21-vuotias Teija Tolvanen on Miss Oulu! iltalehti 22:53 23.02

Tänään perjantaina valittiin ensimmäinen Miss Oulu. Voittajaksi kruunattiin Teija Tolvanen. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Ella Karppinen ja toiseksi perintöprinsessaksi Emilia Kuisma.


Tuomas Enbuske vitsailee yhdennäköisyydestä prinssi Danielin kanssa - onnittelee 6-vuotiasta Estelleä iltalehti 19:11 23.02

Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin esikoistytär Estelle juhlii tänään syntymäpäiväänsä. Ruotsin prinsessa Estelle täyttää tänään 6 vuotta, ja sitä juhlitaan paitsi länsinaapurissamme, myös Suomessa. TV-persoona Tuomas Enbuske on muistanut pikkuprinsessaa humoristisella kuvapäivityksellä, jossa hän poseeraa yhdessä Estellen isän, prinssi Danielin kanssa. Enbuske on kiinnittänyt huomiota hänen ja Danielin yhdennäköisyyteen.


Vertaa kuvia: Ruotsin hovi julkaisi Estellen viralliset synttäripotretit – näin roimasti prinsessa on kasvanut vuoden aikana iltasanomat 11:02 23.02

Ruotsin hovi julkisti viralliset syntymäpäiväkuvat tänään kuusivuotiaasta prinsessa Estellestä.


Estelle poseeraa riemukkaana tuoreissa synttärikuvissa — syö kakkua pikkuveli Oscarin kanssa iltalehti 10:28 23.02

Ruotsin hovi julkaisi uusia kuvia tänään kuusi vuotta täyttävästä prinsessa Estellestä. Ruotsin vanhin pikkukuninkaallinen, prinsessa Estelle, täyttää tänään kuusi vuotta. Hovi on nyt julkaissut tuoreita kuvia pikkuprinsessa syntymäpäivän vietosta.


Onnea, pikkuprinsessa Estelle! Victorian ja Danielin esikoinen täyttää tänään kuusi vuotta mtv 09:34 23.02

Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin esikoislapsi, prinsessa Estelle 


”Kuin yökerhokuningatar” – Suloisen pikkuprinsessa Estellen nimen taustalla muhi skandaali: Kaikki eivät hyväksyneet poikkeavaa valintaa iltasanomat 09:02 23.02

Kun prinsessa Estellen nimi kerrottiin julki, kuningasperheen vanha ystävä ja kruununprinsessa Victorian yksityisopettaja haukkui nimen lyttyyn julkisesti.


Iloinen ja sosiaalinen prinsessa Estelle on hurmannut kansan - täyttää tänään jo kuusi vuotta! iltalehti 08:38 23.02

Ruotsin hovissa vietetään tänään tärkeitä syntymäpäiväjuhlia. Ruotsin pikkukuninkaallisista vanhin, prinsessa Estelle, täyttää tänään kuusi. Kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin esikoinen on Itä-Götanmaan herttuatar ja Ruotsin kruununperimysjärjestyksessä toinen heti äitinsä jälkeen. Syntymäpäiväänsa edeltävänä päivänä torstaina Estelle vieraili äitinsä kanssa Tukholman Suurkirkon Vivat Regina -näyttelyssä. Pitkäksi tytöksi kasvaneella Estellellä oli pirteä violetti pusero ja pitkät hiukset olivat letillä. Sosiaalinen Estelle tutustui näyttelyyn yhtä sosiaalisena ja iloisena kuin hänellä on yleensäkin tapana.


Tällainen on 6 vuotta täyttävä suloinen prinsessa Estelle: Vanhemmilla ainutlaatuinen kasvatustyyli – ”Hän on hyvin sosiaalinen” iltasanomat 06:31 23.02

Ruotsin tuleva kruununperillinen täyttää perjantaina kuusi vuotta.


