Nyt se on varmaa! NHL-sopimuksen tehnyt puolustajalupaus pelaa SM-liigassa iltalehti 14:38 23.07

Ilves tiedotti odotetusti, että Lassi Thomson pelaa ensi kaudella Suomessa. Lassi Thomsonista tuli juhannusviikonloppuna NHL:n ykköskierroksen varaus, kun Ottawa Senators varasi suomalaispuolustajan pelaaja-oikeudet numerolla 19. Thomson kirjoitti kanadalaisseura Senatorsin kanssa heinäkuun puolessavälissä kolmen vuoden mittaisen tulokassopimuksen.


Nyt se on varmaa! NHL-sopimuksen tehnyt puolustajalupaus jatkaa SM-liigassa iltalehti 14:38 23.07

Ilves tiedotti odotetusti, että Lassi Thomson pelaa ensi kaudella Suomessa. Lassi Thomsonista tuli juhannusviikonloppuna NHL:n ykköskierroksen varaus, kun Ottawa Senators varasi suomalaispuolustajan pelaaja-oikeudet numerolla 19. Thomson kirjoitti kanadalaisseura Senatorsin kanssa heinäkuun puolessavälissä kolmen vuoden mittaisen tulokassopimuksen.


Nyt se on varmaa: 18-vuotias huippulupaus pelaa Ilveksessä ensi kaudella – "Näen sen itselleni parhaana vaihtoehtona" MTV 14:06 23.07

Puolustajalupaus Lassi Thomson vahvistaa pelaavansa Tampereen Ilveksen paidassa ensi kaudella SM-liigaa. 


Patrik Laine on yhä vailla miljoonadiiliä – mihin sopimuksiin Winnipeg Jetsillä on vielä varaa? iltasanomat 05:57 23.07

Winnipeg Jets kiinnitti puolustaja Neal Pionkin puolustukseensa. Palkkakaton alla oleva tila alkaa vähentyä, kun Patrik Laineen ja Kyle Connorin isot sopimukset ovat vielä solmimatta.


HJK hankki brassinuorukaisen lainasopimuksella iltasanomat 16:02 22.07

HJK hankki uuden puolustajan.


HJK hankki uuden puolustajan Brasiliasta – "Nuori pelaaja ja omaa paljon potentiaalia kehittyä" MTV 14:49 22.07

Helsingin Jalkapalloklubi on hankkinut riveihinsä laitapuolustajan Victor Luiz Prestes Filhon, seura kertoo verkkosivustollaan. 


Yleisurheilun supertähti halusi alun perin NHL-kiekkoilijaksi – sai lempinimen ikoniselta puolustajalta MTV 10:27 22.07

Tällä kaudella neljänneksi kaikkien aikojen kiekonheittäjien listalla noussut Ruotsin kiekkojätti Daniel Ståhl halusi alun perin NHL-jääkiekkolijaksi, kertoo Sportbladet.


NHL-seurat vaihtoivat keskenään ylipalkkaiset voimahyökkääjät – Entiselle Winnipeg-puolustajalle 56 miljoonan mahtisopimus kouraan yle 23:31 19.07

Milan Lucic ja James Neal on kaupattu jääkiekkosarja NHL:ssä. Puolustajatähti Jacob Trouba on puolestaan saanut mieleisensä jatkosopimuksen.


Kaapo Kakko saa seuraa: New York Rangers jättisopimukseen tähtipakin kanssa MTV 23:13 19.07

NHL-seura New York Rangers on tehnyt sopimuksen puolustajan Jacob Trouban kanssa, seura kertoo verkkosivustollaan.


Kaapo Kakko sai seuraa: New York Rangers jättisopimukseen tähtipakin kanssa MTV 23:13 19.07

New York Rangers on tehnyt sopimuksen puolustajan Jacob Trouban kanssa, seura kertoo verkkosivustollaan.


Trump nimittämässä uudeksi työministeriksi Eugene Scalian – tunnetaan työnantajien etujen puolustajana iltasanomat 05:54 19.07

Edesmenneen korkeimman oikeuden tuomarin poika työskenteli työministeriön lakimiehenä George W. Bushin kaudella.


Maajoukkueen tähtipuolustajan MM-unelma vaakalaudalla – polvivamma oli niin musertava pettymys, että äidin piti ilmoittaa diagnoosi päävalmentajalle yle 09:11 18.07

Naisten salibandymaajoukkueen tähtipuolustaja My Kippilä käy kilpajuoksua aikaa vastaan. MM-kisat ovat joulukuussa, ja polven eturistisidevamman jälkeinen kuntoutus tähtää vielä kisakoneeseen.


Atletico Madrid kiinnitti MM-kisoissa loistaneen englantilaispuolustajan MTV 19:38 17.07

Atletico Madrid ilmoitti keskiviikkona päässeensä Tottenhamin kanssa sopimukseen englantilaispuolustaja Kieran Trippierin siirrosta Madridiin.


Jenni Haukio: ”Jos haluaa lapsensa pärjäävän ja menestyvän työelämässä, kannattaa kannustaa häntä lukemaan” iltasanomat 16:20 16.07

Kirjallisuuden ja lukemisen vahvana puolustajana tunnettu Haukio oli yksi neljästä puhujasta Elinkeinoelämän Keskusliiton järjestämässä Lukutaito – ankallisaarteemme –keskustelussa.


Ville Heinola NHL-sopimukseen jatkoaika.com 09:46 16.07

Winnipeg Jets on tehnyt kolmen vuoden tulokassopimuksen puolustaja Ville Heinolan kanssa.


MM-kultajoukkueen puolustaja Oliwer Kaski hakee pelipaikkaa Detroit Red Wingsistä: "Samoja syitä kuin Pelicansiin menossa" MTV 07:49 16.07

MM-kultajoukkueen puolustaja Oliwer Kaski teki yhden vuoden sopimuksen NHL-joukkue Detroit Red Wingsin kanssa. Kaski hakee läpimurtoa uudella tasolla tutulla kaavalla. 


Ottawa ja suomalaispuolustaja tulokassopimukseen yle 23:06 15.07

Ottawa Senators solmi suomalaisen puolustajalupaus Lassi Thomsonin kanssa NHL:n tulokaskontrahdin.


Lisää suomalaisia NHL-diilejä! Lassi Thomson solmi Ottawa Senatorsin kanssa tulokassopimuksen iltalehti 23:04 15.07

Ottawa Senators ja suomalaispuolustaja Lassi Thomson ovat solmineet kolmen vuoden tulokassopimuksen. Lassi Thomsonin ja Ottawa Senatorsin sopimuksen myötä kaikki tämän kesän suomalaiset ykköskierroksen varaukset ovat tehneet NHL-sopimuksen. Kaapo Kakko ja New York Rangers tekivät sopimuksen torstaina, Ville Heinolan diili Winnipeg Jetsin kanssa julkistettiin maanantaina illalla Suomen aikaa ja Thomsonin sopimus vain hieman myöhemmin.


132 säkillistä norsunluuta Li Peng on myynti varmistui Skvernelis somejulkisuuteen nousseen soutavan Jarin

Uutiset