Ihmenainen teki hurjan olympiatempun! – Kultaa kahdessa täysin eri lajissa MTV 08:00 24.02

Tshekin Ester Ledecka ylsi melkoiseen urotekoon, kun hän otti kultaa myös naisten lumilautailupujottelussa Etelä-Korean Pyeongchangissa. Aiemmin Ledecka hämmästytti olympiayleisöä, kun hän otti kultaa naisten supersuurpujottelussa.


Lindsey Vonnin olympiaura ohi – "Vuodatin kyyneleeni jo eilen" MTV 11:04 22.02

Alppihiihdon legenda Lindsey Vonn päätti olympiauransa pettymykseen. Hän oli johtanut alppiyhdistettyä syöksylaskun jälkeen, mutta laski pujotteluosuudella ulos.


Karmea pettymys! Lindsey Vonnin olympiaura päättyi ulosajoon iltalehti 09:38 22.02

Lindsey Vonn laski tänään viimeistä kertaa olympiatasolla, kun hän lähti jahtaamaan olympiakultaa naisten alppiyhdistetyssä. Vonnin kisa lähti hyvin liikkeelle, sillä syöksylaskun jälkeen hän oli kisan kärjessä peräti 0,74 sekunnin erolla. Pujotteluosuus meni kuitenkin pahasti pieleen, sillä 35-vuotias konkari laski ulos heti pujottelun alkuvaiheessa. Pettymys oli karmea, mikä näkyi myös Vonnin reaktioista. Pettymyksen ymmärtää, sillä Vonn ilmoitti jo ennen kisoja, että nämä ovat hänen viimeiset kisansa olympiatasolla.


"Olen treenannut tätä varten koko elämäni" – ruotsalaisveteraani haltioitui olympiakullasta MTV 08:24 22.02

Miesten pujottelu päättyi Pyeongchangissa ruotsalaisjuhliin 35-vuotiaan Andre Myhrerin voitettua kultamitalin.


Ruotsille taas yllätyskultaa! Alppihiihtokonkari kruunasi uransa ennätyksellä MTV 07:43 22.02

Ruotsalainen Andre Myhrer nappasi olympiakultaa miesten pujottelussa Pyeongchangissa torstaina. Kyseessä on 35-vuotiaan Myhrerin alppihiihtouran ensimmäinen arvokisavoitto.


Sokkiratkaisu Pyeongchangissa - ylivoimainen kultasuosikki keskeytti: ”Minulla ei ollut minkäänlaista itseluottamusta” iltalehti 07:04 22.02

Yksi kisojen yllätyksistä nähtiin viime yönä, kun Itävallan Marcel Hirscher laski ulos pujottelussa. Hirscher tavoitteli pujottelussa jo kolmatta olympiakultaansa, sillä hän oli voittanut aiemmin suurpujottelun ja alppiyhdistetyn. Suursuosikkina pujotteluun lähteneestä Hirscheristä olisi voitolla tullut ensimmäinen mies 50 vuoteen, joka on juhlinut kolmea alppihiihtokultaa samoissa kisoissa.


Ranska potki MM-kultamitalistin surutta kotiin olympiakisoista - turhautuneet kommentit ymmärrettiin täysin väärin: ”En tarkoittanut” iltalehti 12:54 19.02

Ranskalainen Mathieu Faivre sai lähtöpassit olympialaisista. Ranskan joukkueen kokonaispanos sunnuntaina kilpaillussa miesten suurpujottelussa oli upea. Alexis Pinturault voitti kilpailussa pronssia Itävallan Marcel Hirscherin ja Norjan Henrik Kristoffersenin jälkeen.


Alppilegenda kohteli Kalle Palanderia kuin halpaa makkaraa: ”Helvetin ylimielinen jätkä” iltalehti 20:10 18.02

Kalle Palanderilla ei ole juuri mitään hyvää sanottavaa alppilegenda Hermann Maierista. Hermann Maier, takavuosien mestarilaskija ja lajilegenda, on alppihiihtopiirien kummajainen, joka jakaa voimakkaasti mielipiteitä puolesta ja vastaan. - Minua hän kohteli todella ärsyttävän ylimielisesti, samoin kuin monia muita ulkomaalaislaskijoita. Hän ei pitänyt minua yhtään minään. Maier oli uransa aikana helvetin ylimielinen jätkä, MM-kultamitalisti ja pujottelun maailmancupin voittaja Kalle Palander sanoo.


IL seurasi livenä olympiapäivää: Leijonat taipui Ruotsille trillerissä - Suomen miehet taistelivat viestissä neljänneksi iltalehti 16:44 18.02

Pyeongchangissa sunnuntai oli vilkas suomalaispäivä. IL seurasi tapahtumia hetki hetkeltä. Samu Torsti oli suurpujottelun 17. Suomen miehet hiihtivät viestissä sijalle 4. Tero Seppälä oli ampumahiihdon yhteislähtökisassa 21:s. Elina Risku oli 500 metrin pikaluistelussa 28. Miesten jääkiekossa Ruotsi päihitti Suomen 3-1. Suomi joutuu neljännesvälierään Etelä-Koreaa vastaan. Video: Eurosport. Katso Suomi-Ruotsi-ottelun kaikki maalit.


