Läheinen ystävä vahvisti kohuväitteen Michael Schumacherista

MTV 06:02 15.10

Kansainvälisen autourheiluliiton FIA:n puheenjohtaja Jean Todt vahvistaa katsoneensa hiljattain F1-kilpailuja Michael Schumacherin kanssa.


Janitskin ei tullut hovioikeuteen – vaatii MV-jutussa saamansa vankeustuomion kumoamista

yle 06:03 14.10

Oikeudenkäynti alkoi sosialidemokraatisten opiskelijoiden ex-puheenjohtajaan kohdistuneiden kirjoitusten käsittelyllä.


Puolassa hallitsevan puolueen puheenjohtaja julisti Laki ja oikeus -puolueensa parlamenttivaalien voittajaksi

yle 00:16 14.10

Virallisia tuloksia vaaleista odotetaan tiistaiksi.


Puolassa hallitsevan puolueen Laki ja oikeus puheenjohtaja julisti puolueensa parlamenttivaalien voittajaksi

yle 00:16 14.10

Virallisia tuloksia vaaleista odotetaan tiistaiksi.


Rauhan-Nobelin saaja julkistetaan Oslossa kello 12 – Katso suorana

yle 10:40 11.10

Norjan Nobel-komitean puheenjohtaja Berit Reiss-Andersen ilmoittaa rauhanpalkinnon saajan Nobel-instituutin tiloissa Oslossa.


Rauhan-Nobelin saaja julkistetaan Oslossa – Katso suorana kello 12 alkaen

yle 10:40 11.10

Norjan Nobel-komitean puheenjohtaja Berit Reiss-Andersen ilmoittaa rauhanpalkinnon saajan Oslon kaupungintalossa.


Vuodettiinko Michael Schumacherin tietoja julki? F1-legendan hyvä ystävä raivostui: ”Asioista juorusivat sellaiset, joilla pitäisi olla vaitiolovelvollisuus”

iltalehti 18:38 10.10

FIA:n puheenjohtaja toivoo pääsevänsä vielä katsomaan GP-viikonloppua Ferrari-legendan kanssa. Vuosia sitten lasketteluonnettomuudessa pahasti loukkaantunutta Michael Schumacheria hoidettiin syyskuussa Pariisissa. Saksalainen F1-legenda kuljetettiin kotoaan Sveitsistä Georges-Pompidou European -sairaalaan. Schumacherin saavuttua kaupunkiin muun muassa Le Parisien -lehti kertoi ex-formulakuskin saavan kantasoluhoitoa.


Heikki Hiltunen jatkaa pestissään Liigan puheenjohtajana ? Hallitus vahvistui kahdella jäsenellä

jatkoaika.com 14:22 10.10

SM-liiga Oy:n yhtiökokouksessa valittiin maanantaina tämän kauden hallitus. Puheenjohtajan paikalla jatkaa jo vuodesta 2016 asti kyseisessä virassa toiminut Heikki Hiltunen.


Heikki Hiltunen jatkaa pestissään Liigan puheenjohtana ? Hallitus vahvistui kahdella jäsenellä

jatkoaika.com 14:22 10.10

SM-liiga Oy:n yhtiökokouksessa valittiin maanantaina tämän kauden hallitus. Puheenjohtajan paikalla jatkaa jo vuodesta 2016 asti kyseisessä virassa toiminut Heikki Hiltunen.


Kurdiliiton puheen­johtaja: Syyriassa taistelee myös Suomesta lähteneitä sotilaita, uusista lähtijöistä ei tietoa

iltasanomat 13:59 10.10

Kurdiliiton puheenjohtaja Welat Nehri kuvailee Turkin hyökkäystä seurannutta Pohjois-Syyrian tilannetta kestämättömäksi.


SM-liigan voittamisesta saa hämmentävän vähän rahaa - nyt asiaan on tulossa iso muutos: ”Mestaruus ei hirveästi palkitse”

iltalehti 06:01 10.10

Puheenjohtaja Heikki Hiltunen myöntää, että palkintorahat ovat jäljessä Eurooppaa. Voita mestaruus ja rikastu. Tai ainakin huomaa iso plussa tilinpäätöksessä.


Heikki Hiltunen jatkaa Liigan puheenjohtajana

yle 20:15 08.10

Hiltunen on ollut Liigan puheenjohtajana syksystä 2016 lähtien.


