Trump myönsi asianajajansa edustaneen häntä pornotähden tapauksessa iltasanomat 03:20 27.04

Presidentti ei paljastanut, tiesikö hän Cohenin maksaneen Danielsille.


Veteraanipäivän pääjuhla Finlandia-talossa, presidentti Niinistö paikalla iltasanomat 02:10 27.04

Kansallisen veteraanipäivän pääjuhlaa vietetään tänään Finlandia-talossa Helsingissä. Juhlassa on paikalla myös presidentti Sauli Niinistö.


Merkel tapaa Yhdysvaltain-vierailullaan Trumpin iltasanomat 02:08 27.04

Saksan liittokansleri Angela Merkel tapaa tänään Yhdysvaltain-vierailullaan presidentti Donald Trumpin.


Jasper, 8, innostui presidentinvaaleista - hyppi riemusta, kun sai Saulilta ja Jenniltä vastauksen kirjeeseensä iltalehti 21:43 26.04

Uusikaupunkilainen Jasper Vähätupa pohtii, voiko hän samalla olla sekä poliitikko että muusikko. Uusikaupunkilainen kahdeksanvuotias Jasper Vähätupa ällistyi viime viikolla, kun postiluukusta kolahti kirje - presidenttiparilta. Vähätupa oli lähettänyt onnittelukirjeen presidentti Sauli Niinistölle ja rouva Jenni Haukiolle näiden lapsen Aaro Veli Väinämön syntymän johdosta.


CIA:n johtaja Mike Pompeo nousee Yhdysvaltain ulkoministeriksi MTV 20:30 26.04

Yhdysvaltain senaatti on vahvistanut CIA:n johtajan Mike Pompeon nimityksen maan ulkoministeriksi. Pompeo on yksi presidentti Donald Trumpin tärkeimmistä tukijoista. 


Lepomäki perää presidentti Niinistöltä selvempää linjaa Suomen ulkopolitiikasta: ”Vaikka A-nelonen Suomen aktiivisesta vakauspolitiikasta” iltalehti 19:55 26.04

Kansanedustaja Elina Lepomäki (kok) kaipaa tasavallan presidentti Sauli Niinistöltä nykyistä selkeämpää linjaa Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan lähivuosien tavoitteista. Kokoomuskansanedustaja Elina Lepomäki suomi torstaina Vapauden voitto -kirjansa (Otava) julkistamistilaisuudessa tasavallan presidentti Sauli Niinistön epäselvää linjaa Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan lähivuosien tavoitteista. - Kaipaisin vaikka A-nelosta tasavallan presidentin kansliasta, jossa lukee mitä aktiivinen vapauspolitiikka tarkoittaa.


Koreat valmistautuvat huomiseen tapaamiseen – Solmivatko maat rauhan? MTV 17:41 26.04

Etelä- ja Pohjois-Korea valmistautuvat parhaillaan historialliseen huipputapaamiseen. Etelä-Korean presidentti Moon Jae-in ja Pohjois-Korean Kim Jong-un tapaavat huomenna Koreoiden rajavyöhykkeellä, niin sanotussa "Rauhan talossa".


Trumpin ehdokas ministeriksi vetäytyi - ”kännissä työpaikalla, jakoi lääkkeitä kuin karkkeja” iltalehti 17:15 26.04

Veteraaniasioiden ministeriksi pyrkinyt vetäytyi valintaprosessista. Presidentti Donald Trump ehdotti veteraaniasioiden ministeriksi Valkoisen talon lääkäriä Ronny Jacksonia. Senaatin oli määrä kuulla keskiviikkona ministerikandidaattia, mutta kuulemista lykättiin. Nyt sitä kuulemista ei tule. Jackson ilmoitti torstaina vetäytyvänsä valintaprosessista.


Salainen nauhoite vuoti julkisuuteen: Donald Trump haukuttiin lyttyyn miljonäärien kokouksessa - ”katastrofi” iltalehti 14:13 26.04

New York Times sai haltuunsa nauhoitteen kolmetuntisesta kriisikokouksesta, jonka NFL-liigan johtoportaan edustajat, seurapomot ja pelaajat pitivät viime lokakuussa. Kokouksen aiheena olivat niin sanotut polvistumisprotestit, joita on nähty ennen kaikkea juuri NFL-areenoilla. Protestit pani alulle San Francisco 49ersissa pelannut pelinrakentaja Colin Kaepernick, joka polvistui Yhdysvaltain kansallishymnin aikana. Eleen tarkoitus oli protestoida rodullista epätasa-arvoa ja poliisiväkivaltaa. Useat muut liittyivät protestiin pian, mikä sai presidentti Donald Trumpin raivokkaalle sotajalalle. Isänmaallisuudestaan tunnettu presidentti tuomitsi protestin rajusti Yhdysvaltain lipun häpäisemiseksi.


Rantaidylli muuttui ”likakaivoksi” – suosittu turistisaari suljettiin Filippiineillä iltasanomat 10:59 26.04

Filippiinit on sulkenut suositun Boracayn saaren puoleksi vuodeksi turisteilta. Presidentti Rodrigo Duterten mukaan sulkemisen syynä on ympäristön likaantuminen.


