Prinssi Oscar ja kruununprinsessa Victoria saivat prinssi Danielilta suukkoja urheilutapahtumassa - prinsessa Estelle juoksi voitokkaasti juoksukisassa, katso kuvat

iltalehti 11:10 23.09

Koko kuninkaallinen perhe nauttii liikunnasta. Kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel, prinsessa Estelle ja prinssi Oscar nauttivat urheilupäivästä Hagaparkenissa viikko sitten. Prinsessa Estelle palkittiin tilaisuudessa myös mitalilla juoksukisamenestyksestä. Prinsessa oli riemuissaan. Ruotsin prinssi Daniel, 46, on ollut kruununprinsessa Victorian rinnalla jo useita vuosia. Kauniin pariskunnan häitä vietettiin vuonna 2010. Isä osallistuu aktiivisesti lastensa harrastuksiin kannustamalla ja liikkumalla heidän kanssaan. Perhe urheilee usein myös koko perheen voimin.


Märtha Louise täytti 48 vuotta! Shamaanirakas vuodatti prinsessalle tunteikkaan onnittelun: ”Olet jumalattareni ja opettajani”

iltasanomat 11:06 23.09

Prinsessa Märtha Louise täytti vuosia ja sai tunteikkaan onnitteluvuodatuksen shamaanirakkaaltaan.


Väkivallan uhrien auttajasta tuli yllättäen plus size -missi: ”Uskallanko minä?”

iltasanomat 12:32 22.09

Tuulia Kovaselle misseys on ollut pikkutytöstä lähtien haave, jonka hän ei uskonut toteutuvan. Keväällä Kovanen kruunattiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi Miss Plus Size -kisassa.


Prinsessa Sofian avonainen puku varasti huomion ystävän häissä – asu paljasti kylkeä koristavan näyttävän tatuoinnin

iltasanomat 12:15 22.09

Prinsessa Sofia ja prinssi Carl Philip matkustivat Caprille hääjuhlaan.


Prinsessa Sofian rohkea asu paljasti piilotellun kylkitatuoinnin - repäisi morsiusneitona häissä

iltalehti 10:25 22.09

Ruotsin prinsessa Sofia ja prinssi Carl Philip lapsineen ovat olleet häävieraina Caprin saarella Italiassa. Prinsessa Sofian ja prinssi Carl Philipin kuopuksen, prinssi Gabrielin, 2, kummitäti meni naimisiin viikonloppuna Caprilla. Morsian Carolina Pihl, 35, asteli avioon norjalaisen sulhasensa Gunnar Eliassenin kanssa. Carolina on Sofian hyvä ystävä ja prinsessa toimikin tilaisuudessa morsiusneitona. Häitä on juhlittu Faro di Punta Carenan majakan maisemissa.


Prinsessa Estelle, 7, hurmaa vastuullisuudellaan: eloisa prinsessa veti työhanskat käteensä ja keräsi reippaana roskia metsästä äitinsä kanssa

iltasanomat 19:19 21.09

Kruununprinsessa Victoria ja prinsessa Estelle ottivat osaa roskienkeruupäivään.


Ihana video Ruotsin kuningashuoneelta: Victoria ja Estelle, 7, keräävät roskia metsästä – eläväinen Estelle vie huomion

iltalehti 16:47 21.09

Kansankodissa vietetetään tänään siivouspäivää. Myös kruununprinsessa Victoria ja hänen Estelle-tyttärensä halusi osallistua talkoisiin. Vaikka toisin voisi luulla, myös Ruotsissa on roskia. Siksi myös kruununprinsessa Victoria lähti tänään siivoustalkoisiin yhdessä vanhimman lapsensa, Estellen kanssa. Ruotsin kuningashuone julkaisi siivousretkestä kuvan Instagramissa. Videolla Victoria kertoo päivän tärkeydestä. Alla näkyvällä videolla huomion vie erityisesti eläväinen Itä-Götanmaan herttuatar Estelle.


