Cambridgen herttuapari saapui Pakistaniin – herttuatar Catherine valitsi samankaltaisen perinteikkään asun kuin prinsessa Diana

iltalehti 04:00 15.10

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen Pakistanin vierailu kestää viisi päivää. Cambridgen herttuapari saapui myöhään maanantai-iltana Pakistanin pääkaupunkiin Islamabadiin. Prinssi William ja herttuatar Catherine vierailevan maassa viiden päivän ajan. Catherine nähtiin lentokentällä vaaleansinisessä pakistanilaisten suosimassa perinteikkäässä housupuvussa, joka tunnetaan nimellä shalwar kameez. Herttuattaren räätälöity asu oli Catherine Walkerin Daily Mailin mukaan.


Prinssi Nicolas, 4, otti heti ilon irti kuninkaan päätöksestä - kengät henkivät ammatinvalintaa: tuleeko pojasta poliisi?

iltalehti 14:36 14.10

Prinsessa Madeleinen lapset voivat jatkossa päättää mihin ammattiin suuntaavat. Ruotsin hovi tiedotti viime viikolla, että kuningas Kaarle Kustaa uudisti rajusti kuningasperheeseen liittyviä oikeuksia. Muutosten myötä prinssi Carl Philipin ja prinsessa Madeleinen lapsilta vietiin pois kuninkaalliset oikeudet. Prinssi Alexander, 3, prinssi Gabriel, 2, prinsessa Leonore, 5, prinssi Nicolas, 4, ja prinsessa Adrienne, 1, ovat yhä kuninkaallisen perheen jäseniä, mutta heillä ole kuninkaalliseen perheeseen kuuluvia oikeuksia eivätkä he osallistu hovin edustustehtäviin.


Tältä herttuatar Meghan näytti 11-vuotiaana - harvinainen video julki

iltalehti 14:08 13.10

Sussexin herttuapari osallistui tyttöjenpäivän juhlintaan perjantaina. Sussexin herttuatar Meghan ja prinssi Harry tekevät aktiivisesti töitä esimerkiksi nuorten koulutuksen turvaamiseksi. Perjantaina herttuatar Meghan jakoi Sussexin herttuaparin Instagram-tilillä videon itsestään. Näet videon halutessasi myös täältä. Perjantaina vietettiin kansainvälistä tyttöjen päivää. Tyttöjen päivällä pyritään muistuttamaan syrjinnästä, jota tytöt kohtaavat kaikkialla maailmassa. Samalla tyttöjen päivä on juhlapäivä, jolla pyritään nostamaan esiin tyttöjen voimaa ja mahdollisuuksia.


Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn Archie-vauvan ulkonäkö ällistyttää maailmalla – kuvapari paljastaa isän ja pojan mykistävän yhdennäköisyyden

iltasanomat 08:27 13.10

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Archie-poika näyttää monien mielestä täsmälleen siltä, miltä Harry itse näytti vauvana.


Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn Archie-vauvan ulkonäkö ällistyttää maailmalla –kuvapari paljastaa isän ja pojan mykistävän yhdennäköisyyden

iltasanomat 08:27 13.10

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Archie-poika näyttää monien mielestä täsmälleen siltä, miltä Harry itse näytti vauvana.


Prinssien erkaantumisella uusi uhri – herttuatar Catherine antoi potkut avustajalleen seitsemän yhteisen vuoden jälkeen

iltalehti 14:08 12.10

Tehtävään ei tulla hakemaan uutta henkilöä. Prinssi William ja herttuatar Catherine ovat onnistuneet pitämään henkilökuntansa poissa otsikoista prinssi Harrya ja herttuatar Meghania paremmin. Sussexin herttuaparin ovet ovat käyneet tiuhaan, kun herttuaparin työntekijät ovat irtisanoutuneet toinen toisensa jälkeen. Nyt Daily Mail kuitenkin tietää kertoa, että herttuatar Catherine on irtisanonut yhden työtekijöistään. Sophie Agnew ehti työskennellä herttuatar Catherinelle seitsemän vuoden ajan. Daily Mailin mukaan perhe ja lähipiiri ovat järkyttyneet irtisanoutumisilmoituksesta.


Ruotsin pikkukuninkaalliset jättävät hovin ja saavat vapaamman tulevaisuuden – päätös ei ole poikkeuksellinen: myös he hylkäsivät kuninkaallisen elämän

iltasanomat 10:35 12.10

Alkuviikosta ilmoitettiin, että Ruotsin prinsessa Madeleinen ja prinssi Carl Philipin lapset jättävät hovin. Myös moni muu kuninkaallinen on vaihtanut elämän hovissa tavallisempaan arkeen.


Ruotsin pikkukuninkaalliset jättävät hovin, mutta päätös ei olekaan poikkeuksellinen – myös he ovat menettäneet tittelinsä

iltasanomat 10:35 12.10

Alkuviikosta ilmoitettiin, että Ruotsin prinsessa Madeleinen ja prinssi Carl Philipin lapset jättävät hovin. Päätös ei ole poikkeuksellinen: vastaavia tapauksia löytyy maailmalta useita.


Kuin kuninkaalliset kaksoset! Archie ja nuori prinssi Harry ovat uskomattoman samannäköiset

mtv 09:25 11.10

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin pienokainen muistuttaa isäänsä. 


