Leijonien saalistaja heräsi horroksesta: moukaroi kiekkoa kohti maalia enemmän kuin aiemmissa peleissä yhteensä – "Jos vaikka osuisi puiden väliin" MTV 06:58 18.05

Veli-Matti Savinainen pelasi Iso-Britanniaa vastaan kiistatta parhaan ottelunsa MM-kisoissa. Maalinteon tuska ei silti hellittänyt, kun raivolla haettu osuma ei vieläkään tullut.


Veli-Matti Savinaiselta upea teko joukkuetoverin hyväksi: ”Olisin voinut vetää itsekin” iltalehti 00:31 18.05

Leijonien raataja odottaa yhä ensimmäistä maaliaan Kosicessa. Joka vaihdossa 100 lasissa raatava Veli-Matti Savinen ei vieläkään saanut maalitiliään auki, vaikka paikkoja siihen olisi ollut. –?Työtä, työtä, työtä. Ei voi kuin lisätä työntekoa jos sitten joskus osuisi puiden väliin. Jo ennen on ollut pari tolppakutia. Mutta tällaista tämä on: joskus ei mene mistään, joskus menee kaikki, Savinainen sanoi Suomen kaadettua Iso-Britannian 5–0.


Liito-oravan papanat viivästyttävät Raide-Jokerin hakkuita Helsingissä – "Pitää selvittää, ovatko puut osa suojeltua lisääntymispaikkaa" yle 16:25 15.05

Puiden kaadon Helsingin Pajamäessä piti alkaa tänään keskiviikkona. Asukasyhdistys vaatii ELY-keskukselta hakkuiden keskeyttämistä.


Bodies omistajansa puri pyöräilijäpoikaa yllättäen ulkoiluttaja

Uutiset