Käräjäoikeus: Verottaja peruuttanut Happeen konkurssihakemuksen – seuran puheenjohtaja selittää: "Tapahtui inhimillinen erehdys"

yle 15:08 08.10

Verottaja haki salibandyn liigaseura Happeeta konkurssiin, mutta peruutti hakemuksen tiistaina iltapäivän aikana maksun johdosta.


Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne saa syytteen työsyrjinnästä – Hakijan mukaan rekrytointi katkesi äitiyteen

yle 13:34 08.10

Hallituksen puheenjohtajan Jorma Ollilan mukaan Telanne saa jatkaa syytteen nostamisen jälkeen.


Jarmo Kekäläisellä tuliset paikat - Columbuksen tekemisessä romahduksen merkit

iltalehti 12:26 07.10

Päivän pelivalinta tulee NHL:stä missä Jarmo Kekäläisen manageroima ja kahdella murskatappiolla kautensa Columbus kohtaa kovavireisen Buffalon. Erityisen kiinnostavan Columbus-Buffalo-pelistä tekee nyt se, että siinä missä Columbuksen kausi on alkanut katastrofaalisilla otteilla (1-4 Torontolle ja 2-7 Pittsburghille), on Buffalo ollut kahdessa avauspelissään todella hyvä, voittaen ne molemmat (3-1 Pittsburgh ja 7-2 New Jersey). Vielä ennen kautta Columbus rankattiin selvästi Buffaloa vahvemmaksi joukkueeksi. Maanantain kohtaamisessa nähdäänkin voiko ennakkoarvailut joukkueiden voimasuhteista heittää heti romukoppaan. Columbuksen kauden yllä on näkyvissä ilman murskaheikkoa aloitustakin tummia pilviä, sillä joukkue seura makselee vielä hintaa viime kevään riskinotostaan. Se hankki tuolloin pudotuspelejä varten Matt Duchenen ja Ryan Dzingelin ja piti kiinni lähtöaikeissa olleista tähdistään Sergei Bobrovskista sekä Artemi Panarinista. Nyt koko nelikko on poissa, eikä tilalle saatu varsinaisesti mitään. Buffalon rakennusprojekti jatkuu uuden päävalmentajan Ralph Gruegerin alaisuudessa. Krueger on todellinen pallopelien moniottelija, sillä mies on ollut väillä jopa Valioliigajoukkue Southamptonin puheenjohtajana. Alku Buffalossa on ainakin ollut lupaava.


Suomen yleisurheilupomo pamauttaa kovan lupauksen: eroaa jos seuraavista arvokisoista ei tule mitalia – ensi vuoteen isoilla lisäpanostuksilla

MTV 10:42 07.10

Ilman mitaleita Dohan MM-kisoissa jääneet suomalaiset yleisurheiluhuiput saavat ensi vuoteen tuntuvaa lisätukea, lupaa Suomen Urheiluliiton puheenjohtaja Sami Itani. Hän on valmis jättämään paikkansa, jos EM- tai olympiakisoista ei mitaleita tule.


Tutkintalautakunnan puheenjohtaja koulusurmien jälkiseurannasta: "Hämmästyttävää, että tehtiin selkeät suositukset, mutta seuranta ei ollut kenenkään vastuulla"

yle 19:25 04.10

Kauhajoen koulusurman tutkintalautakuntaa johtanut Pekka Sauri ei itsekään löydä koottua tietoa suositusten toteuttamisesta.


Suomalaisten ilmastotaakka voi olla kohta höyhenenkevyt – Ilmastopaneelin puheenjohtaja: "Suomessa on toivoa"

yle 19:10 04.10

Metsien nielujen kanssa suomalaisen ilmastokuorma voi kevetä yhtä lailla kuin jo nykyisin keveillä ruotsalaisilla.


Savupiipuista johtuvien palojen määrä on vähentynyt selvästi – silti suomalaiskodeissa "valitettavan paljon" ratkaisuja, joiden turvallisuus on kyseenalaista

yle 09:59 04.10

Tulisija- ja savupiippuyhdistyksen varapuheenjohtaja sanoo, että suurin syy ongelmiin on virheellinen asennus.


Kuopion ampuma- ja metsästysseuran puheenjohtaja: Kouluiskusta epäilty oli mukana seuran tilaisuudessa – väkivallantekoja ei saa yhdistää ampumaurheiluun

iltasanomat 09:39 04.10

Kuopion ampuma- ja metsästysseuran puheenjohtaja kertoo, että epäilty on ollut jossain seuran järjestämässä tilaisuudessa mukana.


miksei hän ole murhattiin 64 vuotta Ronaldo rikkoi jälleen säilytettäväksi USA aikoo pyytää

Hot topics