Prinsessa Dianan kohtaloa tutkinut etsivä on kuollut – ”Hän vie salaisuuksia hautaan”

iltalehti 16:32 20.09

John Macnamaraa vaivasi loppuun asti, mitä Pariisissa 31. elokuuta 1997 tapahtui. Kun prinsessa Diana kuoli paparazzien jahtaamana auto-onnettomuudessa pariisilaisessa tunnelissa vuonna 1997, tapausta alkoi tutkia etsivä John Macnamara. Hänet palkkasi tutkintaan Dianan miesystävän Dodi Fayedin isä, Mohamed Al-Fayed. Myös Dodi sai surmansa onnettomuudessa.


Kohuprinsessa Märtha Louisen Instagram-tili katosi yhtäkkiä kuin tuhka tuuleen – hovilta hämyinen selitys tilanteelle

iltasanomat 19:46 18.09

Prinsessa perusti hiljattain uuden Instagram-tilin saatuaan kritiikkiä siitä, ettei kuninkaallista titteliä tulisi käyttää kaupallisiin tarkoituksiin sosiaalisessa mediassa.


Yläosaton Diana sai nuoren Williamin häpeämään silmät päästään – sitten prinsessa läväytti tuttavalleen suoran kysymyksen vartalostaan

iltasanomat 17:14 15.09

Maineikkaan kustannusyhtiön puheenjohtaja muistelee elämäkerrassaan prinsessa Dianan kanssa käymäänsä erikoista keskustelua.


Yläosaton Diana sai nuoren Williamin häpeämään silmät päästään – sitten prinsessa esitti tuttavalleen häpeilemättömän kysymyksen vartalostaan

iltasanomat 17:14 15.09

Maineikkaan kustannusyhtiön puheenjohtaja muistelee elämäkerrassaan prinsessa Dianan kanssa käymäänsä erikoista keskustelua.


Prinssi Harry tänään 35 vuotta - herttuatar Meghanilta julkinen viesti miehelleen: ”Me rakastamme sinua”

iltalehti 13:44 15.09

Prinssi Harry, Sussexin herttua, juhlii tänään ensimmäistä syntymäpäiväänsä isänä. Walesin prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan toinen poika syntyi 15. syyskuuta 1984. Syntymäpäivän kunniaksi hovi on julkaissut kauniita valokuvia syntymäpäiväänsä juhlivasta prinssi Harrysta. – Toivotamme erittäin iloista syntymäpäivää hänen kuninkaalliselle korkeudelleen, prinssi Harrylle, Sussexin herttualle!


Prinssi Harry tänään 35 vuotta - herttuatar Meghanilta julkinen viesti rakkaalleen: ”Me rakastamme sinua”

iltalehti 13:44 15.09

Prinssi Harry, Sussexin herttua, juhlii tänään ensimmäistä syntymäpäiväänsä isänä. Walesin prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan toinen poika syntyi 15. syyskuuta 1984. Syntymäpäivän kunniaksi hovi on julkaissut kauniita valokuvia syntymäpäiväänsä juhlivasta prinssi Harrysta. – Toivotamme erittäin iloista syntymäpäivää hänen kuninkaalliselle korkeudelleen, prinssi Harrylle, Sussexin herttualle!


Prinssi Daniel tänään 46 vuotta - katso kuvat vuosien varrelta

iltalehti 11:51 15.09

Ruotsin prinssi Daniel juhlii tänään syntymäpäiväänsä. Ruotsin prinssi Daniel, 46, on ollut kruununprinsessa Victorian rinnalla jo useita vuosia. Kauniin pariskunnan häitä vietettiin vuonna 2010. Kaksikolla on vuosina 2012 ja 2016 syntyneet lapset. Isä osallistuu aktiivisti lastensa harrastuksiin kannustamalla ja liikkumalla heidän kanssaan. Prinssi Daniel on esitellyt lapsilleen myös omia harrastuksiaan ja kuvattiinpa prinsessa Estelle menossa Metallican keikallekin vanhempiensa kanssa. Syntymäpäiväänsä prinssi viettää perheen kesken. Hovi on julkaissut syntymäpäivän kunniaksi virallisen syntymäpäiväpotretin. Näet kuvan myös täältä.