IL seuraa olympiapäivää: Suomi taisteli hiihtoviestissä neljänneksi - Leijonat Tre Kronorin kimppuun iltalehti 14:00 18.02

Pyeongchangissa sunnuntai on vilkas suomalaispäivä. IL seuraa tapahtumia hetki hetkeltä Samu Torsti oli suurpujottelun 17. Suomen miehet hiihtivät viestissä sijalle 4. Tero Seppälä oli ampumahiihdon yhteislähtökisassa 21:s. 14.00 Pikaluistelu, naiset 500 m: Elina Risku. 14.10 Jääkiekko, miehet: Suomi-Ruotsi. Video: Eurosport. Katso videolta miesten viestin lähtö.


Suomalaisyllätys alppihiihdossa: Samu Torstilta selvästi kauden paras suoritus suurpujottelussa iltalehti 08:55 18.02

Samu Torsti oli 17. miesten suurpujottelussa. 26-vuotias Torsti ei ole tällä kaudella sijoittunut aiemmin 30 parhaan joukkoon, joten suomalainen venyi hienosti olympiarinteissä. Torsti oli ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla 22, ja onnistunut toisen kierroksen lasku nosti suomalaista vielä pari pykälää. Hän jäi kisan voittajasta, Itävallan Marcel Hirscheristä 3,33 sekuntia.


Hieno suomalaisesitys Pyeongchangin suurpujottelussa uusisuomi 08:29 18.02

Suomessa keskusteltiin ennen Pyeongchangin kisoja, pitäisikö suomalaisia alppihiihtäjiä valita olympialaisiin lainkaan. Andreas Romar tuli ensin valituksi Suomen ainoaksi alppiedustajaksi, mutta Samu Torsti sai myöhemmin olympialaisiin vielä lisäpaikan.


Suurpujottelussa yllättänyt Samu Torsti: "Viikon päivät mietti, tuleekohan tästä yhtään mitään" MTV 08:27 18.02

Samu Torsti onnistui hienosti Pyeongchangissa alppihiihdon miesten suurpujottelussa. Hänen sijoituksensa oli lopulta 17. Olympiakomitean valintakriteerinä oli ollut 16:s tila, jonka lähelle suomalaislaskija ylsi.


Samu Torstille uran paras arvokisasuoritus – Hirscher dominoi, norjalaiselta jättinousu MTV 07:52 18.02

Samu Torsti onnistui tekemään hyvät laskut Pyeongchangin olympialaisten suurpujottelussa sunnuntaina. Suomalainen oli kisassa 17:s, kun Itävallan Marcel Hirscher laski toiseen kultamitaliinsa Etelä-Koreassa.


Samu Torsti selvitti tiensä toiselle kierrokselle – "Parasta meikäläistä pitkään aikaan" MTV 05:05 18.02

Pyeongchangin olympialaisissa miesten alppihiihdon suurpujottelussa suomalaislaskija Samu Torsti on painelemassa jatkoon. Torsti jäi avauslaskussa 2,66 sekunnin päähän ykköseksi laskeneesta Itävallan Marcel Hirscheristä.


Samu Torsti selvittämässä tiensä toiselle kierrokselle – "Parasta meikäläistä pitkään aikaan" MTV 05:05 18.02

Pyeongchangin olympialaisissa miesten alppihiihdon suurpujottelussa suomalaislaskija Samu Torsti on painelemassa jatkoon. Torsti jäi avauslaskussa 2,66 sekunnin päähän ykköseksi laskeneesta Itävallan Marcel Hirscheristä.


Samu Torsti selvitti tiensä toiselle kierrokselle suurpujottelussa iltasanomat 04:33 18.02

Talviolympialaisten miesten suurpujottelussa suomalaisalppihiihtäjä Samu Torsti on selvittänyt tiensä avauslaskun jälkeen toiselle kierrokselle.


Shiffrin lainasi suksiaan, sensaatio viiletti olympiakultaan! Yllätysvoitosta noloja hetkiä tv-yhtiöille MTV 10:31 17.02

Lumilautakisoista tutumman Ester Ledeckan olympiavoitosta naisten alppihiihdon supersuurpujottelussa tuli Pyeongchangin kisojen suurin sensaatio Suomen aikaa lauantaiaamuna. Nyt on paljastunut, että Ledecka laski voittoon lainasuksilla.


Alppitähti sai jo onnitteluja, lumilautailumestari shokkilaskulla ohi olympiakultaan – "Onko tämä virhe?" MTV 09:02 17.02

Tshekkiläinen alppihiihtäjä ja lumilautailija Ester Ledecka järjesti Pyeongchangin olympialaisten tähän asti suurimman yllätyksen naisten supersuurpujottelussa Suomen aikaa lauantaiaamuna.


Alppitähti otti jo vastaan onnitteluja, lumilautamestari shokkilaskulla ohi olympiakultaan – "Onko tämä virhe?" MTV 08:57 17.02

Tshekkiläinen alppihiihtäjä ja lumilautailija Ester Ledecka järjesti Pyeongchangin olympialaisten tähän asti suurimman yllätyksen naisten supersuurpujottelussa Suomen aikaa lauantaiaamuna.


Uutiset