Kuin kuninkaalliset kaksoset! Archien ja nuoren prinssi Harryn yhdennäköisyys hämmentää

mtv 09:25 11.10

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin pienokainen muistuttaa isäänsä. 


Prinssi Harry ja Ed Sheeran löivät punaiset päänsä yhteen maailman mielenterveyspäivän kunniaksi – vitsin varjolla asiaa: Katso hulvaton video

iltalehti 13:24 10.10

Videolla Ed Sheeran käy prinssi Harryn luona kylässä. Kaksi kuuluisaa punapäätä, prinssi Harry ja laulaja Ed Sheeran, lyöttäytyivät maailman mielenterveyspäivän kunniaksi yhteen ja tekivät videon. Molemmat miehet haluavat herätellä maailmaa tiedostamaan mielenterveysongelmat ja tarttumaan niihin ajoissa.


Ozzy Osbournen Helsingin keikka siirtyy jälleen – uusi alustava aika alkuvuodesta 2021

iltasanomat 11:46 10.10

Pimeyden prinssi lykkää koko kiertuettaan.


Ozzy Osbournen Suomen-keikka siirtyy jälleen – pimeyden prinssi ei ole toipunut niskavammastaan

mtv 23:54 09.10

Ozzy Osbournen ja Judas Priestin konsertti 20. helmikuuta Hartwall Arenalla siirtyy myöhempään ajankohtaan.


Ruotsin hovin lapsilta riistettiin kuninkaalliset oikeudet - nyt Tanskan kruununperilliset lähetetään ulkomaille

iltalehti 17:13 09.10

Muutoksen tuulet puhaltavat Tanskan kuningashuoneessa. Aiemmin tällä viikolla kerrottiin, miten Ruotsin hovissa prinsessa Madeleinen ja prinssi Carl Philipin lapsilta otetaan pois kuninkaalliset oikeudet ja velvollisuudet. Muutoksia on luvassa myös Tanskassa. Kruununprinsessa Mary ja kruununprinssi Frederik aikovat lähettää neljä lastaan kouluun, mitä ilmeisimmin sisäoppilaitokseen Sveitsiin.


Prinssi Harry haastoi brittilehdet oikeuteen – syyttää puhelimensa hakkeroinnista

stara 07:00 09.10

Prinssi Harry on nostanut oikeustoimet kahta brittiläistä tabloidilehteä vastaan. Lehtiä


Viihdelehti Stara.fi

stara 07:00 09.10

Prinssi Harry on nostanut oikeustoimet kahta brittiläistä tabloidilehteä vastaan. Lehtiä


Pieni futisfani - prinssi George, 6, seurasi innokkaana Teemu Pukin peliä, katso koko kuvasarja

iltalehti 07:34 08.10

Prinssi William, herttuatar Catherine ja lapset prinssi George ja prinsessa Charlotte seurasivat jalkapallopeliä lauantaina. Cambridgen herttuapari lapsineen viihtyi hyvin jalkapallo-ottelun katsomossa lauantaina. Erityisesti 6-vuotias prinssi George seurasi peliä suurella mielenkiinnolla. Myös prinsessa Charlotte, 4, oli mukana jalkapalloa katsomassa, mutta pieni prinssi Louis, 1, jätti urheilutapahtuman väliin. Prinssi William selosti prinssi Georgelle tarkkaan pelin käänteitä. Norwich City pelasi Aston Villaa vastaan, Aston Villa voitti lopulta pelin 5-1. Kentällä pelasi myös suomalaispelaaja Teemu Pukki Norwich Cityn väreissä.


Kuningas Kaarle Kustaa päätti, ettei hovi kustanna enää Madeleinen ja Carl Philipin lasten elämää – näin prinsessa ja prinssi tienaavat

iltasanomat 21:46 07.10

Prinssi Carl Philipillä ja prinsessa Madeleinella on muhkeat tulot, joista he jatkossa kustantavat lastensa elämän.


Prinsessa Madeleine ja prinssi Carl Philip paljastavat mielipiteensä kuninkaan yllätyspäätöksestä – lasten tulevaisuus muuttui kertaheitolla

iltasanomat 17:01 07.10

Prinsessa Madeleine ja prinssi Carl Philip kertovat Instagramissa, mitä mieltä he ovat siitä, etteivät heidän lapsensa kuulu enää Ruotsin hoviin.


Kaarle Kustaa riisti lapsilta kuninkaalliset oikeudet - nyt puhuvat Madeleine ja Carl Philip

iltalehti 16:35 07.10

Ruotsin hovi on historiallisen muutoksen edessä. Ruotsin hovi kertoi tänään uudistavansa rajusti kuningasperheeseen liittyviä oikeuksia. Muutosten myötä Carl Philipin ja Madeleinen lapsilta viedään pois kuninkaalliset oikeudet. Kuningas Kaarle Kustaan historiallisen päätöksen johdosta prinssi Alexander, prinssi Gabriel, prinsessa Leonore, prinssi Nicolas ja prinsessa Adrienne ovat yhä edelleen kuninkaallisen perheen jäseniä, mutta heillä ole kuninkaalliseen perheeseen kuuluvia oikeuksia eivätkä he osallistu hovin edustustehtäviin.


Axevalla 15.10.2019 julki poliisin tytär Turkuun päivän vuoksi Barcelonassa mellakoidaan

Hot topics