Prinssi Harry ja herttuatar Meghan poistuivat hovista – nyt sähköposteihin kilahtaa yksiselitteinen vastaus

iltasanomat 13:04 02.04

Toimiston ovet on laitettu säppiin.


Koronaan sairastunut prinssi Charles rikkoi hiljaisuuden – julkaisi koskettavan videon

mtv 07:58 02.04

Prinssi Charlesin, 71, kertoo Twitterissä koronavirustartunnastaan. 


Prinssi William ja herttuatar Catherine julkaisivat painavan viestin – ja samalla harvinaisia kuvia herttuaparin kotoa

mtv 21:02 01.04

Prinsi Williamin ja herttuatar Catherinen Instagram-päivityksessä oli harvinen vilaus herttuaparin kotoa Kensingtonin palatsista.


Koronaviruksen sairastanut prinssi Charles rikkoi viimein hiljaisuuden – avasi tilannetta painokkaassa puheessa

iltasanomat 19:17 01.04

Brittihovi julkaisi keskiviikkona koronavirukseen sairastuneen prinssi Charlesin videoterveiset Twitterissä.


Prinssi Charles ensi kertaa julkisuudessa koronan jälkeen – kertoo yksityiskohtia kokemuksestaan

iltalehti 16:31 01.04

COVID-19-taudin sairastanut Walesin prinssi kuvailee koronapandemian vaativaa eristäytymistä turhauttavaksi. Walesin prinssi Charlesin, 71, uutisoitiin sairastuneen koronavirukseen viime viikolla. Nyt Charles on parantunut taudista ja on antanut ensimmäisen haastattelunsa aiheesta. Daily Mailin mukaan prinssi kuvailee koronaviruspandemiaa oudoksi, turhauttavaksi ja usein ahdistavaksi kokemukseksi.


Prinssi Charles ensi kertaa julkisuudessa koronan jälkeen – kertoo yksityiskohtia oireistaan

iltalehti 16:31 01.04

COVID-19-taudin sairastanut Walesin prinssi kuvailee koronapandemian vaativaa eristäytymistä turhauttavaksi. Walesin prinssi Charlesin, 71, uutisoitiin sairastuneen koronavirukseen viime viikolla. Nyt Charles on parantunut taudista ja on antanut ensimmäisen haastattelunsa aiheesta. Daily Mailin mukaan prinssi kuvailee koronaviruspandemiaa oudoksi, turhauttavaksi ja usein ahdistavaksi kokemukseksi.


Uusi tieto järkyttää – Harry ja Meghan ilmoittivat lähdöstään kuninkaallisille perheenjäsenilleen sähköpostilla: "Valitettavasti hän oli liian itsepäinen"

mtv 14:40 31.03

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin lähdön hetki brittihovista on koittanut. 


Megxit astuu voimaan - näin Harryn ja Meghanin uskotaan tahkoavan jatkossa rahaa

iltalehti 14:18 31.03

Sussexin herttuaparin päätös irtaantua hovista astuu voimaan huhtikuussa. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat tammikuussa, että he jättävät taakseen velvollisuutensa Brittien hovissa ja aikovat taloudellisesti riippumattomiksi. Muutoksen on määrä astua voimaan huhtikuussa. Sekä Iso-Britanniassa että Yhdysvalloissa on puitu hyvin laajasti sitä, mitä Harryn ja Meghanin ilmoitus tulee käytännössä merkitsemään. Alun perin The Sun kirjoitti, kuinka kuningatar Elisabet oli alkuun syvästi järkyttynyt Harryn ja Meghanin päätöksestä. Lehti kutsui tuolloin Harryn ja Meghanin päätöstä sisällissodaksi, ja käytti etusivun pääotsikossaan erosta termiä MEGXIT – painottaen asiaa isoilla kirjaimilla. Vähitellen pöly on laskeutunut shokkiuutisen jälkeen ja arviot ovat kääntyneet siihen, kuinka pariskunta aikoo itsensä jatkossa työllistää.


Sokkiväite: Prinssi Charles tapasi kuningattaren jo sairastuneena - nyt prinssi on toipunut koronasta

iltalehti 11:44 31.03

Prinssi Charles tapasi kuningatar Elisabethin vain päivää ennen korona-diagnoosia. Britannian hovissa oli käydä järisyttävä onnettomuus, sillä prinssi Charles tapasi kuningatar Elisabethin vain päivää ennen kuin hänet todettiin koronapositiiviseksi. Ibtimes.com on julkaissut tiedon, jonka mukaan prinssi Charles vieraili kuningattaren luona ja oli jo tuolloin mitä todennäköisemmin sairastunut koronaan.