Suloinen kuninkaallinen! Prinsessa Madeleinen esikoinen Leonore täytti jo neljä vuotta mtv 10:58 22.02

Prinsessa Madeleinen ja Chris O’Neillin esikoistytär, prinsessa Leonore täytti neljä vuotta eilen tiistaina. Ruotsin hovi julkaisi päivänsankarista virallisia kuvia.


Monacon ruhtinasperheessä häät tiedossa - prinsessa Stephanien poika kihloihin iltalehti 00:00 22.02

Edesmenneen Grace Kellyn lapsenlapsi Louis Ducruet on mennyt kihloihin. Monacon prinsessa Stephanien, 53, vanhin lapsi Louis Ducruet, 25, on mennyt kihloihin. Lilliputtimaan ruhtinasperheeseen kuuluva Louis Ducruet on kosinut tyttöystäväänsä Marie Chevallieria. Tuleva aviopari on seurustellut viisi vuotta ja tuntenut toisensa lukioajoilta lähtien. Prinsessa Stephanie vahvisti keskiviikkona asian lyhyellä tiedotteella, mutta ei ole kertonut tulevaa hääpäivää.


Ruotsin ihastuttava pikkuprinsessa Leonore 4 vuotta! Hovi julkaisi hempeitä syntymäpäiväkuvia päivänsankarista iltasanomat 15:42 20.02

Prinsessa Madeleinen ja Chris O’Neillin esikoistytär, prinsessa Leonore viettää tänään tiistaina syntymäpäiväänsä.


Leonore täyttää tänään neljä - kuningashuone julkaisi suloisia synttärikuvia iltalehti 15:20 20.02

Leonore on jo nelivuotias pikkuprinsessa. Prinsessa Madeleinen ja Chris O'Neillin esikoisella Leonorella on tänään syntymäpäivä. Syntymäpäivien kunniaksi kuningashuone on julkaissut Leonoresta.


Prinsessa Leonore täyttää neljä - perinteisen kuvan julkaisua lykätään iltalehti 16:50 19.02

Prinsessa Madeleinen ja hänen puolisonsa Chris O'Neillin esikoinen Leonore täyttää huomenna neljä vuotta. Ruotsin kuningashuoneella on ollut vuosien saatossa tapana julkaista syntymäpäiväkuvia päivänsankareista. Prinsessa Leonore täyttää huomenna neljä vuotta, mutta hänen syntymäpäiväkuvansa julkaisua lykätään iltapäivään.


Kolmatta lastaan odottava herttuatar Catherine hurmasi Bafta-gaalan punaisella matolla iltalehti 07:09 19.02

Herttuatar Catherine ja puolisonsa prinssi William osallistuivat juhlahumuun Lontoossa. Bafta-gaalan pukuloistoa. Britannian elokuva-alan tärkein gaala, Bafta, pidettin Lontoossa sunnuntaina. Kunniavieraina paikalle saapuivat myös prinssi William ja herttuatar Catherine. Kolmatta lastaan odottava Catherine juhli tummanvihreässä iltapuvussa, jonka korkea vyötärölinja toi esiin edenneen raskauden. Hovi on kertonut herttuattaren lasketun ajan olevan huhtikuussa. Pariskunnan esikoispoika prinssi George on neljävuotias ja kuopus, prinsessa Charlotte kaksivuotias.


Virpi Miettisen vuodet suihkuseurapiireissä: Formulakuskille rasvaa selkään, rulettioppia prinssiltä ja jatkoilla filmitähden luona iltalehti 20:24 17.02

Työ vei kaunotar Virpi Miettisen 1960- ja 1970- luvuilla kansainvälisiin seurapiireihin. Ura vei Virpi Miettistä pitkin maailmaa. Toimittaja Tuula Niemisen kanssa kirjoittamassaan elämäkertateoksessa Tuhma prinsessa kaunotar kertoo kohtaamisistaan monien maailmantähtien kanssa. 1970-luvun alkuvuosian Miettinen sai puolen vuoden sopimuksen Chanelin muotitalon sovitusmannekiinina. Työhön kuului myös asujen esitteleminen liikkeeseen tulleille asiakkaille. Yksi heistä oli näyttelijä Catherine Deneuve.


