Timo Lavikainen vastasi seitsemään pikakysymykseen mtv 23:47 10.03

MTV.fi kysyi Putouksen näyttelijöiltä seitsemän kysymystä, joihin heidän piti vastata nimeämällä näyttelijäjoukosta vastaukseksi sopivin henkilö. Timo Lavikainen paljasti muun muassa Putouksen suurimman Duracell-pupun.


Tanhupallo juhlii Putous-voittoaan: "Menen hampurilaiselle!" mtv 22:00 10.03

Tanhupallo voitti Putouksen sketsihahmokilpailun. MTV.fi tapasi Tanhupallon voiton ratkettua ja kysyi, miten hahmo aikoo juhlistaa voittoa ja mitä tapahtuu seuraavaksi.


Putous-yleisö villiintyi! Tanhupallon voittoon päättynyt kausi huipentui laulupotpuriin mtv 21:44 10.03

Putouksen yhdeksäs tuotantokausi on ohi. Ohjelma huipentui Tanhupallon voittoon sketsihahmokisassa ja lähetyksen lopuksi nähtyyn laulupotpuriin, jossa kaikki hahmot sekä juontaja Roope Salminen pääsivät esittelemään taitojaan.


Bottas viides ja kokoomuksen juhlivat jo Irlannissa kuule lypsivät 220 Monacossa – jättääkö pelaa hurjaa pelimerkit liian harvojen savua, upea maali Sinin parvekkeelle tasolla - ”Vakavuus taulun työskentelee päivystyksessä vakavat vammat Salossa

Uutiset