Prinssi William haluaa auttaa koronavirukseen sairastuneita - pohtii paluuta ambulanssilentäjäksi

iltalehti 10:17 31.03

Prinssi William työskenteli ambulanssilentäjänä vuoteen 2017 asti. Prinssi William on keskittynyt viimeiset kolme vuotta kuninkaallisten tehtävien suorittamiseen. Vielä vuonna 2017 prinssi William tienasi elantonsa ambulanssilentäjänä. Nyt prinssi haluaisi palata vanhaan työhönsä auttaakseen koronavirukseen sairastuneita. Asiasta kertovat useat brittilehdet. Toistaiseksi hovi ei ole vahvistanut, saako prinssi William palata vanhaan työhönsä. Lähipiirilähteen mukaan prinssi William on miettinyt aktiivisesti helikopteriin palaamista.


Prinssi William pohtii paluuta vanhoihin työtehtäviinsä – tahtoo kantaa kortensa kekoon koronakriisin keskellä

mtv 08:58 31.03

Brittilehti The Sunin mukaan prinssi William harkitsee paluuta ambulanssihelikopterin puikkoihin, koska tahtoo kantaa kortensa kekoon koronakriisissä.


Herttuatar Meghan ja prinssi Harry jättivät jäähyväiset Instagramille – viimeinen viesti antaa vihjeen tulevasta

mtv 07:55 31.03

Herttuapari julkaisi viimeisen Instagram-viestinsä suositulta Sussex Royal tililtään.


Megxitistä tulee virallista tänään – tästä syystä herttuatar Catherine on historiallisen kuninkaallissopan suurin voittaja

mtv 07:01 31.03

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan jättävät hovin virallisesti tänään, tiistaina 31. maaliskuuta. 


Harry ja Meghan jättävät tänään brittihovin ja kohtaavat sen seuraukset – näin heidän elämänsä muuttuu ennennäkemättömässä tilanteessa

iltasanomat 06:58 31.03

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan kohtaavat historiallisen päätöksensä seuraukset jättäessään brittihovin tänään tiistaina 31. maaliskuuta. Tältä heidän lähitulevaisuutensa näyttää elämän eri osa-alueilla.


Prinssi Harrylla ja herttuatar Meghanilla käynnistyi viimeinen työpäivä brittihovin leivissä

iltasanomat 02:15 31.03

Käytännössä edustustehtävät loppuivat jo viikkoja sitten. Herttuapari asuu nykyisin Los Angelesissa.


Prinssi William ja herttuatar Catherine ovat jakaneet vilauksia perheen uudesta arjesta - näin elämä sujuu etänä

iltalehti 00:38 31.03

Prinssi William ja herttuatar Catherine ovat vetäytyneet Sandringhamiin. Prinssi William, herttuatar Catherine, prinssi George, 6, prinsessa Charlotte, 4, ja prinssi Louis, 1, ovat tällä hetkellä Norfolkin Sandringhamissa sijaitsevassa Anmer Hall -kartanossa. Perhe asuu virallisesti Kensingtonin palatsissa, mutta Anmer Hall toimii perheen kakkosasuntona. Perhe nauttii Norfolkin maisemista ja Cambridgen herttuapari tekee siellä etätöitä esimerkiksi puhelimitse ja tietokoneen välityksellä. Tuoreissa kuvissa sekä prinssi William että herttuatar Catherine puhuvat lankapuhelimeen. Monissa paikoissa lankapuhelimista on luovuttu kokonaan ja puhelut hoidetaan älypuhelimien välityksellä.


Yllätysveto! Meghan ja Harry hylkäävät Instagram-tilinsä – julkaisivat jäähyväispostauksen

iltalehti 21:11 30.03

Herttuapari Harry ja Meghan lopettavat kiistanalaisen Sussex Royal -tilinsä. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan eivät enää käytä heidän Sussex Royal Instagram-tiliään. Maanantaina pari julkaisi viimeisen postauksen, vain päivää ennen kuin he virallisesti lopettavat kuninkaallisen perheen työvelvollisuudet.


Herttuatar Meghanin isältä jälleen tyly sivallus tyttärelleen ja prinssi Harrylle: "Heidän pitäisi olla kuningattaren tukena"

mtv 21:02 30.03

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle kritisoi jälleen tyttärensä ja prinssi Harryn valintoja.


Prinssi Harry ja herttuatar Meghan lopettavat Instagram-tilinsä – taustalla kiivas kädenvääntö Sussex Royal -nimen käytöstä

iltasanomat 20:24 30.03

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan jättävät Instagramin.


Hot topics