F1-tallin taru lopussa, asiantuntija ei poissulje useasti nähdyn skenaarion toistumista: ”Tallissa itsessään on potentiaalia”

iltalehti 09:03 29.05

Renault voi pistää F1-projektinsa jäihin nykyisessä taloustilanteessaan. Sen ei silti tarvitse tarkoittaa tallin katoamista. Koronavirus on pistänyt F1-tallit tukalaan rakoon. Maailmantalouden kyykätessä yritykset ovat valtavissa ongelmissa, eikä moottoriurheilu ole silloin prioriteettilistan kärkipäässä. Tuskanhien voi haistaa Renault’n F1-tallin työntekijöistä. Ranskalainen autonvalmistaja oli ongelmissa jo ennen koronavirusta, joten tilannetta voisi kuvailla tällä hetkellä kriittiseksi.


Vaikeuksiin ajautuneelle F1-tallille löytyi mahdollinen ostaja: venäläinen miljardööri jo kolmannen tallin perässä

MTV 18:41 26.05

Italialainen La Gazzetta dello Sport kertoo, että Renault'n F1-tallille on olemassa mahdollinen ostaja, mikäli taloudellisiin vaikeuksiin ajautunut ranskalaisvalmistaja päätyy lopettamaan F1-projektinsa.


Laulaja Marita Taavitsainen joutui jättämään kaikki projektinsa tauolle koronakriisin vuoksi – elää säästöillä: "Tällä hetkellä ei ole töitä, niin ei ole tulojakaan"

mtv 19:04 23.05

Laulaja Marita Taavitsainen palasi juurilleen ja perusti yllättäen kauneushoitolan Hyvinkäälle.


Kalle Lamberg sai mökkiremonttinsa päätökseen – jakoi ällistyttävät kuvat valtavasta muodonmuutoksesta

iltasanomat 14:11 17.05

Kalle Lamberg on puuhastellut mökkiprojektinsa parissa vuoden verran. Kova työ palkittiin viimein.


Haloo Helsinki! -yhtyeen Elli Haloo teki yllättävän ilmoituksen: "Olen vältellyt tätä postausta"

mtv 16:36 09.01

Haloo Helsinki! -yhtyeen laulaja Elli Haloo ilmoitti sosiaalisessa mediassa lopettavansa sooloprojektinsa. 


TTK-opettaja Kia Lehmuskoski tekee uuden aluevaltauksen: ”Aivan mahtava uusi harppaus”

iltalehti 13:59 04.01

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tutuksi tullut tanssinopettaja Kia Lehmuskoski on ottamassa urallaan uutta harppausta ensimmäisen koreografiaprojektinsa parissa. Tanssii tähtien kanssa -opettaja Kia Lehmuskoski kertoi Iltalehdelle kuulumisiaan Fressi 24 Esplanadin VIP-avajaisissa. Lehmuskoskella on edessään uudenlaisia haasteita, kun hän on saanut kunnian tehdä ensimmäistä kertaa koreografian teatteriesitykseen. – Pääsen tekemään koreografiaa. En ole itse lavalla ollenkaan, ja olen todella innoissani tästä.


IL selvitti: Näin talonrakennus- ja remppaohjelmien projektit rahoitetaan – ”Useimmilla ei ole hajuakaan, mitä piharemontti maksaa”

iltalehti 07:30 18.10

Television remonttiohjelmiin, kuten Huvila & Huussi, Kotoisa sekä Design by Lauri -ohjelmiin osallistujat saavat taloudellista hyötyä, kun he tuovat projektinsa koko kansan silmille. Erilaisissa rakennus- ja remonttiohjelmissa ohjelmissa nähdään toinen toistaan mitä uskomattomimpia muutostöitä ja niistä seuraavia onnen kyyneleitä. Katsojille ei usein kerrota projektien hintoja – puhumattakaan, että kuka lystin maksaa. Nyt IL selvitti, kuinka paljon televisioremontit maksavat ja mitä osallistujat ohjelmista hyötyvät.


Winter otti tavoitteeksi vierailla joka ainoassa Starbucks-kahvilassa – nyt takana on 15 000 kahvilaa ja projektissa ongelma

iltasanomat 23:45 10.09

Projektinsa kautta hän kertoo saaneensa paljon kahvia rakastavia ystäviä ympäri maailmaa.


Hot topics