Miten Jesse Puljujärvelle käy? Kärpistä vahvistetaan Pohjois-Amerikasta kantautuneet viestit

MTV 10:46 14.10

Kotimaisessa SM-liigassa syksyn ylivoimaisesti seuratuin pelaaja ja hahmo on ollut Jesse Puljujärvi, joka palasi Pohjois-Amerikasta takaisin Suomeen. Huippulupauksena rapakon taakse lähtenyt Puljujärvi teki vuoden mittaisen sopimuksen Oulun Kärppien kanssa. Puljujärveä on kuitenkin viety nopealla aikataululla takaisin NHL:ään.


Jesse Puljujärvi kovassa perjantai-iskussa Mikkelissä – teki voittomaalin ja venytti pisteputkeaan

iltasanomat 20:55 11.10

Jesse Puljujärvi oli vahvassa perjantaivireessä Mikkelissä Jukurien ja Kärppien SM-liigakohtaamisessa.


Jesse Puljujärven temppu meni videotarkistukseen – jukuriluotsi menetti hermonsa

MTV 20:52 11.10

Jesse Puljujärvi operoi maila varsin korkealla, kun Kärpät iski SM-liigaottelussa kolmannen maalinsa Jukurien rysään. Osuma hyväksyttiin videotarkistuksen jälkeen, mikä kuumensi Jukurien päävalmentaja Pekka Kangasalustan.


Jesse Puljujärvi laukoi Kärpät johtoon Mikkelissä – ”Pulju” pidensi pisteputkeaan

iltasanomat 19:05 11.10

Jesse Puljujärvi aloitti perjantai-iltansa mukavasti Mikkelissä Jukurien ja Kärppien SM-liigakohtaamisessa.


Kieli pitkälle! Jesse Puljujärvi löi hanat auki Mikkelissä

MTV 18:51 11.10

Oulun Kärppien Jesse Puljujärvi avasi maalihanat jääkiekon SM-liigan vierasottelussa Mikkelin Jukureita vastaan.


Analyysi: Tilastot osoittavat Jesse Puljujärven menevän oikeaan suuntaan – yhdestä vanhasta tavasta tähden on kuitenkin opittava pois

jatkoaika.com 08:00 11.10

Liigaan täksi kaudeksi palannut tähtihyökkääjä Jesse Puljujärvi on ollut koko alkukauden tiukasti suurennuslasin alla. Tilastot paljastavat suomalaisnuorukaisen alkukauden olleen positiivinen.


Takaisku ei horjuta, Jesse Puljujärvi uskoo vakaasti Kärppien menestykseen – "Kyllä me mennään pitkälle"

MTV 22:31 08.10

Jesse Puljujärvi oli pettynyt mies, kun Kärpät koki 0-2-tappion CHL:ssä Skellefteån vieraana.


Onko tämä sallittua? SM-liigan huippulupaus veivasi hyvin erikoisen rankkarimaalin – Kärppien teinitähti ja Jesse Puljujärvi maalasivat

iltalehti 19:50 05.10

Matias Maccellin rankkarimaali oli yksi SM-liigakierroksen erikoisimmista hetkistä. Jyp kuritti Ilvestä lauantain SM-liigakierroksella. Jyväskyläläiset nappasivat 6–4-voiton kotiareenallaan. Tuore hankinta Petrus Palmu oli hirmuiskussa. Jyp-hyökkääjä takoi tehopisteet 2+2, ja ne syntyivät jo kahden ensimmäisen erän aikana.


Suomalainen NHL-legenda paljastaa, mitä Jarmo Kekäläinen sanoi Jesse Puljujärvestä ennen draftia - ”Jarmo sai niin paljon paskaa Suomessa”

iltalehti 19:35 01.10

Jarmo Kekäläinen poimi Pierre-Luc Duboisin vuoden 2016 varaustilaisuudessa. Tarina on tuttu. NHL:n vuoden 2016 draftin piti olla kolmen kauppa eli Auston Matthewsin, Patrik Laineen ja Jesse Puljujärven juhlaa. Ei se mennyt ihan niin. Kolmantena vuorossa ollut Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen ei varannutkaan tarjolla ollutta Puljujärveä vaan otti kanadalaisen Pierre-Luc Duboisin. Puljujärvi meni vasta neljäntenä Edmontoniin.


Kärppien ihmeveljekset ja Jesse Puljujärvi laittoivat rytinäksi – Ilves roikkuu köysissä

MTV 18:03 28.09

Oulun Kärppien 16-vuotias ihmejuniori Aatu Räty iski Liiga-uransa ensimmäisen maalin lauantain kierroksen alkuhetkillä Ilvestä vastaan.


Kärppien ihmeveljekset ja Jesse Puljujärvi laittoivat Hakametsässä rytinäksi – Ilves roikkuu köysissä

MTV 17:32 28.09

Oulun Kärppien 16-vuotias ihmejuniori Aatu Räty iski Liiga-uransa ensimmäisen maalin lauantain kierroksen alkuhetkillä Ilvestä vastaan.


Näkökulma: Suomalaisten NHL-riemunpäivä vain muisto, Patrik Laine ja muut helmet sivuraiteella – mitä oikein tapahtui?

MTV 13:58 27.09

Patrik Laine, Jesse Puljujärvi ja Olli Juolevi varattiin kesällä 2016 viiden parhaan pelaajan joukossa, mutta pahimmassa tapauksessa yksikään heistä ei aloita NHL.n runkosarjakautta. 


Puljujärvi paljastaa syyt Edmontonista lähdölle: ”Halusin suureen rooliin”

yle 14:24 25.09

Kärppien Jesse Puljujärvi on saanut SM-liigapaluulleen hyvän alun.


Miksi Jesse Puljujärvi romahti? Edmontonin toimittaja hämmästelee suomalaisen ratkaisevaa päätöstä Iltalehdelle: ”En käsitä”

iltalehti 06:12 25.09

2016 varaustilaisuuden neljäntenä pelaajan valitun lupauksen ensimmäiset kaudet NHL:ssä menivät mönkään. Kenen syy se on? 2019 kesällä moni asia oli toisin kuin Jesse Puljujärvi olisi voinut kuvitella kolme vuotta aiemmin. NHL-uran jatkuminen oli vaakalaudalla, ja tuore sopimus Kärppiin saattaa tarkoittaa, ettei hyökkääjää nähdä tällä kaudella taalaliigassa.


Löytääkö Jesse Puljujärvi sihtinsä Hakametsässä? Kotijoukkue on lähtee SM-liigan huippuotteluun suosikkina

iltalehti 11:34 24.09

Tiistain huipputapaus on Liigan toistaiseksi tappiottomien kärkijoukkueiden Tapparan ja Kärppien kohtaaminen Tampereella. Sekä Tappara että Kärpät ovat aloittaneet Liigan tuloksellisesti murskahyvin; kummatkin ovat viiden pelatun ottelun jälkeen tappioitta. Pelillisesti Tappara on kuitenkin ollut vakuuttavampi - suorastaan yllättävän hyvä. Pelinkuvien ja maalipaikkatilastojenkin mukaan Tappara on ansainnut kaiken sen mitä on toistaiseksi saanutkin. Kärppien kohdalla pisteet ovat tulleet hieman Tapparaa nihkeämmillä otteilla.


ja videokuvasi julkaisi avauskokoonpanonsa elintärkeään kannessa – niin sekaisin” tajuttoman miehen terassi­talossa vangitseminen vanhin poika ilmestyi

Hot topics