Putinilla ei ole todellista haastajaa - vastaehdokkaita on kuitenkin toistakymmentä iltalehti 08:18 18.01

Käytännössä Venäjän presidentti Vladimir Putinilla ei ole varteenotettavaa haastajaa, mutta kannattajien allekirjoituksia kerää useampi vastaehdokas. Kommunistisen puolueen ehdokas Pavel Grudinin on suosittu YouTubessa. Jos video ei aukea, löydät sen myös .


Sauli Niinistöllä ei ole Vladimir Putinin kännykkänumeroa: ”Meidän kabineteilla on hyvä yhteys” iltalehti 07:27 13.01

Presidentti Sauli Niinistöllä ja Venäjän presidentti Vladimir Putinilla on tapana keskustella toistensa kanssa puhelimessa. Aivan kädenkäänteessä se ei kuitenkaan käy. Presidentti Tarja Halosella on tunnetusti hyvin läheiset välit Putiniin, mutta Niinistön ja Putinin välit ovat asteen verran virallisemmat. Siltä se ainakin vaikuttaa. Niinistöllä ja Putinilla on kuitenkin tapana keskustella toistensa kanssa puhelimessa. Iltalehti kysyi Niinistöltä, miten hän saa maailman suurimman valtion päämiehen langan päähän, jos tarve vaatii.


Putinilla jättimäinen tiedotustilaisuus klo 11 – IS paikalla kyselytunnilla Moskovassa iltasanomat 08:23 14.12

Ilta-Sanomat seuraa paikan päällä Venäjän presidentin Vladimir Putinin jättimäistä kyselytuntia kello 11 alkaen. Näytämme tiedotustilaisuuden suorana lähetyksenä.


Kreml varma Putinin voitosta presidentinvaaleissa: ”Mitään todellista kisaa ei käydä” iltalehti 16:56 07.12

Venäjällä on heikosti muita presidenttiehdokkaita Putinin lisäksi, sillä heidät on vuosien varrella vaiennettu. Venäjän presidentti Vladimir Putin ilmoitti asettumisestaan ehdolle ensi vuoden presidentinvaaleissa keskiviikkona. Kremlin mukaan Putin on ylivoimainen presidenttiehdokas seuraavalle kaudelle. Kremlin tiedottajan Dmitri Peskovin mukaan mitään todellista presidenttikisaa ei käydä, sillä Putinilla on niin vahva kannatus.


Ministeri Kai Mykkänen: ”Suurvaltaideologia hallitsee myös Putinin seuraavaa kautta” iltasanomat 16:31 23.11

Ulkomaankauppaministeri Kai Mykkäsen mukaan Vladimir Putinilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin asettua ehdolle kevään vaaleissa.


Uutiset