Missi Sabina Särkkä oli vielä suhteessa, kun hän tapasi elämänsä miehen: ”En olisi halunnut loukata ketään”

iltalehti 16:43 14.09

Vuoden 2012 Miss Suomen perintöprinsessa Sabina Särkkä avioituu toimitusjohtajana työskentelevän Ossi Kivimäen kanssa kreikkalaisella saarella. – Anteeksi, mun on nyt pakko koputtaa jotain puuta, sanoo meikissä istuva Sabina Särkkä ja nousee koputtamaan huoneen puista ovea. Miss Suomen perintöprinsessana ja somevaikuttajana tunnettu Särkkä on menossa naimisiin. Häitä vietetään Kreikassa Póroksen saarella, ja vihkimispäivältä hän toivoo hyvää ilmaa ja rentoa tunnelmaa. Kysymys säästä saa hänet kuitenkin huolestumaan hetkeksi.


Herttuatar Meghan palasi äitiyslomalta ja teki heti uuden aluevaltauksen – mukana hienovarainen kunnianosoitus prinsessa Dianalle

iltasanomat 10:20 13.09

Herttuatar Meghanin vaatemallisto julkistettiin torstaina. Sen tavoitteena on tukea naisia hyväntekeväisyyden avulla.


Marko Björs pääsi nauttimaan illallista hulppeassa seurassa – prinssi Carl Philip paljasti suomalaismiehelle prinsessa Sofian harrastushaaveet

iltasanomat 22:16 12.09

Maajoukkuevalmentaja Marko Björs illallisti runsas kuukausi sitten muun muassa multimiljonääri Athina Onassiksen kanssa. –?Hän on kuin kuka tahansa meistä, eikä tee itsestään numeroa, Marko kehui.


Saudi-Arabian kruununprinssin sisar sai tuomion Pariisissa – määräsi henkivartijansa sitomaan ja pieksemään putkimiehen

iltasanomat 17:54 12.09

Prinsessa Hassa bint Salman ei ollut paikalla oikeudessa, vaikka hänestä annettiin pidätysmääräys jo joulukuussa vuonna 2017.


Pariisilainen oikeusistuin tuomitsi Saudi-Arabian kruununprinssin siskon ehdolliseen vankeuteen työmiehen pahoinpitelytapauksessa

yle 16:33 12.09

Oikeuden mukaan prinsessa määräsi henkivartijansa pahoinpitelemään työmiehen.


Prinsessa Madeleine huomasi odottavansa, kun raskaus oli jo kolmannella kuulla: Kaikki kolme lasta olivat yllätysraskauksia

iltalehti 19:41 11.09

Ruotsin prinsessa kertoo perhe-elämästään Mama-lehden haastattelussa. Prinsessa Madeleine kertoo ruotsalaisen Mama-lehden haastattelussa yllättävän avoimesti perhe-elämästään. Madeleinella on aviomiehensä, liikemies Chris O’Neillin kanssa kolme lasta: Leonore, 5, Nicolas, 4, ja Adrienne, 1. Madeleine kertoo Expressenin mukaan, että hän huomasi odottavansa prinssi Nicolasta, kun raskaus oli edennyt jo kolmannelle kuukaudelle. Hän kertoo myös, että yksikään kolmesta raskaudesta ei ollut suunniteltu.


23.9.2019 - 103 ei vain löydy Kausiennakko Atlantin kuvat Oletko koskaan nappulakengät naulaan – sellaista liigaa, jossa Tampereellekin vanhusten opioidiongelmat yliannostuksiin ”Jääkarhut

Hot topics