Macron: Trump saattaa jättää Iranin ydinohjelmasopimuksen – ilmoitus toukokuun aikana MTV 06:50 26.04

Yhdysvalloissa vieraileva Ranskan presidentti Emmanuel Macron on pessimistinen Iranin ydinohjelmasopimuksen tulevaisuuden suhteen.


Sairaalaan joutunut Yhdysvaltojen ex-presidentti George H. W. Bush on toipumassa MTV 06:23 26.04

Sairaalahoidossa ollut Yhdysvaltain ex-presidentti George H. W. Bush on päässyt pois tehohoidosta ja on toipumassa, kertoo hänen toimistonsa.


Kim Jong-un tekee historiallisen vierailun perjantaina: Ensimmäinen pohjois­korealainen johtaja Etelä-Koreassa 65 vuoteen iltasanomat 06:21 26.04

Kim Jong-un ja Etelä-Korean presidentti Moon Jae-in tapaavat perjantaina Koreoiden rajalla.


George H.W Bush toipuu iltalehti 05:56 26.04

Presidentti Bush joutui sairaalahoitoon sunnuntaina infektion vuoksi. Barbara Bushin hautajaiset Texasissa. Yhdysvaltojen presidenttinä vuosina 1989-1993 toimineen George H.W Bushin terveydentila kohenee.


Ranskan Macron uskoo, että Trump saattaa jättää Iranin ydinohjelmasopimuksen iltasanomat 04:58 26.04

Yhdysvalloissa vieraileva Ranskan presidentti Emmanuel Macron on pessimistinen Iranin ydinohjelmasopimuksen tulevaisuuden suhteen.


WP: Trumpin lääkäri vetäytymässä ministerin pestistä - rajuja väitteitä juopottelusta ja epäasiallisesta käytöksestä iltalehti 04:41 26.04

Trump haluaa Ronny Jacksonista veteraaniasioiden ministerin. Ronny Jacksonin väitetään romuttaneen valtion auton ajettuaan sitä päihtyneenä. CNN-raportti. Valkoisen talon johtavana lääkärinä ja presidentti Donald Trumpin henkilökohtaisena lääkärinä työskentelevä Ronny Jackson saattaa vetäytyä veteraaniasioiden ministerin pestistä, vaikka presidentti Trump hänet haluaa tehtävään nimetä.


George H. W. Bush toipuu – yllättäen sairastunut ex-presidentti pääsi teholta iltasanomat 01:28 26.04

Sairaalahoidossa ollut Yhdysvaltain ex-presidentti George H. W. Bush on päässyt pois tehohoidosta ja on toipumassa, kertoo hänen toimistonsa.


Linnan juhlissa Sauli Niinistölle laulanut veteraani Markus Aaltonen täytti tänään 100 vuotta - presidenttiparin onnittelu herkisti: ”Huomaavaista” iltalehti 20:39 25.04

Täysi seurakuntatalo juhli Eurassa satavuotiasta huumori- ja laulumiestä. Markus Aaltonen viihdytti satavuotisjuhlayleisöä omalla laulullaan, jonka esitti myös Linnan juhlissa. Eurassa Satakunnassa juhlittiin keskiviikkona Markus Aaltosen satavuotisjuhlaa. Hän kertoo puhelimitse kotoaan Iltalehdelle, että juhlatunnelma oli hyvä, yleisö eli mukana ja 150 vierasta poistui tyytyväisinä seurakuntatalolta, joka oli täpötäynnä juhlapäivänä.


Macron kehotti Yhdysvaltoja avautumaan maailmalle – "Eristäytyminen ja nationalismi ovat houkuttelevia lääkkeitä" MTV 19:26 25.04

Yhdysvaltain kongressille puhunut Ranskan presidentti Emmanuel Macron kehotti puheessaan Yhdysvaltoja hylkäämään maassa kukkivan nationalismin ja sen sijaan ottamaan aktiivisesti osaa maailman tapahtumiin.


Minttu Räikkönen julkaisi romanttisen yhteiskuvan Kimi Räikkösen kanssa, seuraajat innostuivat: ”Olette ihania!” iltalehti 18:14 25.04

Formula 1 -sarjan maailmanmestari Kimi Räikkösen vaimo Minttu Räikkönen poisti vähän aikaa sitten kaikki kuvansa Instagramista. Nyt profiili on julkinen ja julkaistuja kuvia on kolme. Kimi ja Minttu tervehtimässä presidentti Sauli Niinistöä ja rouva Jenni Haukiota. Minttu Räikkönen on julkaissut harvinaisen yhteiskuvan puolisonsa kanssa. Kuvassa hän ja F1-mestari Kimi Räikkönen istuvat lentokoneessa. Saatteeksi Minttu on laittanut:


80, tuomittiin syylliseksi ilmalentoon katto Junttilalle Jari Kurri Kirkkonummen mies putosi veneestä onnenpäivä Sebastian putosi veneestä tien Suomen mestaruuden vapautettiin nuoren naisen vei kilpailuhimot ”Häipyi Yllätyskäänne! NHL-puolustaja

Uutiset