Päihderiippuvuuden selättänyt Virpi Miettinen oli Dannyn pyynnöstä Armi Aavikon tukena iltalehti 17:24 17.02

Itse päihderiippuvuudesta irti päässyt Virpi Miettinen yritti auttaa Armi Aavikkoa. Virpi Miettinen kertoo yhdessä toimittaja Tuula Niemisen kanssa syntyneessä elämäkertakirjassaan Tuhma prinsessa, kuinka Danny pyysi häntä auttamaan Armi Aavikkoa. Miettinen itse oli selättänyt alkoholiriippuvuutensa. Miettinen muistelee naisten tavanneen puolenkymmentä kertaa Armin kotona Espoon Haukilahdessa.


Nicole Scherzinger kuin prinsessa Jasmine – paljasti vatsalihaksensa stara 14:00 17.02

Pussycat Dolls -tyttöbändistä noussut laulaja ja X Factor -tuomarinakin toiminut


Kirjassa Virpi Miettisen värikäs elämä: Loistoa ja rahaa, mutta myös riippuvuuksia ja tuhoavia ihmissuhteita iltalehti 12:38 17.02

Kaikki aikojen kohumissi, Miss Suomi 1965 Virpi Miettinen kertoo toimittaja Tuula Niemisen kirjassa Tuhma prinsessa (Tammi 2018) kaunistelemattomasti värikkään elämänsä käänteet. Porvoolaissyntyinen Virpi Miettinen ponnisti mannekiiniksi ja missiksi legendaarisen Sanelma Vuorteen mannekiinikoulusta. Vaan ei skandaaleitta. Sutjakka, 172-senttinen vaaleaverikkö kruunattiin vuoden 1963 Mannekiinikuningattareksi. Kakkoseksi jäänyt kanssakilpailija nosti äläkän. Hän väitti saaneensa eniten yleisöääniä, koska oli myynyt tilaisuuteen eniten lippuja. Vuorre vei Virpiltä tittelin, mutta kilpailussa tuomaroinut Miss Eurooppa -komitean puheenjohtaja ja aikansa kansainvälinen missivaikuttaja Claude Berr kiinnitti tämän pitkälle muotikiertueelle Ranskaan ja Sveitsiin. Kiertue oli voittajan palkinto.


Muistatko vielä presidentin Lennu-koirasta tehdyn leivoksen? Nyt vastasyntynyt ”pikkuveli” sai omansa iltalehti 20:56 16.02

Helsinkiläinen leipomo toi ystävänpäivän kunniaksi tarjontaansa uuden ”presidentillisen” leivoksen. Keväästä 2017 lähtien Helsingin keskustassa sijaitseva Cafe Esplanad on tarjoillut presidentti Sauli Niinistön ja rouva Jenni Haukion Lennu-bostoninterrieristä tehtyjä näköisleivoksia. Kahvilasta kerrottiin tuolloin Iltalehdelle, että vadelmainen Lennu-leivos luotiin kotimaiseksi vaihtoehdoksi ruotsalaisten prinsessakakulle, kun Suomessa ei kuninkaallisia ole. Kun presidenttipari sai ensimmäisen yhteisen poikalapsensa 2. helmikuuta, Lennusta tuli tavallaan leikillisesti isoveli. Nyt Cafe Esplanad onkin tehnyt Lennun "pikkuveljelle" oman leivoksen, joka tuli osuvasti myyntiin juuri ystävänpäivänä. Pikku-Lennu-leivos kätkee sisäänsä marjaisan yllätyksen, sillä sen täytteenä on mustikkaa, kahvilan Tinja Backman kertoo.


Uutiset